Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 8x16 - Aranyhuan és a nagy gubanc

2018. február 16. 15:00 - Chat Géza

ke_pernyo_foto_2018-02-16_13_59_08.png

Naszóval Parker már tényleg nagyon átballagna már az újabb vágatba, de a nagy költözés közben csak kiszúrja a szemét, hogy az eredetileg a salaknak ásott gödörben szügyig lehet gázolni az aranyban. Na, ez ám a meglepő fordulat. Így persze az a hülye helyzet állt elő, hogy a már szabadságra küldött embereket azonnal vissza kell rángatni, merthogy a talált aranyföld átmosásával az emberek nem kaptak több időt Mosátán áttelepítésére, szóval az amúgy sem egyszerű költöztetés és padkaépítésre 4 kemény nap van. Megy is az állandó jellegű csesztetés, de amíg a többiek szívnak, addig Parker is megszenved. Annyi a dolga, hogy 1,5 km-en keresztül tolatva elvontasson egy markolóval egy 600 ezer dolláros mosót. Közben kanyarok, emelkedők, szűk csatornák és egyebek nehezítik a manővert. Én meg néhe 2 méter hátra menettől és párhuzamos parkolástól is vért hugyozva zsolozsmázok a volán mögött, Parker meg... erre született úgy látszik. Minden a helyén, jöhet a heti mérleg. Rick igen szerény 97,8 unciával tud a Parker Egyház perselyéhez járulni, még szerencse, hogy az aranybolond egyház atyja, Parker az ülepítőben maradt föld 3 naapos átmosásával elég nagyot, 327,4 unciányi aranyrögöket gurított. Így már csak 700 uncia kell az 5000-hez. Plusz, ha az meglesz, akkor Hoffman még hozzá is csap egy százast, hisz ebben fogadtak.

ke_pernyo_foto_2018-02-16_14_01_54.png

Hoffmanéknál 10 napja áll az aranyásás. Mondjuk nekik aztán teljesen mindegy, mert ha gőzerővel nyomják a mosóknak, akkor se keresik rongyosra magukat. Viszont ez a 10 napos piszmogás már kezd kellemetlen lenni, hogy nem tudják beröffenteni a Szent Hengert, mert Juan nem készült el a DIY, igen patent, nagyon pöpec, sufni tuning csúszdával. Aztán elkészült, csak elszámolta magát, szóval nem illeszkedik ott, ahol illeszkednie kéne, és ezt möst böszme izomerővel sem lehet megoldani. Közben az aranyföldig, a sátán végbeléig is leásó csávónak is szüksége lenn Juanra, a csapat szerelőjére, mert kiesett valami csapszeg, de Juan szundira rakta a telóját és lenémította walki-talkiját. Meg is kapja ezekért a jól megérdemelt lecseszést. Trey azért csak pakolja a sziklákat és markolózik, mint a güzü, aminek meg is lesz a következménye, egy laza szívroham. Egy nap pihenő alatt lábon kihordja a dolgot, így két nap csúszással végre beindíthatják a rostát.

ke_pernyo_foto_2018-02-16_13_59_28.png

Az első mérés nagyobbat fog ütni, mint Evander Holyfield.

Hát 3 mosóval sikerült is 140 unciát összekotorniuk. Az derék.

ke_pernyo_foto_2018-02-16_14_01_06.png

Tony Beets azon panaszkodik, hogy minden pénzét elviszi az a rohadék Kotró 2.0, aztán még sehogy se áll vele, illetve az se hozza a pénzt, hogy egyik helyről a másikra röpülget a privát gépével. Mivel az arany nem fogja kiásni magát, ezért ad a lányának egy kis melót, mivel az azt mondta, hogy már a filléres ezüstöt érő utolsó köbcentiket is patyolat tisztára mosta a korábbi vágatból. Már be is rendeli a girl squadot az új helyre, amikor Tony hazafelé repesztve kiszúrja, hogy a régi vágatban még rohadtul van aranyban gazdag föld, amit nem kéne veszni hagyni. Monica és a csajos csapat mehetnek vissza. A kioktatás mellé sógorostul jön egy be nem tervezett alázás, amikor a szalag megadja magát, mert az az alatt összegyűlt fél tonnányi nyálkás, iszapos, gusztustalan földet ki kell lapátolniuk. Végeredményben minden szenvedést megért ez a kis kaland, Tony-nak főleg, mivel Monica 180 unciát hozott a papának, míg fia csak 90-et.

Jövő héten Hoffman már elkezd parázni, Parker pedig szembesül valamivel, amit Rick nem nagyon akart neki elmondani.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása