Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Korhatáros szerelem - 1x11 - Kórház a város szélén

2018. február 19. 09:00 - Sancho Panka

Dávid random lányokkal csapatja, valamit nagyon ünneplünk, csak még nem világos, hogy mit. Ja, azt, hogy lett neki felnőtt munkája. Hurrá. De mit szól ehhez Eszter? Semmit, salátát fogyaszt Dórával, akit még le is hurrog, hogy ne legyünk kicsinyesek. Ja, lehet én is lazább lennék, ha az exférjemmel egyaránt egy háztartásban élnénk.

2.png

Befut Júlia is, aki még mindig a Bőgőssel kavar, akiről ha eddig nem lett volna egyértelmű, hogy pszichopata, akkor most lesz biztos, amikor kiderül, hogy valami perverz ötlettől vezérelve Istvánnak dicsekszik, hogy milyen szerelmes. Eszter lebassza Júliát, azonnal szakíts vele, te szerencsétlen, amit Júlia azon nyomban abszolvál is a wcben. Eszter -mint aki jól végezte dolgát- hazatér, ahol Viktor már várja. Romantikusan borozgatnak a teraszon, cseverésznek, majd Viktor lesből megcsókolja. Eszter úgy felhúzza magát, hogy még a poharából is eltűnik a pia, anélkül, hogy meginná.

4.png

Jön egy kis elmúltnyócév, de Viktor úgy véli, hogy ezt még helyre lehetne hozni kettőjük között, pedig ennek kevesebb az esélye, mint dramedyben a valóságtartalom. Hajnalra kiderül, hogy Bori Benettet rejtegeti a szobájában, immáron négy napja, mivel kidobták otthonról. Eszter meg úgy el volt foglalva, hogy észre sem vette, hogy további egy fővel bővült a már amúgy sem jelentéktelen méretű háztartása. Márta kiborul, Eszter leoltja, és ennyiben is maradna a dolog, ha nem lenne itt Viktor, aki kurvára bicskanyitogató stílusban adja elő a tisztes családapát, miután megkapta a drótot Mártától.

Bandesz tesz még egy erőtlen kísérletet, hogy feltárja, mitől ért véget ilyen hirtelen bimbózó kapcsolata, de nem jut közelebb a megoldáshoz, így jobb híján bőg. Eztán még ennél is jobb ötlete támad, személyesen megy el Júliáékhoz, és ott bőg. István is hazatér, megsajnálja ezt a szegény síró embert, és beinvitálja magukhoz, Júlia meg majdnem infarktust kap. Nem is csoda, a beszélgetés hamar eszkalálódik, Bőgős már a szexuális életük részleteinél tart, Júlia meg csak áll halálraváltan, és várja, mikor bukik ki az egész.

8.png

Nos, nem sokat kell várnia, mert egy ponton már nem bírja ki, ordítani kezd, mint a fába szorult féreg, és valójában ez teszi fel az i-re a pontot, István sem hülye. Másnap reggelre össze is pakolja a stafírungot, és Júlia mehet amerre lát. A sziámik –akik mindig együtt keresik fel a problémás gyerekek szüleit, lásd Kevin-, most Benett anyját keresik fel, hogy életvezetési tanácsokat osszanak neki, de Benett anyja erre baromira nem kíváncsi, úgyhogy ez a beszélgetés is pont olyan eredményes, mint anno Kevin anyjával. Semennyire.

Dávid mindjárt az első munkanapját ellógja, mert nem bírja rávenni magát, hogy eladja a lelkét a multinak, Eszternek meg előadja a szorgos kis méhet. Aztán egy munkanapból kettő lesz, egy hét, amit kompletten a Malomban tölt, ahelyett, hogy dolgozna. De így legalább rájön, hogy Benettnek van egy 16 éves terhes barátnője, Adri, akit otthagyott, hogy új életet kezdhessen, ami nem kedves. Benett is legalább annyira otthon van az életvezetésben, mint az anyja. Adri felkeresi Borit, hogy megossza vele ezt az apró részletet, a történetnek ezen a pontján komolyan azt gondoltam, hogy Adrit is befogadja a menedékház, de nem, kap kétezret taxira, így kicsivel hamarabb ér vissza a Malomba, mint Bori, úgyhogy még Benettnek pont van ideje megkérni a kezét. Tehát, mire Bori is odaér, már csak a bébiszittere lehet Benett születendő gyerekének. Innen látszik, mennyit számít a pontos érkezés, meg a menetidő.

13.png

Dóra viszont szexelő homoszexuális férfiakat talál a nappalijában, és ez a látvány annyira megviseli, hogy ő is Eszterékhez költözik, és hogy teljes legyen a kép, és a teltház, Júlia is megjelenik, mert nem bírta a hotelt. Mostmár csak be kellene kamerázni a házat, és kitűnő trasht lehetne belőle forgatni. Márta eddig csak egyedül volt elviselhetetlen, most viszont Viktorral együtt, így már sokkal jobb, mert a kommunán belül több koalíció is ki tud alakulni, ki is alakul. Reggelre beállít Bandesz, részegen ordít a kapuban, amin némileg mindenki meglepődik:

10.png

Viktor viszont ismét tarthat kiselőadást valami erkölcsi magaslatról, csak tudnám, honnan érzi erre a felhatalmazást…de persze, addig jár a korsó a kútra…mikor a szaranya vagy részhez érkezik, akkor megjelenik Dávid, és –hát ezt nem tudom szebben mondani- lebasz neki egyet. Lássuk be, ez a jelenet a „házhoz megy a lófaszért” kifejezés tankönyvi illusztrációja volt. A végére elérjük azt is, hogy Dávid hajlandó bemenni dolgozni, amit egy olyan képpel illusztrálnak, ami az előző részben is előfordult. Valójában a botrányos rövidujjú inget viselő fickó annyira szúrta a szememet, hogy összehasonlítottam a két epizódot, és tessék:


12_1.png

12.png

Zárulhatna ezzel a humorbonbonnal is ez a rész, de ehelyett azzal zárul, hogy Viktor elviszi a gyerekeket Amerikába. Dráma!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása