Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x74 - Jellemhibák

2018. március 02. 16:38 - BBrigusz

Folytatódik a családi idill Márkéknál, amit Bianca Cével érkezése szakít félbe. Angéla érthető módon jobbnak látja elhúzni. Piros is azzal traktálja Hajnit, hogy ideje kibékülnie Karolával, mert a bula-anyu harcban mindig az anyuk nyernek, lásd az ő példáját Kornéllal. Angéla összefut a sebeit nyalogató Gusztival a Büróban, és biztosítja támogatásról, majd ő megmondja a huginak a tutit. Jancsika unszolására Hajni belemegy, hogy kibéküljön Karolával. Furulyás számon kéri Angélát, a Márkos jelenetek miatt, balhé, csá.

1.jpg

2.jpg

3.jpgBianca Cével közli Noémivel, hogy offolni kellene Angélát, mert itt van ő, a mintaanya, akihez bármivel lehet fordulni, Márk közbelép, fejezzed befele a hülyeséget te. Piros, a két lábon járó szerencsétlenség ezúttal úgy gondolta, hogy tüllszoknyában biciklizni okos dolog, és mivel az univerzum ezúttal is ellene van, most ezzel bénázik. Még jó, hogy Kornél felbukkan a színen. Angéla lebassza Szilviát, cicafight, mint mindig. Kornél a csoportos bánatos meghatódottság jegyében elmondja Pirosnak, hogy mi a helyzet Csipkével. Szilvia irány Furulyáshoz, Bianca Cével és Márk a változatosság kedvéért ismét vitázik, a csaj összejövést akar, a csávó nem. Kornél-Piros dráma, erre nem pazarlunk több karaktert, mert semmi lényeges nem történik.

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Karola fogfájástól szenved, de persze ezt is rendkívül látványosan, hangos jajgatások közepette teszi. Szilvia csábító üzemmódba kapcsol, és vad nosztalgiázásba kezd Furulyással, végül irány az ágy. Angélához Márk csenget, kis romizás, Jani elsírja Hajninak Karola kínszenvedését, aki továbbra is fedezi a nőt. Márk és Angéla hogyvoltoznak kicsit, Manfréd is téma, az eddigi édelgés átcsap adok-kapokba. Később Anyu ismét jelen a lányok lakásán Piros legnagyobb örömére. Ja, nem, őt is bosszantja, főleg, hogy közli, ezt a Kornél-témát el kellene engedni. Szilvia gyorsan lő egy szex utáni fotót Furulyásról, gondolom, ez Angélánál fog majd landolni. Angéla azt tanácsolja Pirosnak, hogy ne mondjon le Kornélról.

7.jpg

8.jpgFurulyás bocsánatot kér Angélától, Hajni meg Karolától, és még fogorvoshoz is elviszi. Szilvia továbbítja az ominózus képet Angélának, sőt, még effektet is tesz rá, igazi troll. Piros megmondja Gusztinak a frankót, hogy nincs esélye nála, aki ezen felbuzdulva odaveti Kornélnak, hogy egy pöcs. Angélának csak dugás után sikerül észrevennie Szilvia üzenetét, fight, pofon ide, pofon oda, én  tudtam! Mondtam, hogy ez lesz! Áhá!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása