Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x81 - Illatos szemeteszsákot a népnek!

2018. március 08. 12:00 - BBrigusz

Nagy a dráma, Bianca Cével offon van továbbra is, úton a mentő. Lehet, hogy Kornélnak sem ártana egy orvos, mielőtt teljesen elborul az agya, bár asszem már késő. Csipke színt vall, vagyis Kornélanyura keni az egészet. Be is fut a nagyasszony, és még egy utolsó mentő-kamu sztorival próbálkozik, eközben az Erdész-lányok a Béláról hallottakat összegzik. Hajni és Piros, a két IQ-harcos szkeptikus, mondván Angéla hülye, ők megy amúgy is szarnak az egészbe.
1.jpg


Csipke leleplezi Kornélanyu utolsó hazugságát is, sose' vót pulya,no. Kornél érthető módon most morci. Piros is éppen a sértődött óvodás szerepében tetszeleg, Lehel jól viseli, én kevésbé. Furulyás befenyíti a tudósasszonyt, részesedést akar. Hajni továbbra is Bélát védi, amikor a labormami befut Angélához, és elhogyvoltozza a Furulyással történt incidenst. Csipke ezúttal végzett a hazugságokkal, leszereli Kornélanyut. Angéla megnyeri Noémit felvigyázás céljából,a mentők megérkeznek, Márkot és Janit faggatják a történtekről. Kornél már pakol, Csipke magyaráz, de asszem ez már bukó. Vagyis remélem. Gyűrű visszakér, csá.

2.jpg

3.jpg

Piros a drogériában fightol Lehellel egy kupac szemeteszsák felett, mondván a csávó kontrolmániás, ő meg ezért morci. Hajni a történtekről faggatja Noémit, ami rendkívül okos dolog annak fényében, hogy egy tíz évesről van szó, aki végignézte, ahogyan az anyját elviszi a mentő. Karola informálja Angélát, hogy Bianca Cével túltolta a cuccot, Piros pedig megbocsát Lehelnek.

4.jpg

5.jpg

Kornélapu beront a fiához, és mentegetni próbálja áldott nejét, Angéla pedig Noéminek ajándékozza a Tündétől kapott nyakláncot. Szilvia magához rendeli Furulyást, hogy békülési szándékot színlelve infot csaljon ki belőle. Furulyás koma azonban átlát a szitán, és lepattintja a nőt. Kornél felvilágosítja az apját a pontos hogyvótról, amikor az anyja is befut, így lehetősége van visszaadni neki a gyűrűt, amit meg is tesz, majd kitessékeli a szüleit.

6.jpg

7.jpg

Karolához nyomozók érkeznek a Büróba, hogy átkutassák a helyet. Kornélanyu ráveszi a férjét, hogy beszél a fiukkal, és még arra is megesküszik, hogy ő semmiben nem hazudott. A nyomozók megtalálják a maradék anyagot Karola irodájában, Szilvia pedig egy hatalmas lehetőség ígéretével próbálja magához édesgetni a tudósnőcit. Kornél mélabúsan cuccol vissza a gondnoklakásba, Angélához pedig megérkezik Fanni, hogy elmondja neki, lecseréli Szilviára, ha nem perkálja ki ő azt a lóvét, amit a nagyasszony ajánlott. Karolát bilincsben hurcolják el, hoppácska.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása