Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x89 - Mindenki megkapja amit megérdemel

2018. március 21. 14:00 - BBrigusz

Kálmán elújságolja Márknak, amit a Büróban látott, illetve, hogy direkt nem szólt közbe, mert ezt Márknak kell lejátszania a kislányával. Kornél és Piros édeleg, Angéla pedig Szilvia férjének asszisztensével találkozik bizonyítékátadás céljából. Kap is az infoért egy táskányi lóvét, boldogság van.
2.jpg

Angéla büszkén látja el pénzzel a tudósasszonyságot, indulhat a lakkbiznisz. Angéla további közös munkát szeretne, de a nő marad inkább a kutatásainál, őt nem érdeklik a kozmetikai termékek. Kornél és Piros meglátogatja Anyut, Angéla pedig boldogan meséli Márknak, mennyire fasza most minden. A srác ki van akadva Noémi miatt, mivel édességtolvaj lett, így Angéla le is vonja a mesteri következtetést, miszerint tuti bulémiás a kiscsaj. A nő pár perc múlva már Furulyással talizik, hogy kivásárolja őt a közös üzletből, majd belengeti neki, hogy feljelenti a múltkori fight miatt, ha nem fogadja el az ajánlatot. Furulyás odaveti, hogy neki úgyis csak a dugás volt a cél, ami ugyebár meg volt, így fasza minden, Angéla pedig búcsúzóul közli, hogy lesz itt még egy kis meglepi, várja csak ki.

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Szilvia cuccait a férje asszisztense szállítja le a szalonba, a nő tombol, magából kikelve üvöltözik, ez a jelenet amúgy nekem tetszik. A kisfiú a válás feltételeit is közli; a nagyasszonynak csak a ruhái és a szalon jut, amitől ő persze még inkább kiakad. Piros közös lovaglásra akarja rávenni Kornélt, Noémi pedig ezerrel pörgeti az édességbizniszt, majd lebukik a tancsinéni előtt. Anyu és Kornél dumcsizik, megható aláfestő zene, Béla a téma, meg hogy geci volt, de hát csak szeretetből tette ugyebár, így Kornél szerint ez nem para. Piros a lovaglásról mesél a kis szerelmének, aki eközben kéjenc pillantásokat vet rá, inkább gyűrné össze a lepedőt, mint, hogy lovagolni tanuljon, de Pirosnak ez még nyilván esik le.
6.jpg
Angéla épp Márkot próbálja lenyugtatni, kis romizás. Béla hazaérve a búslakodó Anyut találja, akinek időre van szüksége. Márkot hívják az iskolából, be kellene fáradni apuka, Kornél pedig immáron hivatalosan is a lovaglás szerelmese. Meg Pirosé persze, dúl a love, nyáltenger. Márk a suliban szembesülve az édesség-incidenssel megkönnyebbülve veszi tudomásul, hogy a lányának nincs étkezési problémája, Piros pedig azon drámázik, hogy Kornél túl tökéletesnek gondolja. Ahhh anyám, i don’t wanna live on this planet anymore. Piros ISZONYATOSAN szép, még jó, hogy a kiscsávó minden egyes jelzővel tudja párosítani ezt a szót.

7.jpg

8.jpgNoéminek az lesz a büntije, hogy ledolgozza Karolánál az ellopott sütik árát, és bevallja az apjának, hogy azért tette amit tett, hogy ne kerüljön olyan helyzetbe mint az anyja. A rejtett leszbikus tudósasszony ismét Angélánál, megy a gyártás, minden pöpec, és az együttműködés a jövőben is folytatódhat. Kornél és Piros túl van az első közös légyotton, melyet a szalmabálák közepén sikerült megejteni. Piros játssza a szexistennő szerepét, teljesen indokolatlan. Szilvia zabos, az ügyvédet is elküldi a viharba, majd rádöbben, hogy legalább Furulyást meg kell tartania.

9.jpg

10.jpg

11.jpgAnyu még mindig szenved, Pirosnak sírja el ismét a bánatát, aki le is vonja a megfelelő következtetést, miszerint ha minden tökéletes, akkor úgyis jönni fog a baj. Aztamindenit… Márk vacsorát főz Angélának, hálás amiért mindig támogatja mindenben, a lányára pedig büszke, igazán ügyesen simliskedett. A srác felveti, hogy több időt kellene hármasban tölteniük, romizás. Eközben Furulyás és Szilvia bosszút esküszik.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása