Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x80 - Morál

2018. március 08. 10:00 - BBrigusz

Csipke és Kornélanyu a meghívó kiválasztásával traktálja Kornélt, aki inkább lelép Csipke megkönnyebbülésére, és Kornélanyu bánatára. A menyasszony be van feszülve a hazudozás miatt, hát kisanyám, épp időben. Két táncoslány érkezik a nagy showműsorhoz, Kálmán pedig tájékoztatja Angélát Béla ártatlanságáról.
1.jpg

 Angéla nem akar belenyugodni a hallottakba, mondván kurvaélet, hogy Béla nyakig sáros. Bianca Cével büszkén prezentálja Noéminek a kis mikrofonját,sztárság lesz itt kislányom. Szelfizgetés, röhigcsélés, happy family. Lehel kiakad, amikor megtudja, hogy Piros nem mondta el az igazat Kornélnak, mondván, ez a morálról szól, a hazugság csúnya dolog, de ilyen infot visszatartani még gázosabb. Angéla összefut Márkkal, kölcsönös hogyvót, a csaj nehezen tudja beismerni, ha téved, és most is ez a kínja. Amíg Piros tollászkodik, Lehel talira hívja Kornélt.
3.jpg
Kornélapu a fiával brainstormingol a bizniszről, és azt is megtudjuk, hogy a fiúcskának tele a töke az egész esküvősdivel. Anyu váratlanul beállít Angélához, a csaj tekintete mindent elárul. Lehel pár normál hangerőn eldünnyögött mondat után Kornél pofájába ordítja, hogy Csipke nem is terhes. ( Tényleg ordítja, eskü) Piros is befut, kiakad Lehelre, Kornél meg érthető módon a világra, és elhúz. Bianca Cével féltékenykedik egy sort a táncoslányokra, és kitalálja, hogy csak olyan ruhában táncolhatnak, amin az ő neve van, CÉVEL!.
3a.jpgPiros Lehelt baszogatja, szerinte pöcsfej volt, a csávó helyében hagynám a túróba, de nem vagyok a helyében, és ő tovább folytatja az értelmetlen beszélgetést az ovissal. Márk bocsánatot kér Karolától a paintball-issue miatt, béke van. Anyu elsztorizza Angélának, hogy Béla minden szerdán fürdőbe megy, Márk pedig meggyőzi a random táncos libákat, hogy menő a szar felsőjük. Angéla érkezik Karoláékhoz Kálmánt keresve, Bianca Cével pedig elpróbálja a remek dalát, amitől engem szerint már kezd kiverni a víz eléggé erőteljesen.
3b.jpg
Angéla végül meggyőzi Kálmánt, hogy ellenőrizze le, valós-e Béla alibije a gyilkosság időpontjára. Kornél legyilkolja a macikamerát, és felvázolja az apjának a problémáját. Angéla felbukkanása a Büróban felcseszi Bianca Cével agyát, én pedig ezeken a közeli felvételeken mindig megbizonyosodok róla, mennyire majom feje van ennek a luvnyának. Angéla gyanúja beigazolódik, Bélának vaj van a füle mögött. Bianca Cével dühében elkobozza a táncoslány cuccát, gondolom kecskére káposztát alapon lesz még ebből parádé. Kálmán közli Angélával, hogy a továbbiakban is számíthat a segítségére. A csaj azt tervezi, hogy beszél a zseni hugaival. Kornélapu elsztorizza a nejének, hogyvót Kornéllal, aki folytatja a kamuzást. Kornél a ruhapróbán lepi meg Csipkét, és nekiszegezi a nagy kérdést;- Tényleg nem vagy terhes?

4.jpg

5.jpgCsipke díjbirkózó vállait bármelyik keletnémet sportolónő megirigyelné amúgy. Angéla a tesóival próbál társalogni, de megint csak hisztérikus nyavalygás a vége, mint mindig. Márk diadalittasan felkonferálja Biancát Cével, aki full benyomva kitámolyog, majd összeesik. Nos igen, ahogy a bölcs indiánok is tanították anno: Nem lett volna szabad kábszizni!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása