Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x86 - Egy igazán remekül sikerült meglepetésbuli esete

2018. március 12. 18:00 - BBrigusz

Kornél, akiben még mindig túlteng az agresszió számon kéri Pirost, amiért egész nap el volt tűnve, Hajni pedig kapja a hívást Jancsikától, miszerint a rab hazatér. Azt nem tudjuk meg, hogy ezt most hogyan és miért, de ne akadjunk fenn ilyen apróságon. Bianca Cével lelkesen pakolja a cuccát, indulás van az elvonóra azon nyomban. Kálmán felvilágosítja Karolát és Hajnit, hogy a szabaduló-buli nem a legjobb ötlet, valszeg Jancsika csak egy kis magányra vágyik majd.
1.jpg


Kornél felcsenget Piroshoz, folytatódik a faggatózás némi paranoiával vegyítve, Bianca Cével pedig könnyes búcsút vesz defektes kis családjától. Piros beavatja Kornélt az apja halála körüli mizériába. Angélában továbbra is ég a bosszúvágy, és ez a hugi sztorijának végighallgatása után sem változik. Szerinte Piros hülye (amúgy szerintem is), nem történt itt semmiféle öngyilkosság, irány a rendőrség.
Jani befut a Büróba, indulhat a buli. Piros próbálja visszatartani Angélát, de mivel őt a 11 hónapos kisfiam is simán leszerelné, Kornél közbenjárása szükséges.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Jani ingerült, mindennel baja van, így a hatalmas party sem tart sokáig, elég hamar offolja. Kornél elmeséli szomorú családi történetét, miszerint az anyja tönkre tette a családot, mondván –idézem- „mindent túltolt”. Az az üzenet, hogy Angéla vegyen vissza, mivel lehet, hogy téved, nézze inkább meg a búcsúlevelet. Angéla leokézza a javaslatot, majd beszól kicsit a gondnoklakra, ami szerintem poén.Kálmán elmeséli Márknak, mekkora tahó volt Jancsika, de az legalább fasza, hogy Bianca Cével elhúzott egy időre, konstatálják. Jani még mindig depis üzemmódban tolja, még a békülős-szexet is visszautasítja, de Hajni ugyebár híresen levakarhatatlan, csak azért is marad. Noémi éjjel titokban matat valamit, asszem édességet dugdos a zsebébe, de biztosan hamarosan megtudjuk.
6.jpg
Hopp, máris másnap reggel, Noémi a suliban dumcsizik a körülbelül 16 éves tanárnőjével, majd amikor egy hasonlóforma kislány szendvics-bizniszt akar vele lebonyolítani, kiderül, hogy valóban tele van csokival a hátizsákja. Jani továbbra is búskomor, neki most gondolkoznia kell, és elhúz. Kornél jön Piroshoz, irány Gödöllő, indulhat a nyomozás. Épp mikor elindulna a mókavonat, befut Béla, úgyhogy Kornél tiplizhet is, rá már nincs szükség. Angéla szembesíti Bélát a Pirostól hallott történettel, aki vadul tagad mindent, ő nem beszélt semmiféle öngyilkosságról kéremszépen.

7.jpg

8.jpg

9.jpgHajni elhatározza, hogy helyre hozza Jancsikát, Noémit pedig a random kiscsaj lecsórózza és lopással vádolja. Az én anyám igazi sztár, és épp Amerikában van, te kis lúzer. Piros csak néz, mint Rozi a moziba’, Béla nyomja a szokásos dumát a rablásról, Angéla pedig sarokba szorítja a Rolex-témával. Hajni megzavarja Jancsikát a nagy elmélkedésben, Noémi tancsinénije pedig emlékezteti a kislányt, hogy ha bármi kínja van, hozzá fordulhat. Béla lebassza Pirost, hogy mekkora pancser, amiért nem képes tartani a száját, plusz mivel elégette a búcsúlevelet, így bukó az Angélával való békülés. Jancsikát nem a böri aggasztja, hanem az anyja betegsége, de Hajni azt tanácsolja neki, hogy a megelőlegezett gyász helyett inkább spurizzon haza.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása