Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x64 - Reszkessetek betörők! (hángérien verzsön)

2018. február 18. 12:27 - BBrigusz

Jancsika érzelmes búcsúlevelet talál a postaládájában Vikitől; sajnálja, hogy geci volt, lelép. A medált is bedobja mellé, csak hogy megtartsuk a klasszik szappanopera-vonalat. András hálálkodik Kornélnak; -Nagyon jó srác vagy, kár hogy anyád egy hülye pina.
1.jpg

Angéla érkezik Fannihoz, a tudósnénihez smúzolni, csodakrémet hoz a nőnek a viszkető kezeire. Márk Dórának magyarázkodik, nagyon szépen hülyíti a libát, és azzal nyugtatja, hogy Bianca Cével úgyis egy gyökér, ezt a lehetőséget is el fogja szúrni. 2.jpg

3.jpgÖssznépi siránkozás, ez a Viki egy igazi sátáni lény, egy törtető liba, aki mindenkit be akart hálózni. Na, végre egy jó kis fordulat, mégiscsak András állt a téglás incidens mögött valami random szakadt haverjával. A kulipintyó rablását tervezik, a tégla a riasztórendszer tesztelésére szolgált. Márk és a producer csávó épp a szerződéstervezetet egyeztetik, amikor befut Bianca Cével és a lóvéról kezd el érdeklődni. Márknak ég a pofája, a csávó csak pislog mint hal a szatyorban.

4.jpg

5.jpgEgy Kornéllal való összefutás után Piros ismét önsajnálatba merül, jön is Lehel, és ellátja szokásos feladatát, vigasztalni kezdi a csajt. Márk hívja Dórát, és elújságolja, hogy Bianca Cével mekkora pancser, épp ahogyan azt ő mondta. Az ex persze ezt kihallgatja és magyar telenovellákhoz méltóan vad fejcsóválásba kezd. Angéla szépen lassan és módszeresen bontogatja le a tudósnéni által emelt falat, belopva ezzel magát a szívébe.
6.jpgPiros érkezik Kornélanyuhoz, aki nyilván otthon is kisestélyiben fogadja a vendégeit. A kiscsaj próbálkozik a számonkéréssel, de az asszonyság elég hamar leszereli, hát nem éppen kiegyenlítettek az erőviszonyok, azt beláthatjuk. Márk összefut Angélával a Büróban, aki épp ünnepelni jött. Nagyon romi, hogy egyforma színűbe öltöztették őket csak az összhang kedvéért. Kis édelgés, ehhez nem is választhattak volna ideálisabb helyet ugyebár. Piros észreveszi a Herczeg-villa körül ólálkodó Andrásékat.

Béla –a kamuvigasztalás mestere- Anyu szenvedéséhez asszisztálva felajánlja, hogy megtalálja az igazi igazi igazi lányát, de Anyu ezúttal nem kér belőle, köszöni szépen. Pedig engem érdekelt volna, ezúttal milyen random luvnyával áll elő. Piros Lehelt hívja, mint mindig, ha kétes szituációba keveredik, szerintem ez akkor sem lenne másképp, ha egy balta állna ki a fejéből például. Lehel azt tanácsolja, hogy húzzon el onnan, de úgy sejtem ez a lány nem fogja megfogadni a bölcs tanácsot.
7.jpgAngéla és Furulyás a szabadalom megszerzését ünnepli a Büróban, Márk pedig hazaérve a bőgő Biancát találja. Igen, cével. A mintaanya épp most döbben rá, hogy egy született pancser, semmije sincs, az egész élete egy szar. Kornélanyut a gonosz tolvajok megtámadják otthon, én pedig eskü azért imádkozom, hogy kinyírják, de attól tartok, ez nem fér bele ebbe a formátumba. Márk kikuncsorog egy új esélyt Biancának Cével a producertől, happy minden. András bosszúszomjas monológja inkább kacagtató, mint hiteles. Szilvia dühöngve érkezik a Büróba, hogy beolvasson a dinamit-duónak, Jancsi pedig visszaszolgáltatja a nyakláncot Anyunak.

8.jpg

9.jpg

10.jpgPiros ismét a Herczeg-villában, ahol szemtanúja annak, hogy András Kornélanyut készül legyilkolászni, és mit csinál? Na mit? Hát, besza-behu, de felhívja Lehelt. Így legyen ötösöm, de komolyan, szakadok. Miután a főnije nem veszi fel a telót, beoson a terrorizálás helyszínéül szolgáló puccos nappaliba, akkurátusan leteszi az asztalra a táskáját ( nem hiszem el, komolyan, ez kritikán aluli), és amint András a mondókája végére ér, fejbebassza egy vázával. Kiszabadítja az asszonyságot, amit szerintem röpke három másodperc alatt meg is bán, Rózsa befut, Pirost elzavarják, Kornélanyu elkezdi szadizni Bandit.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása