Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x75 - Kornél, a felelőtlen playboy

2018. március 03. 10:00 - BBrigusz

Karola nyer egy paintball-kupont, amit Kálmán tanácsára Janinak ajándékoz, hogy felhasználhassa a béküléshez Márkkal. Angéla épp az arcán látható ütésnyomot alapozza gondosan, amikor Guszti érkezik egy halom doksival, és vad könyörgésbe kezd, hogy beszéljen Pirossal.

1.jpg

2.jpgKornél összefut Pirossal, és elújságolja neki a Gusztival történt összefutás esetét, majd további szenvedés következik, de ezt ismét nem fejteném ki bővebben, ha nem gond. Jancsika eldönti, hogy mostantól felnőttesen fog viselkedni, és dolgozni fog rendesen, persze mindest nyávogva, óvodás-hangnemben meséli, így nem érzem túl hitelesnek az elhatározást. Hajni meggyőzi, hogy Márkot hívja el paintballozni. Guszti közli Pirossal, hogy Kornél csak szórakozik vele, dráma. A három lány együttes erővel nekilát a megszerzett papírok átnyálazásának. Hajni a Márk-Angéla-issue felemlegetésével nyugtázza Angéla szakítását Furulyással, persze a pofonról nem tud. Közben a tudósasszony sürgeti Angélát, kéne a lóvé, de menten.

3.jpg

4.jpgKornélapu faggatja a fiát, hogy mi a helyzet Csipkével, de a fiú szerint csak a gyerek köti őt össze a csajjal. Jani elmegy Márkhoz, és paintballozni invitálja, de nem jár sikerrel. A lányok találnak egy társasági szerződést, ami egy olyan cégé, amiről eddig ők nem tudtak. Kornél ragaszkodik az agglegény-életéhez és a házmesteri lakáshoz, éccsapja pedig próbál neki segíteni a nagy ötletelésben. Piros beszólogat kicsit Bélának a Büróban, amíg Anyu kávét rendel, és szokásához híven azt sem tudja milyen bolygón van. Kálmán meggyőzi Márkot, hogy mondjon igent Jani meghívására. Béla talizni hívja Angélát, és alkut ajánl, ha a csaj befejezi a nyomozást, ő jó pótapu módjára biztosítja neki a vállalkozása alapításához szükséges összeget. Anyu mindeközben lelkizni próbál legkisebb lányával, és ezúttal azt tanácsolja neki, hogy inkább maradjon egyedül, de ne legyen Kornélnál rosszabbal.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpgAngéla elfogadja Béla ajánlatát, Jani és Márk között pedig indul a szerintük férfias küzdelem. Kornélapu megosztja drágalátos feleségével, hogy Kornél elkezd dolgozni a családi cégben, kezdetben segédmunkásként. A dáma természetesen kiakad. Angéla arra utasítja a tesóit, hogy álljanak le a Béla utáni nyomozással. Kornélanyu máris a fiacskájánál károg, nem vagy férfi, nem tudod mi a kötelességed, béna vagy. ( Itt eszembe jut Hajdu Steve-Csicska című produkciója és nagyon nevetek, persze tudom-tudom, Való Világot soha nem nézett senki, de mégis mindenki tudta mik zajlanak épp…). Márk a játékidő lejárta után lő még egyet Janira, aki így leesik valami magaslatról és eszméletét veszti. Angéla visszaadja Bélának a doksikat, majd hívja a tudósasszonyt, hogy nincsen para, van lovetta. Kornél megkéri Csipke kezét a szülei legnagyobb örömére, Angélában pedig nem kell csalódnunk, minden papírt lefotózott mielőtt visszaadta volna Bélusnak.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása