Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kevin Costner új westernsorozata hogyvoltíróért kiált

2018. március 01. 17:00 - sixx

Yellowstone címmel érkezik majd a Paramount Networkre (hogy nálunk hová, az egyelőre nem ismert, ha tippelni kellene, azt mondanám, HBO GO-ra) az a sorozat, amiben Kevin Costner megint magára veszi a westernbajuszt. A sorozat alkotógárdája egyébként nem semmi, az író-rendezője az Oscar-jelölt Taylor Sheridan (Hell or High Water, Sicario, Wind River), a szereplők között Coster mellett ott lesz Gil Birmingham, Wes Bentley, Kelly Reilly, Luke Grimes, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Dave Annable, Danny Huston, Josh Lucas, Jefferson White, Gretchen Mol, Jill Hennessey, Patrick St. Esprit, Ian Bohen, Heather Hemmons és Denim Richards is.

A sztori egy John Dutton (Costner) nevű farmerről szól, akinek van egy bazinagy farmja (az USA-ban a legnagyobb), és akit a spekulánsoktól az indién rezervátumokon keresztül az első amerikai nemzeti park alapítójáig mindenki baszogat. Korrupció, vér, veríték, könnyek, westerntémák halomban, nem mondhatjuk, hogy nem tűnik érdekesnek a Yellowstone. Bemutató júniusban.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása