Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x90 - A pénz nem boldogít, de annak hiánya még a lehetőségtől is megfoszt

2018. március 22. 13:55 - BBrigusz

Ismét ugrunk egyet az időben, egy héttel később járunk, a testvérek a Noémivel történteket ecsetelik, Angéla és Márk kirándulni viszi a kiscsajt máma. Szilvia túlvan az első békítő tárgyaláson, a férje nem enyhült meg, továbbra is váláspárti. Eközben az asszonyság valamiféle konspirációval mókol Furulyás segítségével Angéla ellen, biztos ami tuti. Hajni Apu miatt siránkozik, és utál mindenkit, aki nem. Piros indokolatlanul távolságtartó Kornéllal, aki hullócsillag-vizslatásról csöpög, a csaj lekoptatja. Könyörgöm, magyarázza meg valaki, miért gondolta úgy bárki, hogy életszerű lesz ez a fordulat.
1.jpg

Az aktuális vihori, szerelmes pina szerepét ezúttal Angéla veszi át, Piros pedig éppen morcos. Kornél meglátogatja Lehelt a virágboltban, hogy tanácsot kérjen tőle, én pedig kihallom a rejtett szóviccet a virágosfiú mondókájából bizony! „ EMBER? MÁR Korán reggel beszélgetni?” Tudjuk, ugye a Kornélt alakító fiúcska nevét? Na… Lehet a térdünket csapkodni a röhögéstől sebesen.

A szegény ember Son Goku-ja elsírja a meleg barátocskának, hogy Piros fura, lehet a szex miatt, ami gáz, úgyhogy Lehel megígéri, hogy kifaggatja a csajt. Jancsika érkezik a pár rész óta jól bejáratott random tetőtérre Hajnalt vigasztalni, aki továbbra is szomi, mert hát ki nem hagyná az alkalmat, ha van apropója a drámának. Folyton Apura gondol, lelkizős beszélgetés, brühühühü. Angéla beközli, hogy kihagyja a kirámdulást Hajni miatt, Márk lelkesedése pedig éppen eddig tartott a családi programot illetően. Piros a virágboltba is búsan érkezik, hanyagolni akarja a Kornél témát, mert minden túl tökéletes. Fuck logic. Ez a karakter amúgy arra tökéletesen jó, hogy a „minden pasi disznó”-elvet követő picsogó lánykák kicsit elgondolkodjanak azon, mennyi faszsággal sikerül előrukkolniuk általában egy kapcsolatban, amitől az érintett hím nyilván fejvesztve menekül…

2.jpg

3.jpgNoémi közben üzenetekkel bombázza Angélát, mondván milyen kár, hogy nem tart velük, így hamar elő is kerül egy érintetlen bakancs. Lehel meglátogatja Kornélt, és elújságolja, hogy Piros csak faszkodik, nem kell vele foglalkozni, mert hülye mint a tudjukmi. Kornél ISZONYATOSAN hálás, imádja ezt a szót, vágesz. Jani hamarosan belealszik Hajni önsajnálatába, úgyhogy közös főzésre invitálja a lányt. Pirost zavarja, hogy Kornél nem beszél az apjával, úgyhogy a fiú biztosítja róla, hogy változtat a helyzeten. A farmeres-pólós Angéla visszatér Márkékhoz, irány a természet, meg a szerelem is, odavagyunk egymásért,szarunk rá, mit gondolnak mások.

3a.jpg

3b.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpgKornélapuhoz meg is érkezik a fiacskája,békülős beszélgetés, nagyölelés.  Hajni rutinos séfhez méltóan szénné égeti a tortát, amit Janival készítenek, majd ismét kiakad, mire a fiú tisztázza, hogy igazából ez most hiszti. Jár a keksz. Kornél elsztorizza az apjának a drága anyukája András-incidensét, csávókám persze vakon van. Kornélapu kérdőre vonja a feleségét, majd szomorúan szembesül az igazsággal. Angéla és Márk már a nyugdíjas éveiket tervezgeti, dúl a love ezerrel. Karola megtartja napi kotnyeles perceit, és azt tanácsolja a fiacskájának, hogy adjon időt Hajninak. Kornélapu bőröndökkel felszerelkezve lelép, Jani pedig ismét a tetőn vigasztalja a csaját. Kornélapu –immáron megvilágosodva- a fiának osztja az igét, ha talál egy rendes lányt, el kell venni rögtön feleségül, mert az a legfontosabb, hogy akit választ az őszinte legyen vele. Szerintem az is fontos, hogy tudjon nokedlit szaggatni, de hát ez ismét csak privát vélemény persze. Angéláék édelgését egy lövés hangja szakítja félbe, Noémi a távolban sikít, dráma.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Norani2 2018.03.23. 08:27:40

Szegény ember Son-Gokuja... ezen hangosan felnevettem

Norani2 2018.03.23. 19:36:53

@Norani2: hová tűnt a többi része a hozzászólásomnak?

BBrigusz 2018.03.24. 06:59:59

@Norani2: Én azt hittem Te módosítottad, mert az értesítőt én még a teljes kommentről kaptam...Akkor lehetséges, hogy a felület lépett közbe, bàr nem értem az okát. Mindenesetre köszönöm az észrevételt :)
süti beállítások módosítása