Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x71 - Banktitok

2018. március 01. 10:00 - BBrigusz

Márkot munka közben Bianca Cével zavarja meg egy „-Nem zavarok?”-kérdéssel, mintha az változtatna bármit is azon, hogy zavarja. Orrba is vágja a fejhallgatóval elvileg véletlenül, de én titkon remélem, hogy szándékosan, és, hogy legközelebb egy úthengerrel csapja állon például. ( nem szeretem a karaktert, és büszkén vállalom). Furulyás és Angéla megállapítják, hogy elment egynek a kis légyottjuk, de azért egyik sincs elragadtatva, úgy tűnik. A csávó közös programot szeretne, de Angéla inkább elküldi. Még mielőtt beleélhetné magát a csendes magányba Anyu hívja és elsírja bánatát az eltűnt pénzről. Hajni épp el szeretné mondani a frankót Kálmánnak, de Bianca Cével balszerencséjére épp abban a parkolóházban akarják ezt lebonyolítani, ahol ő a dílerével talcsizik. Kornélnak feltűnik, hogy Lehel bunkózik vele Piros miatt, de végül sikerül tisztázni a félreértést, hogy sem Pirosnak sem neki nem kellett a lóvé. Így kell tiszta vizet önteni a pohárba öcsém.

1.jpg

2.jpg

3.jpgBianca Cével ismét baszakszik a dílerrel, mondván otthon felejtette a lóvéját, de még mielőtt a srác erőteljesen hangot adhatna a véleményének Kálmán tűnik fel a színen és leszereli. Piros felvidításával ezúttal Hajni próbálkozik, és arra is ösztönzi egyben a csajt, hogy adjon egy esélyt Gusztinak. Bélának nem tetszik, hogy Anyu Angéla segítségét kérte az eltűnt pénzzel kapcsolatosan, nem pedig az övét. „-Anya, te nem dolgozol?”- kérdezi Jancsika Karolát. „-És te? Nem dolgozol?” „ –Nekem még nem kell, nincs gyerekem…” –hangzik el a válasz, amitől azt érzem, hogy bármennyire is nem vagyok híve, mégis lekevernék ennek a büdös kölöknek egy akkora maflást, hogy a fal adja a másikat. A szomorú igazság, hogy a Pán Péter-szindróma igenis valós problémája a mai világnak, de erről nem is írok bővebben, mert annyira felbaszom magam mindig az ilyen elcseszett anyámasszony-katonákon, hogy aztán nem tudok visszakanyarodni a sorozatunk mély és tanulságos eseménysorához. Tehát, Karola Kálmán miatt depis.
4.jpgCsipke unja a gyógytornát, meg a hazudozást is, de Kornélanyu szerint a kamulavina csak azt bizonyítja, hogy igazán szereti a fiacskáját. Meg is van a következő lépés, Pirosnak is tudomást kell szereznie a terhességről. Kornél próbálja számon kérni az anyját, de nyilván ismét a boszorkányé az utolsó szó, ő csak a kamuunoka érdekeit tartja szem előtt. Jani randitippekkel látja el Kálmánt, ami elég morbid szituáció, tekintve, hogy az anyja a luvnya akit Kálmán ágyba akar vinni, de nekem aztán édesmindegy.

Angéla örvend a félretett pénz miatt, attól viszont kevésbé boldog, hogy nincs meg. Kálmán bedobja Márknak, hogy szerinte Bianca Cével ismét tolja a kokót. Csipke csenget Piroshoz, hogy elújságolja neki a fake-terhességet, aki nyilván zokogásban tör ki. Anyu és Angéla a bankfiókban, de az ügyintéző nem találja a rendszerben a számlát, ami számomra érthetetlen, tekintve, hogy a bezárt számlák is ugyanúgy láthatóak. Fél perc elteltével már azt mondja a nő, hogy nem adhat tájékoztatást, csak a számla tulajdonosának, ami már élethűbb verzió azért. Végül mégis elárulja, hogy a számlát Béla szüntette meg, ami ismét zavaros, hogyan szüntethette meg, ha nem ő a tulajdonosa? Ahh, anyám…
5.jpgHajni végre beszél Kálmánnak Karola betegségéről, aki érkezik is a nőhöz, hogy biztosítsa támogatásáról. Márk szembesíti Biancát Cével, aki nyilván tagad mindent, csak hogy éppen rosszkor, a díler csávó jelenik meg a pénzét követelve. Bianca Cével átvált könyörgőbe, Márk visszaadja a kokót a dílernek. Angéla a tipikus pofátlan, idegesítő ügyfél sztereotípiáját követve követeli az ügyintézőtől a számlakivonatokat, aki egy kis fenyegetést követően megígéri, hogy elküldi neki mailben a kért doksikat.

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Guszti érkezik Piroshoz randira, aki a nagy sírás közepette el is felejtette a fiúval megbeszélt talit. No problemo, mondja Guszti, sírd el nyugodtan a bánatod, amit egy másik faszi utáni epekedés okoz. Pancser. Angéla beavatja Furulyást a bankos nyomozásba, a pasi meg elújságolja neki, hogy fű alatt szerzett alapanyagot a körömlakkhoz. Karola megérteti Kálmánnal, miért titkolja Jancsika elől a betegségét, aki megértő és támogató, igazi hősszerelmes. Kornél csenget Piroshoz, de Guszti leszereli. Béla azt mondja Anyunak, hogy merő jóindulatból szüntette meg a számlát, hogy Anyunak ne kelljen vesződnie a papírmunkával. Angéla megtudja, hogy a lóvét Apu vette le a számláról pár nappal a halála előtt. Bianca Cével smúzol kicsit Márknak, majd  csak eléri a célját, és sikerül megdugatnia magát.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása