Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Reese Witherspoon a sorozatvilág új királynője

2018. március 13. 16:00 - sixx

636561965705769131-gty-924711704.jpg

Fura, de a sorozatvilágban a legkeresettebb és legsikeresebb színésznő/producer jelenleg a Doktor Szöszi című habkönnyű marhaságban igazán ismertté vált Reese Witherspoon, aki az HBO Hatalmas kis hazugságok című, már második évadát forgató sorozatának producereként és egyik főszereplőjeként kezdte az elmerülést a sorozatvilágban. Az Emmy- és Golden Globe-díjas sorozat sikerén felbuzdulva a cégét ráállította a tévére, és rövid időn belül eladott három projektet a sorozatozásba fejet ugró Apple-nek:

  • egy egyelőre cím nélküli sorozatot, amiben Jennifer Anistonnal közösen szerepel és a reggeli hírműsorok versenyéről szól,
  • egy You Think It, I'll Say It című tízrészes vígjátéksorozatot, amiben Kristen Wiig lesz a főszereplő,
  • és egy Are You Sleeping című projektet, Octavia Spencer főszereplésével.

Ezekből az első, az Aniston-Witherspoon közös cucc 240 millió dollárt is megért az Apple-nek, ennyit fizettek húsz, két évadra tervezett részért, amiből csak Aniston és Witherspoon gázsija 1,25-1,25 millió dollárt visz el epizódonként.

Witherspoon itt nem állt meg, hanem befűzte a Botrány című sorozat után éppen munka nélkül álló Kerry Washington havernőjét, és elkezdtek házalni a Little Fires Everywhere című projektjükkel, amit Celeste Ng regénye alapján közösen készítenek és mindketten szerepelni is fognak benne. A történet az 1990-es években játszó,dik, egy puccos ohiói kertvárosban, Shaker Heights-ban, műfaját tekintve dráma, és arról szól mi történik a közösségben, amikor odaköltözik egy egyedülálló anya és tinilánya. Az írója-showrunnerje Liz Tigelaar (Casual) lesz.

8ed02f4d2d57f087dcecce4ca2a6dfe4.jpg

A legtöbbet a Hulu adta a projektért, ami egyébként zárt végű, limitált széria lesz, második évad istenbizony nem készül majd belőle (ja, mint a Hatalmas kis hazugságokból sem, ugye). Azt nem tudni, mikor lesz belőle valós tartalom, de ahogy nézem, Witherspoon egy ideig nem fog unatkozni.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.13. 19:02:18

Mindig is megvesztem ezért a nőért. Ha valaki ilyen jó nő, hogy lehet ennyi esze? Ez ellentmondás.
süti beállítások módosítása