Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x65 - Guantanamera

2018. február 18. 14:27 - BBrigusz

Kornélanyu szívózik kicsit Andrással, persze most már könnyen jár a szája. Kornélapu is befut végszóra, le van sokkolva csórikám, nem tudja elhinni, hogy Bandi ilyenre képes vót. Az az aktuális mese, hogy Csipke volt a hősies megmentő, Piros szóba sem kerül. Anyu és Béla közben esti progira készül, Angéla ismét feldobja a Viki-témát, csak hogy ne merüljön feledésbe a sztori.
Karola lelkes készülődését a randira Jancsika önsajnálata szakítja félbe, így Kálmán offolova van, anyucinak lelket kell ápolnia ugyanis. Kornélapu érzelgős elmélkedésbe kezd, - Hol rontottuk el?- teszi fel a költői kérdést Andrásnak, de még mielőtt megvalósulhatna az összeborulós kibékülés, Kornélanyu közbelép, emlékeztetve a férjét, hogy ez egy alkoholista csöves. Csipke is rátesz a hőzöngésre egy lapáttal, amikor megérkeznek végre a rendőrök. Gyors volt végülis… Ja nem, nem volt.
1.jpg

Kálmán a Büróban elsírja Hajninak a meghiúsult randi esetét, aki menten elszontyolodik, amint megtudja, hogy Jancsi Viki miatt bánatos, egyem a szívét. Angéla egy kivágott újságcikket talál a postaládában, Kornél pedig időközben megérkezik a szülei házába. Le van nyűgözve, hogy milyen tökös csaja van, egy igazi hős, ahhha. Angéla érkezik Janihoz, a Bélás-Vikis incidensről érdeklődik, a srác elhogyvoltozza neki a mappás sztorit.
2.jpgKarola és Kálmán végül belevág a ráándevúba, de még mindig szegény szerencsétlen Jancsika a téma, illetve Hajni bánatának oka. Kornélapu – akit követelem, hogy egyszer láthassunk susogós melegítőben, mert most ő a sorozat Berényi Andrása, aki otthon is folyton csak nyakkendőben és makkos cipőben feszít - talál egy brosst a nappalijukban, ami mint tudjuk, Pirosé, aki épp Lehelnek meséli a történteket. Piros társalogni próbál Kornéllal, de csak az ál-sztorit sikerül megtudnia, amit nyilván türelmesen végighallgat és annyiban hagy.
3.jpgAngéla lelkesen próbálja elmesélni a tesóinak a friss híreket, de azok éppen búvalbaszottak a szerelmi bánattól, amit én már kurvára unok. Karola egy kis videójátékkal egybekötött motivációs beszéddel próbálja felvillanyozni Jancsit, majd meglepi otthon Kálmánt, aki kisgatyában nyit ajtót, so sexy. Paprikáskrumpli lesz az esti menü, ez mán randi a javából, mondjuk én magam is jobban hiszek ebben, mint a felszínes percről percre megtervezett bénáskodásban. A lányok vacsival várják Anyut és Bélát, gondolom, van már valami tervük pótapu ellen.

4.jpg

5.jpgKornéléknál is tombol a romantika, összebújós filmezés, illetve Csipke magasztalása a program.  A kis gondnok faggatja a csajt az eseményekről, akinek a kóma miatt kihagy a memóriája, így nem annyira vágja a részleteket. Áhá, oké. Karoláék romiznak, a gitár is előkerül, indokolatlan Guantanamera éneklés, van itt minden, mint a búcsúba’.

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpgPiros „véletlenül” leönti Béla nadrágját, amit tőle senki nem talál meglepőnek, így hiteles a dolog. Hopp, meg is van Béla telója. Jani a Hajnis és Vikis emlékeiről flashbackel, és rendkívül tettre késznek tűnik. Piros ötlete az volt, hogy mivel ugyanolyan telefonja van, mint Bélának, így le tudja róla menteni az adatokat, mily ördögi. Kornélapu beállít a fiacskájához a kitűzővel, akinek persze rögtön leesik a tantusz. – Faszák voltunk- állapítják meg a lányok. Kornél Csipke orra alá dugja a brosst, aki tovább kamuzik, végül a srác vallomásra kényszeríti. Jani érkezik Hajnihoz, romantikus szerelmi vallomás, mindenki boldog, happy end. Egyelőre.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása