Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x92 - Főbenjáró a négyzeten

2018. március 28. 10:00 - BBrigusz

A jól sikerült fotósorozat felett Hajni magyarázatot vár a nővérétől, aki tőle szokatlan módon csak kussol. Piros menteni próbálja a helyzetet, de Hajni tombolva elrohan. Másnap Lehel és Piros közös kocogás közben taglalják a történteket, aggódik a csaj, amiért furán viselkedik vele a kis szerelme, de a gyűrűs-jelenetet elmesélve Lehelnek rögtön leesik a tantusz. Hajni Karolának ecseteli bánatát, aki rávilágít, hogy lehetséges, hogy az egész szerelem nem ellene irányul, nem kellene vele foglalkozni. Közben egy random vendég miatt is morgolódik, aki szerinte túl sokat zabál, és a főzősulit sem fizette még be. Csupa báj ez a lány.
1.jpg

2.jpg

3.jpgLehel érkezik Kornélhoz, szembesíti az elméletével, nyugtázzák, hogy Piros még életében nem jött rá magától semmire, úgyhogy szerencsére ő tuti nem sejt semmit. Jó asszony lesz ez, mondom én. Márk beszélni próbál Hajnival, aki hisztizve elhajtja, Piros pedig Kornélt lepi meg otthon egy hirtelen felbukkanással. A sokat zabáló vendégről kiderül, hogy egy híres ételkritikus, amitől Hajni nyilván pánikba esik. Ó anyám, ismét egy epizód, amiben végig ennek a csajnak a szenvedését kell nézni és hallgatni, azt hittem ebből már kaptunk eleget. Lehel segít Kornélnak a lánykérésben, a virágboltban lesz a happening, csudaromi.
4.jpg
Márk szerelmet vall Angélának, teljes az idill. Angéla bosszúhadjáraton töri a fejét, de a srác megígérteti vele, hogy nem csinál semmit. Jani közli Hajnival, hogy Márk és Angéla kapcsolata nem róla szól, aki persze ezt kizártnak tartja, így a fiúcska ott is hagyja, hadd főjjön egyedül. A virágboltban Lehel egy rejtélyes eljegyzéshez készíti elő a dekorációt, amikor Piros is megérkezik. Hajni nyávogva bicsibocsizik Jancsikának, de továbbra sem akarja befizetni a főzősulit, mert aggódik a távkapcsolat miatt. A verifémösz ételkritikus visszatér a Büróba, hogy közölje Hajnival, mennyire fantasztikus tehetség.

5.jpg

6.jpgAngéla számon kéri Szilviát a fotók miatt, aki persze mindent tagad. Eközben Márk ismét Hajnival próbál dűlőre jutni, mindhiába. Angéla a következő, ő magyarázkodás helyett csak arra kíváncsi, hogy Szilvia küldte-e a képeket. Hajni közli, hogy igen, és ők ketten teljesen egyformák. Kornél rendkívül romantikus keretek között (amúgy most komolyan gondolom, nem szemétkedésből írom) megvalósítja a lánykérést, amire persze Piros igent mond. Hajni folytatja a búbánatos-perceket, miközben Jani a Párizs-témát forszírozza.

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpgKésőbb Hajni ismét sorry, majd megosztja Janival a nagy döntését, miszerint lefújja Párizst, ugyanis neki Jancsika a Nagy Ő, amit nem fog veszni hagyni. Nyál. Márk figyelmezteti Angélát, hogy ha így folytatja, éppen olyanná válik, mint Szilvia, és túl kellene lépni az asszonyság pitiáner kis játékain. Azért az menő, hogy így a végére Márkóból lett a nagy bölcs megmondóember, aki mintaapa is egyben. That’s what i call real jellemfejlődés. Piros elújságolja Angélának az eljegyzést, Hajni pedig elégedetten nyugtázza, hogy így nem Angéláé a hozomány. Jani telefonál: -Önöknél van folyószámlám, random számok felsorolása, valutaátutalás egy párizsi számlára. –KÉSZ!
Na bakker, ilyen gyorsan számlaszám, összeg és úgy általában bármi konkrét info nélkül még az életben nem valósult meg utalás, na de kicsire nem adunk ugyebár.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jujci 2018.03.29. 14:33:44

Mi lesz velünk, ha véget ér ez a remekmű :) :)

BBrigusz 2018.03.29. 15:13:19

@jujci: Maga a sorozat, vagy a hogyvoltja? Hahahaha ;)

Amúgy nem lepne meg, ha hamar összehozna az Rtl valamiféle "pótlást"...

jujci 2018.03.29. 20:09:29

hát ez már a borsó meg a héja... legyen igazad, jöjjön a "pótlás" :)
süti beállítások módosítása