Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egynyári kaland 2x01 – Nem ez volt megbeszélve

2018. március 26. 09:00 - szde

Ismeretlen barna lány életunt arccal fekszik az ágyban, majd hirtelen felkel, és letépi a fotóit a szobája faláról. Főcím, ami jelentős változásokon ment át.

vlcsnap-2018-03-16-15h14m35s488.png

Dóra kocsija is, most már fehér és nem sötét, mint az előző évadban, ő vállalta, hogy lehozza a szerelmespárt, akik a hátsó ülésen nyalják-falják egymást. Fanni idén nem tudott lejönni, de majd Szőke elszórakoztatja Dórát, mire a gerlepár sejtelmesen összenéz. Az első évadból ismerős benzinkúton megállnak, Dóra tankol, Bence fizet, majd mivel koszos lesz a keze, pont a begördülő kocsi harmincas pasi tulaját kéri meg, hogy segítsen neki.

A kút boltjában Zsófi szerint illene elmondani Dórának, hogy Szőke nem fog megérkezni, Bence szerint azt nem lehet jól közölni, hogy a srác inkább fesztiválokon csajozik, meg nem kéne még stresszelni a lányt és a NULLADIK napon elrontani a nyaralást. Gusztustalan cukiskodás következik.

vlcsnap-2018-03-16-15h16m52s756.png

Dóra és az idegen pasi kínosan várják, hogy megteljen a Seat tankja, majd a pali próbálná elkérni Dóra számát, de hát éppen van valami alakulóban, ami neki fontos, ezért most ez nem játszik.

Gáborkáéknál Gáboranyu szeleteli fel kicsi, mindössze 19 éves fia rántott hús szeletét, Gáborapu pedig lelkes, hogy Gáborkának vannak lány barátai, mert abból bármi lehet. Güntherék is itt lesznek, nekik is van egy lányuk, hoppá, erről Gáborka nem tudott, hogy a ház már ki van adva, így a fiataloknak nincsen hely. Sose figyeltek rám, háborodik fel, majd távozna, de Gáboranyu visszacsábítja azzal, hogy a desszert túrógombóc lesz.

vlcsnap-2018-03-16-15h20m22s215.png

A gerlepár becsekkolna az étteremben, de azt már bezárta a rendőrség, egy helyi nénitől meg is tudják, hogy itt bizony vannak spekulációk, de lejjebb van egy hamburgeres, akik csalamádéval készítik a szendvicset, ahogy kell, és azok rendes emberek. Dóra közben hívta Gáborkát, szállás sincs, Zsófi elkezdi azt, amit az első évadban is, azaz random aggódik meg hisztizik, sajnos a Pécs-Budapest távon egy IC sem tudta elcsapni egy év alatt.

Gáborka szállást keres, de mindenhol teltház van főszezonban, majd hirtelen látja, ahogy az életunt lány dobálja kifelé a cuccait az ablakon. Úgy fogja a fejszét, mint aki még sose látott olyat, rossz nézni, Gáborkával régről ismerik egymást, de nem éppen jóbarátok. A lány – akinek a nevét még mindig nem tudjuk – éppen házátalakítósat játszik, apukájának pedig meglepetés lesz.

vlcsnap-2018-03-16-15h26m50s717.png

A parton a többiek fagyit majszolnak, a gerlepár nem engedheti meg magának a hotelt, és inkább visszamennek Pestre, Dóra felviszi őket, nélkülük nem akar maradni, meg Szőkének is kéne szólni, hogy ne jöjjön. Gáborka telefonál, talált valamit. A többiek jönnek a ház(tűz)nézőbe, a menő duplaágyat kapja a gerlepár, Dórának pedig a lomtár marad.

vlcsnap-2018-03-16-15h28m22s337.png

Mikor Dóra egyedül marad, sms-t küld Szőkének, lehet, hogy osztozni kell a szobán, meg ugye akkor az ágyon is, jön is a válasz, hogy Szőke éppen Sopronban van, onnan meg megy majd a többi fesztiválra. Dóra idegesen ráront az éppen szeretkező első fázisban lévő gerlepárra, és jól letolja őket, miszerint: mehetett volna all inclusive Görögországba és itt az elvről van szó.

Gáborka és a lány hallgatják a vitát, Gáborka tanácsa, hogy ne utálja azt, akiből él, meg kellenek hivatalos papírok, amiket apukának kéne aláírnia. A lány jóban van az apjával, ez szarkazmus, de Gáborka örül, hogy van valaki, akinek nem olyan szar az élete, mint az övé, kapja is a következő tanácsot: csinálj valamit, ne csalasd ki a feneked.

vlcsnap-2018-03-16-15h32m35s376.png

Másnap, 7.15. Apuka ébredezik, egymillió ébresztő, mintha a saját szobatársamat látnám, mármint neki is van vagy 12 ébresztője tízpercenként beállítva, hogy majd aztán 10 perccel előadás előtt felkeljen, és elinduljon. Kávézás közben a lány kérdezi, hogy nem baj-e, ha maradnak a barátai (nem), apuka este fog érkezni, mire a lány ideges lesz, hogy már megbeszélték, hogy megnézik együtt a ketrecharc bajnokságot. Vedd fel, tanácsolja atyja, és indul a kórházba.

Érkezik a gerlepár, bevásárolni voltak, a nap folyamán a hotelben fognak próbálkozni, Dóra a strandra tervez menni, még mindig mérges Szőke miatt. A vízben lebegve csak párok veszik köre, ja, általában ilyen az élet, szokd meg.

vlcsnap-2018-03-16-15h34m57s066.png

Gáborkát Gáborapu tanítja sütni, de hát ugye nem kell, mert tudja a járást, érkezik Dóra, Gáborapu beszélget és fel van villanyozódva, hogy egy csinos lány jött oda. Dóra elmondja, hogy a többiek munkát keresnek, meg tavaly kavartak Szőkével Pesten, de utána a srác eltűnt.

A gerlepár állásinterjú-kérdésekkel bombázza egymást, Bencét a pénz motiválja, Zsófi szerint ez nem jó válasz. Szerintem az őszinteséget is értékelni kell. Új igazgató van, akinek pont egy pincérfiú kell, Zsófinak sajnos nincsen munka, aki szívesen takarít is, de hát az sincs. A lány csalódott, a parton is körbekérdez.

vlcsnap-2018-03-16-15h38m48s116.png

Bencének bemutatják a főnökét, Gergőt, meg a hoszteszt, Zoét, akinek a mosolyánál már csak a melle (szeretne) a nagyobb (lenni). Dóra és Zsófi a parton beszélgetnek, Gáborka csatlakozik, és kérdezi, hogy nem akar-e Zsófi a lángosozóban dolgozni.

Végre megtudjuk a lány nevét, Luca, érkezik apukához a papírokkal, aki szerint nem helyes ez az egész, és ő majd kirakja a fiatalokat a lakásából. Közben Dóra a pasikat nézi a strandon, elég gyér a felhozatal, majd meglátja a benzinkutast, és elkezdi követni. Igen. Egy óriási gömbben.

vlcsnap-2018-03-16-15h46m03s406.png

Otthon Zsófinak hogyvoltozik, miközben ruhát néz az esti randira. A benzinkutas neve Bálint, 31 éves fotós, és biztos szereti a természetet és az állatokat, emellett valami extrém hobbija is van. Dóra szerint Zsófinak könnyű Bencével, bárcsak már ő is túl lenne az ismerkedős fázison, érkezik apuka. Dóra odaadja neki Luca anyukájának fotóját, igen, átrendezte a szobát, Zsófi pedig megosztja, hogy a nyári keresetéből finanszírozza a pécsi albérletet. Nem tudom, mennyit keres, de vagy nagyon sokat vagy nagyon olcsó Pécsett az albérlet. Nem tudni melyik, de az egyik meghatja apukát, és aláírja a papírokat Lucának.

A randi pocsék, a pasas unalmas, nem is érdekli Dóra, ellenben az osztálytársnője igen, majd kiakad azon, hogy a borért 1500-at fizetett, ha Dóráét is számoljuk, akkor háromezret, és ráadásul hordóíze is van.

vlcsnap-2018-03-16-15h49m50s006.png

Zsófi tetvészi Bence hátát, aki a borokat mondja fel, majd fotókat mutogat, amin Zoé is szerepel. Erre Zsófi bedurcizik, kijátssza a fáradt kártyát, Bence szexelne, de barátnője korán fog kelni, így nincsen kedve hozzá. Bence tovább mondogatja a borokat.

Dórát Bálint hazahozta, aki nem hiszi, hogy ez működne kettejük között. A fotós kiakad, hogy a Cosmo mindenféle hülyeséggel tömi a lányok fejét (ami igaz, csak nem azokkal a hülyeségekkel, amikre ő célzott most), egy rendes pasi már nem is kell nekik (de, csak ha ilyen a rendes, akkor inkább messze szalad), és Dóra annyira nem jó nő, erre emlékezzen majd vissza évek múlva. Éljen a szinglimozgalom felkiáltással elengedi a lányt.

Életképek a másnapról.

vlcsnap-2018-03-16-15h53m40s600.png

vlcsnap-2018-03-16-15h53m49s157.png

vlcsnap-2018-03-16-15h53m57s242.png

vlcsnap-2018-03-16-15h54m33s405.png

Kint Csónakos a vígszínházas Pál utcai fiúkból püföli a boxzsákot, Luca kérdezi, hogy meddig tervez maradni (egy darabig), és ha nyugalomra vágyik, itt ne számítson rá, mert panziót nyitott. Csónakos szerint ez vicces, lévén, a húga nem egy szociális alkat. Dóra eközben fürdik, majd utána benéz a srác szobájába, ahol mindenféle kertvázlatot talál. Miközben Csónakos pólóját szorongatja, a srác benyit a szobába.

Gáborka enne egy roppant izgalmas horgászműsor alatt, de jönnek a kedves szülők és elkapcsolnak egy krimire, így hát Gáborka lelép otthonról. De a járdán menj világgá, kéri Gáboranyu.

vlcsnap-2018-03-16-16h00m40s612.png

Zsófi enni készül, Dóra apáca lesz, Zsófi szerint csak a feltételeit gondolja át. Érkezik Luca, aki szabaddá tette a hűtő egy részét a vendégeknek, bemutatja a lányoknak Csónakost, aki bizonytalan ideig lesz itt. A srác kertészmérnöknek tanul, de Dóra a felejtős kategóriába sorolja.

A négycsillagos hotel konyhájában parti van, low cost, mert mindössze 1 pincér, azaz Bence van jelen meg ugye Gergő, Zoé és a szakácsok, a srác már menne, de még egy kör pálinkára marasztalják. Gergő jelmondata work hard, play hard, kakilni a másnaposságba, egyszer élünk, igyunk hát!

vlcsnap-2018-03-16-16h04m31s525.png

Zsófi és Dóra beszélgetnek, Bencére terelődik a szó, akinek már régen itthon kellene lennie, érkezik Csónakos, hogy van valami a kertben, amit látni kéne. Gáborka sátorozott le ugyanis a pázsiton, ennyit arról, hogy világgá megy.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása