Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x82 - A jól bejáratott kóma-effektus

2018. március 09. 14:00 - BBrigusz

Jancsika szembesül vele, hogy a mamiját bilincsben vezetik el, Márk pedig megtudja, hogy Bianca Cével kómában van. –Akkor ébresszék fel!- adja parancsba zseniális meglátását, hát igen, azt eddig is tudtuk, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban. Jani elmeséli Hajninak a Karolával történteket, aki így elmondja a fiúnak, hogy az anyja súlyos beteg.

Kornélnak úgy hiányzik Piros szerencsétlenkedése, mint halottnak a csók, rövidre is zárja a társalgást, és otthagyja a csajt. Jani zabos Hajnira, amiért eddig titkolózott, és elindul a rendőrségre. Márk megkapja az általános iskolai drogprevenciós előadást HD-ben a dokinénitől, ő meg persze csak néz, mint borjú. Piros ismét Lehelnek sztorizik, majd Angéla is csatlakozik a mese-esthez. Kálmán durmolását Márk hazaérkezése szakítja félbe, hogyvolt. Kornélanyu beront a lányok lakásába, hogy lebassza Pirost, aki síró óvodás módjára bambán bámul csak maga elé, így a nő távozásához Lehel közbenjárása szükségeltetik. Márk és Angéla telefonál, kis eszmecsere, lelkesítő beszéd, hálálkodás, puszi-puszi. Karola hazaállít, mivel Jancsika feladta magát. Gratulálok.
1.jpg

2.jpgMásnap reggel klasszik Noémi-nyávogás Angélánál, Kornélapu pedig a fiát próbálja jobb belátásra bírni. Egy kis szóváltás után borul a bili, Kornélapu vakon van, úgyhogy a fiacskájának kell felvilágosítania. Karola és Hajni villásreggelit csap, hátha úgy jobban forognak a kerekek, mindenesetre Karola ki akarja hagyni a kezelést. Márk érkezik Angéláékhoz, nagy a dráma, bár szerintem inkább vicces, hogy ebben a sorozatban konstans kómában kell lennie valakinek.
3.jpgKornélapu meglepődve hallgatja végig Kornél mondókáját, de továbbra is kitart a felesége mellett, úgyhogy búvalbaszott fejjel elhúz, miután a fia arra kéri, válasszon kettejük között. Noémi faggatózik, Angéla gondolom már a viharba kívánja az egész famíliát, de azért megértően asszisztál. Piros összefut a távozó Kornélapuval, akit nyomasztanak a történtek, és a kislánytól kér visszaigazolást a kamubaba-sztorit illetően. A háromfogásos reggeli végeztével Kálmán összegzi a történteket Karolának és Hajninak, szopóroller van csajok.
4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpgPiros észreveszi, amint Kornél kidobja a szuperbudi terveit a szelektívbe, majd elteszi azokat. Noémi bunkózik egy sort Angélával, mondván Márk le akarja cserélni az anyját az új bigére. Mivel Jancsi a vallomásában mindent magára vállalt, így nagy szívás van. Lehel és Piros a kidobott terveket bogarásszák, majd meg is születik a nagy terv: békét kell teremteni apa és fia között. Angéla és Márk búcsúzkodása vad smárolásba csap át, amit Noémi végignéz, majd elszalad. Na öcsém, végre pörögnek az események így nyócvanvalahány rész után.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása