Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x70 - Pejkó

2018. február 28. 10:00 - BBrigusz

Bianca Cével Márkot ápolgatja a vérre menő kakasviadal után, igazi tökös csávó ez a Márk, konstatálják mindketten. Jani másképp emlékszik a történtekre, szerinte ő verte szarrá a havert, amit Hajni persze szexinek talál, úgyhogy irány is a hálószoba. Guszti közli Bélával és Anyuval, hogy le kellene bontani egy istállót, amit Anyu kiakad, merthogy annak története van. Indul is a flashback. Ahhh utálom az Anyus jeleneteket, miért kell még visszaemlékezés is vele? A lényeg, hogy Apu régen külön Angéla lovának építette, úgyhogy nagy az érzelmi töltet. Valaki magyarázza már el nekem, hogy Aput miért egy olyan színész játssza akinél Anyu olyan 20 évvel idősebbnek tűnik? Angélát bármennyire is próbálják tinédzser-színben feltüntetni, teljesen hiteltelen az egész. Képzavar.

Hajni elsztorizza Angélának, hogy összejött Janival, akinek a hatalmas meglepődése számomra nem igazán világos, hiszen egyszer már a hugica bevallotta neki érzéseit, ő pedig akkor gyors cselekvésre buzdította. Na mindegy, Csipkéből is Fehér lett ugyebár, kicsire nem adunk. Furulyás érkezik, tombol a szenvedély. Bianca Cével Márk lenyűgözésén fáradozik, ebből szerintem hamarosan dugás lesz. A csaj nem túlzottan boldog attól, hogy Noémi is jelen van, hiszen még arról sem volt halványlila fingja sem, hogy nyári szünet van a suliban. A tudósasszony is befut Angélához, a körömlakk elkészülési ideje baromi hosszú, Furulyás le is bassza rendesen.
1.jpg

2.jpg
Hajninak lelkifurkája van amiatt, amiket Karolának mondott. Márkot jobban érdekli Noémi, mint az anyja, és ez Biancának Cével cseppet sem tetszik. Anyu flashbackjében ott tartunk, hogy a szóban forgó ló éppen olyan heves, mint Angéla, erre Apu prímán rávilágít, tombolnak az érzelmek. Furulyás ebédre invitálja Angélát magához. Bianca Cével közli Noémivel, hogy ők hárman ismét egy nagy boldog család lesznek, ha segít neki. Anyu ott tart a sztoriban, hogy Angéla lovát el kellett altatni. Hajni figyelmezteti Angélát Furulyás agressziójára, de Angéla szerint csak vehemens és szenvedélyes. Felmerül bennem ezen a ponton a gyanú, hogy pár részen belül ettől a románctól egy pofozkodás keretén belül fogunk búcsúzni, de titkon remélem, hogy nem ennyire kiszámítható a forgatókönyv.

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg
Karola bénázik egy sort Kálmánnal, Anyu pedig tovább sztorizik, Apu lekötött egy nagyobb összeget Angélának, hogy vehessen magának egy új lovat. A legjobb embernek meséli, fogadni mernék, hogy Béla már húszszor elköltötte azt a zsét. Karola szakít Kálmánnal, aki csalódottan távozik. Furulyás érkezik Angélához, bedöglött a sütője, itt lesz a főzés. Karola megköszöni Hajninak, hogy ráébresztette arra, hogy offolnia kell Kálmánt. Noémi az anyjáról való viszonyról faggatja Márkot, akinek leesik a tantusz, hogy Bianca Cével áll a téma mögött. Anyu közli Gusztival, hogy fel kell újítani az istállót az elkülönített pénzből. Márk számon kéri a drágalátos exét, és közli vele, hogy itt nem lesz ismét összejövés, így a csaj kénytelen a régi kapcsolataihoz nyúlni. Furulyás és Angéla romantikus keretek között a konyhapulton csinálják. Hajni beszél Kálmánnal, Anyu pedig szembesül vele, hogy nincs lóvé.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása