Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x72 - A megmagyarázhatatlan valami

2018. március 02. 10:00 - BBrigusz

Bianca Cével elégedetten támolyog ki Márk szobájából az éjszaka közepén, majd gyorsan közli is Noémivel, hogy Márkkal ismét együtt vannak, sőt, a házasság is esélyes. Ahhha. Guszti lelkes a randi után, Piros kevésbé, inkább gyorsan hazazavarja a fiúcskát, majd csatlakozik Hajnihoz a fürdőszobai rituáléban. Angéla jön, és elmeséli az üres számla esetét, de hát igazából két görögdinnyéhez is beszélhetne, éppen ugyanannyi értelmes hozzászólást kapna, hamar fel is adja a beszélgetést.
1.jpg

Jani kap egy levelet, miszerint megnyerték a gasztrovlog-versenyt, azonban a nyert lóvé csak Hajninak lesz elég, ezt az aggodalmát pedig Kornéllal osztja meg. Bianca Cével romantikus összebújással akarja kezdeni a reggelt, de Márk még azelőtt leszereli a próbálkozást, hogy kiszedegetné a csipát a szeméből. Jani és Kornél kólázgatnak, na nem olyan Biancásan, hanem igazából kólát isznak. Az az ötlet, hogy Jancsikának végre melózni kellene egy kicsit, és akkor lenne lóvéja Hajnival utazni. Angéla elújságolja Anyunak és Bélának ( why?) a bankban történteket, mi meg így a hetvenkettedik részben megtudjuk, hogy Apu gyilkosság áldozata lett. Tabu a téma persze, Anyu természetesen összeomlik, Béla szerint pedig rablógyilkosság történt, de fogadni mernék, hogy kiderül még itt majd, hogy ő is benne volt a buliban vastagon. Néha az a benyomásom, hogy az írok így teljesen random, kb. az epizód felvételei közben találnak ki dolgokat: „ Mi lenne ha Aput megölték volna? Húúúú, ez jó, legyen így!”
2.jpg
Piros romokban, Hajnit boldogítja a Büróban, Kornél is felbukkan picit, csak hogy ne felejtsük el, hogy ő a csajnak az igazi. Béla és Angéla ismét biztosítják egymást kölcsönös gyűlöletükről, Noémi pedig megkérdezi az apjától, hogy mizu az anyjával. Márk megmondja a kislánynak a frankót, aki ezután ismét Angélával akar programozni.
3.jpg
Karola morci Hajnira, amiért beszélt Kálmánnak a betegségéről. Béla azt kamuzza Anyunak, hogy Guszti elbaszott valamit a lovakkal, aminek a helyre hozatala sok pénzbe kerül, így nincs pénz az istálló felújítására, amit Anyu akar. Furulyás biztosítja Angélát arról, hogy nem kell aggódnia az anyagiak miatt. Béla elmondja Gusztinak, hogy ha jót akar, fedezi a hazugságát Anyu előtt, és elviszi a balhét. Kínos Angéla-Furulyás és Noémi-Márk-Bianca Cével találkozás, Hajni és Karola pedig felváltja basztatja Jancsit, mivel egyik sem akarja elhinni, hogy az valóban elkezdett nagyfiú módjára dolgozni.

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpgMárk ismét tisztázza a helyzetállást Biancával Cével, Angélához pedig Béla érkezik magyarázkodni, de a csajnak gyorsan leesik, hogy a pasi jelenléte azt igazolja, hogy jó nyomon jár. Gyorsan fel is hívja Gusztit, és megkéri, hogy segítsen a Béla utáni kutakodásban, de a fiúnak tele a gatyája, így nem vállalja a kooperációt. Kornél azt tanácsolja Janinak, hogy minél hamarabb mondja el a Párizs-témát Hajninak. Márk számon kéri Angélát Noémivel kapcsolatban, de szócsatába torkollik a tali. Anyu lebassza Gusztit, engem meg ennek a nőnek a puszta látványától is ki tudnék futni a világból. Jani továbbra is kussol. Guszti hívja Angélát, és közli, hogy mégis segít neki.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása