Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8763-8772. rész

2018. február 26. 12:00 - Gillotte

Hanna a szokásos stílusában elküldi Balázst a csókpróbájával a búsba, majd olyan idegesen viharzik el, hogy Petinek is feltűnik. Balázs elpanaszolja barátjának, hogy Hanna fura, mire Peti felvilágosítja, hogy valószínűleg azért, mert Hanna belé, Petibe szerelmes. Balázs elmegy Hannához és megkérdezi tőle, hogy ez így van-e. A lány mondhat bármit, a hülyegyerek meg van róla győződve, hogy Hanna amúgy belé szerelmes, és az önelégült képét nézve bele sem fog törődni abba, hogy Hanna rühelli őt. Mindenesetre most nézi a Berényiék papírjait, hogy hátha talál kiskaput, ahol pénzt lehet spórolni az ő kocsikázására. Aki keres, az talál, mégpedig a sokat emlegetett András-féle alapot találja, mint finanszírozási lehetőség. Ez az alap a jövő generáció Berényieinek a tehetséggondozását hivatott támogatni, és ki Balázs, ha nem tehetséges Berényi?!

bk_feb5_feb9_1.jpg

Feltűnik a Rózsában a srác, aki a melegbuliban nagyon borozott volna Tóbiással, de Tóbiás fáradtságra hivatkozva lelépett. Még jó, hogy ott van Alíz, aki a saját kapcsolatát nem képes rendbe tenni Krisztiánnal, de más életébe azért beleokoskodik. Azzal hívja fel Tóbiást, hogy most azonnal jöjjön a Rózsába, vészhelyzet van. Szegény Tóbiás egy darabig elbeszélget a sráccal, de aztán jelzi neki, hogy nemrég van túl egy kapcsolaton, majd felhívja Alíz figyelmét, hogy ne dumáljon bele mások életébe. Hát jó lenne! Persze kibékülnek, és kitalálják, hogy visszaszerzik szerelmüket. Mivel tervbe van véve, hogy átalakítják a Rózsát, Tóbiás úgy alakítja, hogy Alíz segíthessen Krisztiánnak a tervezésben, ezt Natasa tudtán kívül keresztülhúzza, de hadd ne menjek bele. A lényeg, hogy még mindig vacakolnak az egymásra találással.

bk_feb5_feb9_2.jpg

Zsolt visszautasítja, hogy a Rózsát esetleg eladják a műtétje miatt, megnyugtatja Krisztiánt, hogy majd meg lesz oldva. Egyébként elég nyomorultnak érzi magát, úgyhogy felszed egy csajt a Rózsa udvarán, és felcsábítja a lakásra. Sajnos csak a lába merevedik meg, úgyhogy el kell küldenie a nőcskét. Ezután viszont jó hírt kap: felszabadult egy időpont, úgyhogy két hónap múlva meg is tudnák műteni a lábát, viszont így a 30 millió is hamarabb lenne esedékes. Nem áll fel, és hamarabb kell a pénz? Ez sok egy napra. Zsolt elmegy Nórához, iszogatnak, jókedvük van, és Zsolt elérkezettnek látja az időt egy újabb kísérlethez, úgyhogy ráveti magát az ügyvédnőre. Még jó, hogy Miki pont arrafelé tart, úgyhogy a sikoltozást hallva beront és leüti Zsoltot. ,,Rohaggyá’ meg, Berényi!” – így Zsolt, és kibiceg. Nagyon pocsék kedve van, Krisztiánt és Alízt is folyton cseszegeti, és aznapra még a Rózsát is bezáratja a fenébe. Egyedül marad, és hív egy ,,bájos ifjú hölgyet”, Carment… Csak azt nem értem, hogy ott van Emília tök üres lakása, ugye Irma elhúzott, Milán elhúzott, szóval miért is a Rózsába kell hívni a prostit?

bk_feb5_feb9_3.jpg

Ádám szerez Giginek egy kiskutyát a menhelyről, hogy picit elterelődjön a figyelme a gyerek dologról. Be is jön, legalábbis a saját gyereken már nem filózik a szőkeség, csak a másén. Gigi nagyon rábeszélné Homeless Hedviget, hogy ne vetesse el a gyerekét. Hedvig végül úgy dönt, hogy megszüli a gyereket, de csak akkor, ha Gigi örökbe fogadja. Rendes, hárítsuk át a döntés súlyát másra.

bk_feb5_feb9_4.jpg

Juli elég pipás attól, hogy Miki odaadja Balázsnak a céges papírokat, hogy nyugodtan keressen felesleget, amit az autójára szánhat a cég. Juli nem tud napirendre térni afelett, hogy Miki mit meg nem enged magának, úgyhogy úgy dönt, hogy szabadságra megy a Bükkbe Attilával és Mátéval. Mikinek nem tetszik, hogy ezt Juli az indulás reggelén jelenti be, és megkérdezi, hogy mégis mi a baj? Na, ekkor feljönnek a régi sérelmek, többek közt az is, hogy amikor Juli terhes lett Mikitől, akkor is Miki mondta, hogy márpedig ezt a gyereket el kell vetetni. De szeretem mikor annyira nincs sztori, hogy ezerévesekhez nyúlunk vissza. Miki is néz, mint én, hogy ez most honnan jött?! Átmegy Nórához tanácsért, hogy ilyenkor mi a teendő. Nóra persze Julinak ad igazat, hogy igen, egy érzékeny időszakban nem kellett volna belegyalogolni a lelkébe. Mennyi baj van ezekkel a nőkkel… Mindegy, Miki jó hírt is kap: Bandi közli, hogy jelentkezett Londonba egy keresztféléves építész-képzésre, és felvették.

bk_feb5_feb9_5.jpg

Eközben Juliék már a Bükkben vannak egy kedves kis felújított parasztházban. Miki hívná Julit, de Attila kikapcsoltatja vele a telefont: mi most pihenünk! Kellemesen telik az idő, Attila fát vág, Máté rohangál a kertben, és muhi csatásat játszik, és még a szomszédokkal is összebarátkozik, sőt, még őzikéket is látott a kert végén. Mondjuk az nekem is motiváló tényező lenne, de naná, hogy nem mutatják! Julinak és Attilának is nagyon tetszik a hely, és mekkora szerencse, eladó, meg kéne venni! Erre szexelnek is egy kiadósat, amit borozást követ, majd Attila bréking kívánsága: ,,Julikám, gyereket szeretnék tőled”.

bk_feb5_feb9_6.jpg

Laciék javulóban lévő házasságát újabb nehézség tépázza szét: Stella Székesfehérvárra költözik, mert Piros ott kapott munkát, így ő is megy vele. Felesleges volt hát befogadni, felesleges volt rohadt drágán fizetni az iskoláját, mindent felesleges volt. Ádám és Gigi átmegy hozzájuk vacsorázni, hátha jobb kedvre derülnek Novákék, de nyilván nem. Gigit továbbra is foglalkoztatja annak a gondolata, hogy örökbe fogadja-e Homeless Hedvig gyerekét. Megkérdezi Ádámot, hogy mit gondol az örökbefogadásról, és a fotós jó dolognak tartja, de ő azért nem fogadna örökbe. Lesz ebből még baj…

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása