Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x73 - Két titkolózó dühös lamantin

2018. március 02. 14:00 - BBrigusz

Kis időbeli ugrás, egy héttel később járunk, úgy tűnik, csak így sikerül valamelyest felpörgetni az eseményeket. Furulyás Szilviának dicsekszik, hogy minden prímán halad a kis körömlakkjával, úgyhogy hiába is töri magát a nagyasszony, ezt beszívta. Sejtek valamiféle revansot azért Szilvia részéről, ezt a nő bosszúszomjas tekintete is igazolja, részemről meg a sok éves telenovella-nézéssel eltöltött tapasztalat. ( A Vad Angyal szerintem mindenre felkészített, kár, hogy arról nincs hogyvolt). Jani legnagyobb bánatára Karola és Hajni még mindig mosolyszünetet tart, Noémit pedig az aggasztja, hogy elfogyott a szájfénye. Nehéz is az élet 10 évesen. Kornélt aggasztja, hogy nem tud semmit Csipkéről, még szerencse, hogy a drága anyukája kézben tartja a dolgokat.
1.jpg

Noémi érkezik a szalonba, ahol Szilvia úrnő egy kis közreműködésért cserébe ellátja szájfénnyel. Kornél belátja az anyjának, hogy faszság volt haragudni a hazugságtengerért, úgyhogy sorry. Na ennek aztán nagyon jót tett ez az elmúlt egy hét…igazi zseni. Lényeg a lényeg, hogy ki akar békülni Csipkével, de Kornélanyu szerint ez csak úgy működhet, ha elköltözik a gondnoklakból. Hajni bocsánatot kér Karolától, aki viszont továbbra is morci, amiért a csaj felülbírálja őt. Jani a konfliktusról érdeklődik a csajánál, aki Karolához irányítja. Csipke kezdi megsajnálni Kornélt, de Kornélanyu gyorsan helyreigazítja kis menyét, éljenek csak tovább a hazugságok. Szilvia meglátogatja Angélát, kis adok-kapok, kurvázás, ahogy azt kell. Karola megint ferdít Janinál, a tudósasszony, Angéla, és Furulyás között pedig tombol a feszkó. Hajni és Karola továbbra sem jut dűlőre.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Guszti érkezik Piroshoz filmnézési szándékkal, Angéláék pedig ügyeskednek a laborban, Furulyás bunkózik kicsit. Karola affektálása és modorossága kiborító, Furulyásban pedig továbbra is túlteng a birtoklási vágy, úgyhogy Angéla inkább otthagyja. Jani felkeresi Kálmánt, hogy segítsen kibékíteni Hajnit és Karolát. Furulyáshoz Szilvia érkezik látogatóba basztatni kicsit a pasit az Angéla-issue-val. Angéla közben Noémihez jön kutyázni. Guszti bepróbálkozik Pirosnál, aki az egész óvodás-feelinget fokozandó berohan a szobájába. Karola és Hajni összerakja a képet a fiúk békítési kísérletéről, Piros pedig ismét elküldi Gusztit. Karola fake drámája nagyon gázos, meg az egész karakter, úgy érzem ez csak időkitöltés, nekem igazából mindegy, csak legyen már vége.  Noémi , a modern kor gyermeke élő közvetítést indít az Angéla-Márk-Noémi-Dundi happy family time-ról, amit Szilvia készségesen megoszt Furulyással is. Kornélanyu és Csipke felkeresi Kornélt, hogy egy ultrahangképpel tovább hülyítsék. Hajrá Kornél, én szurkolok!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása