Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 3x10 - Minden jó, ha finitó

2018. február 13. 15:00 - Dzsudibí

Előjátékban Buci és Zsófi ücsörögnek a konyhában, Buci feje már megint beverve, ennek ellenére láthatóan valaminek nagyon örül, huncutul, csillogó szemekkel mered Zsófira - Na? - kérdi mosolyogva a nőt - Gondolkodtam - mondja lassan Zsófi. - VÉGE - na de hogy akkor most Petibával, Bucival, vagy csak úgy ánblokk a sorozatnak, azt nem tudjuk meg, mert főcím. 

1.png

36 órával korábban indul a vég kezdete, Buci anyjának szülinapja lesz, Joci meg fényes nappal a rendőrségre járkál, hogy szuper kémcuccokat aggassanak a testée, amivel sikerül majd lebuktatnia Rönét. Aki ugye tudja, hogy hol lakik Jocimama, az ikrek, a kanok, meg úgy általában mindent, de az bizonyára elkerüli majd a figyelmét, hogy Joci gyakrabban vendégeskedik az őrsön, mint Repülős Gizi. - És amúgy ez nem veszélyes? Mi van, ha lebukok? - kérdi félve Joci, miközben felsőtestét drótozzák be éppen - Jajj, Jocika, ne aggódjon, közbe lépünk, amint tudunk - Amint tudnak? - teszi fel az első értelmes kérdését ebben az évadban Jocika - Igen, általában sikerül - mondja a huncut Szimat őrmester röhögve, mert még ő maga sem hiszi el, amit mond. 

2.png

Dávidnak új titkárnője van, VANESSZA, aki már most látszik, hogy egy igazi kincs, miután kiönti a kávét az asztalra egy légies nabazdmeg kíséretében, közli, hogy ő nem annyira szereti ezt a gépelés témát, mert nem tesz jót a körmeinek. Cserébe kávét azt szívesen főz, mert azért meg akar ő dolgozni a pénzéért. Eközben Aranka továbbra is az épületben koslat Dávid után, a távozó ügyvédtől próbálja meg megtudni, hogy hogy alakul a válás, aki ugyan eddig szakmai profizmust kevésszer villantott, de azt még ő is tudja, hogy ilyen infót kiszivárogtatni egy ügyvédnek harmadik fél számára finoman szólva sem etikus, így Arankának máshol kell próbálkoznia. 

3.png

Jocika behajt, ezúttal már a rendőrök gondos felügyelete mellett, pénzszámolgatás közben még small talkra is futja az időből - Fiú, lány? - kérdi a bentről kiszűrődő gyereksírásra reagálva - Fiú - morogja a klasszikus magyar népviseletben, mustárfoltos trikóban pompázó büszke atya - Te, nem tudnék akkora szarba kavarodni, hogy ilyen patkány melót végezzek ennek a Rönének - mondja búcsúzóul Jocikának, aki nem örül, mert abban a hitben volt, hogy már majdnem leszervezett egy játszótéri randit is az ikreknek. A szokásos cukkernél adja át a zsozsót Rönének, mosolyogva mesél az aznapi kalandokról, miközben a túloldalon az álcázás mesterei kukkolnak a kocsiból - Te Jocika, te nekem gyanús vagy. Két napja még sírtál, hogy ki akarsz szállni, sok ez a kis lelkednek. Most meg jössz itt nekem jókedvűen, nem tetszik ez nekem - vizslatja vizenyős szemeivel Jocit. - Én nem szeretem, ha valaki nem akar a barátom lenni, de azt se, ha ezt a melót élvezik, találok helyetted seperc alatt mást, ha ilyen jókedvű vagy - de Jocika arcáról csak nem fagy le a mosoly, miközben alig-alig veszi le a szemét a rendőrkocsiról, nagy színész ez a Jóska. - Este még hívlak, most sickiri - küldi el Röné.

6.png

7.png

Tamara és Dávid aláírják a papírokat, Dávid tértivevényesen adja fel a postaládának a levelet. Dávid a kanoknak szomorkodik, Tamara otthon egyedül a zongorán pötyörészik fejét lehorgasztva, de nem sokáig gyászolhatja házasságát, mert érkezik Vircsi egy bikininél épp csak kicsit nagyobb rongydarabbal takargatva testecskéjét - Hova mész? - Henihez - Az az, amelyik a múltkor rummal itatott, vagy amelyiktől a füvet vetted? - kérdi Tamara, mert azért nem engedheti csak úgy szó nélkül útjára Vircsit. - Ő a legjobb barinőm, két hete ismerem - avatja be anyját Vircsi. Tamara marasztalná, hogy basszanak be együtt a válás örömére, de Vircsi balra el. Másnap megbeszélik Dáviddal, hogy este vacsi, ünnepeljék meg tisztességgel a válást, persze kaja után a mosdóban kötnek ki megint. A vicc kedvéért Kettyós kukucskál az ajtó mögül, majd fejlehajtva szomorúan andalog el, akkor ezek szerint a történetnek ez a szála kinyírva, sajnos, én vártam volna még egy Tamara - Kettyós iszapbirkózást. 

8.png

12.png

13.png

Buci a Mámmá szülinapjára krémet vesz Zsófi tanácsára. Az eladókislány persze azonnal megmozgatja a fantáziáját, aki kihasználva Buci kanosságát, rábeszéli minden egyéb kencére is, többek között saját magának is vesz egy csodaszérumot, amitől ismét szép lesz és daliás, mint a nyolcvanas években. A biztos hatás érdekében az összeset magára keni éjszakára, hogy másnap szép legyen Zsófinak, de reggelre belilul az egész feje, tehát akkor ezek szerint kivételesen nem elverték, csak a szabad gyökök rakoncátlankodnak. A szülinapozgatás a Mámmánál egész jól alakul, Buci még jó pontot is szerez az ajándékkal, de Balázska és Bence összevesznek, Bucinak kell őket szétválasztani. A Mámmá elnéző mosollyal meséli Zsófinak, hogy a kis Buci és a kis Petibá is mindig ezt csinálták, Zsófinak meg hirtelen most esik le, hogy a gyerekek azok bizony szeretik a szüleiket utánozni.

4.png

5.png

9.png

10.png

Joci újabb megbízást kap Rönétől, ezúttal I. Renitens Bérlő urat kell beszaratniuk, amiért nem fizetett. Renitens bérlő épp dobozokat pakol egy konténerekkel telepakolt telepen, amikor Röné és Joci rajtaütnek. Míg Joci sportszerűen lefogja, addig Röné sorozza pecsétgyűrűstűl mindenestül, Renitens Bérlő hamar a földön tekereg soksok művérrel meglocsolva. Rönének azonban ez nem elég, farzsebből előkapja a bökőt, és odaadja Jocinak, hogy fejezze be a melót. Miután Joci habozik, Röné maga indul Renitens Bérlő életének kioltására, eközben Szimat és Bajusz két konténerrel odébb hallgatóznak, és várják a megfelelő alkalmat, hogy beavatkozzanak. Joci meg akarja állítani Rönét, Röné ellöki, az eséstől kiesik a segglyukába erősített felvevő divájsz, Röné spiclit kiállt, és előkapja a pisztolyát, az izgalom a tetőfokára hág... És ez az a pillanat, amikor Szimatnak majdnem igaza lesz, hogy ÁLTALÁBAN érnek csak oda, de Bajusz az utolsó pillanatban kilövi Rönét, Szimat meg elégedetten gyújthat rá a földön fetrengő, immár megbilincselt Röné feje felett. 

11.png

14.png

15.png

A Kettyós szál mégsincs teljesen elvarrva, szegény szerelmes pára agya ugyanis a látottak hatására teljesen elveszíti a kapcsolatot a külvilággal, és a kádban rituális, figyelemfelkeltő öngyilkosságra készül, előtte értesítve Dávidot a várható fejleményekről, nehogy azért a végén sikerrel járjon. Dávid gyanút is fog annak rendje s módja szerint és rohan Arankához, éppen időben, mert Kettyós már a kádban, felnyiszált csuklókkal. Persze azért ebbe a műfajba nem fér bele, hogy valaki tényleg meghaljon, úgyhogy jönnek a mentők, és Aranka minden bizonnyal túl fogja élni a szerelmi bánatot.

16.png

20.png

21.png

22.png

Buci Zsófinál, vigyorog - Szóval? - kérdi reményteljes hangon - Gondolkodtam. Vége - hatásszünet, hátha izgulunk - Vége, szakítok Péterrel - tudjuk meg végre, hogy mi a mondat második része, Buci kevéssé tudja leplezni diadalittas mosolyát, de rendes tőle, hogy pezsgőt nem bont a rossz hír hallatán. - És miért? Kicsi a farka? Még mindig engem szeretsz, ugyi? Akkor ez most azt jelenti, hogy megint együtt vagyunk? - kérdi kiskutyaszemekkel - Nono, azt azért nem - hűti le Zsófi - Nem tudom mi lesz, de az a legjobb, ha nem vársz rám - adja meg az engedélyt ezzel a végtelen számú dugáshoz future Bucinak. - A gyerekeknek így lesz a legjobb - és most először tűnik olybá, hogy Buci is félretezi egy pillanatra a nekemmialegjobb kérdését, és egyetért Zsófival abban, hogy a gyerekeknek nem igazán jó példa, ha ő állandóan félrekúrál, és emiatt folyamatosan áll a bál. 

17.png

18.png

19.png

Jocihoz beugrik Szonja és Jorgosz, hogy bejelentsék, panziót nyitnak Santorinin, pedig én végig azt hittem, hogy Jorgosz amolyan fizetett selyemfiú, akit Szonja azért bérelt csak fel, hogy féltékennyé tegye Jocit, és valójában erre kellett az a kurva sok bölipénz. Vagy ha mégis így van, akkor ez a Santorini dolog most még sokkal többe fog fájni szegény Jocinak, és akkor itt az ideje, hogy bocsánatot kérjen Rönétől, és visszakuncsorogja magát a régi állásába. A bejelentés után Joci felvonul a szobájába sírni, és ebből még az én iróniával kibélelt megfeketedett kicsiny szívem sem akar semmilyen viccet csinálni, mert két gyerek anyukájaként nekem is összeszorult ettől a jelenettől a torkom nna, nem csinálok belőle titkot. 

23.png

24.png

25.png

Másnap reggel a kanok búcsúzóul még összegyűlnek egy utolsó közös reggelire, Joci számolgatja, hogy a Santorini szóban hány F betű van és mennyi lehet oda a repjegy, de Dávid optimistán zárja a beszélgetést, és ezzel a sorozatot - Együtt mindent megoldunk majd. 

26.png

FINITO. Nekem személy szerint ez az utolsó évad már nem annyira tetszett, a befejezés meg még kevésbé, és nem azért, mert happy endet vártam. Egyedül Tamaráék válása az, aminek örülök, már ha szabad ezt mondani, mert ami nem megy, azt nem kell erőltetni, de igazán nem szép az íróktól például, hogy kicsit lógva hagyták Zsófiékat (mert azért Zsófi nem mondta, hogy köszi, SOHA többet, válunk, puszipá). Hogy szegény Jocival meg hogy kibasztak, azt már meg sem említem, végigszopta ezt a 3 évadot, és nekem igazán jól esett volna, ha legalább az utolsó részben nem rúgnak még egy nagyot a bordái közé, csak a változatosság kedvéért. Na mindegy, azért felbaszni nem fogom magam, meg sírva se fogok elaludni, remélem más sem, köszönöm mindenkinek az egész évados figyelmet. 

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.02.13. 21:37:27

nekem Dávis Tamara vacsija olyan bizarrr volt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.02.14. 09:43:21

Jocikának bekockult a hasfala, igazi naptárfiú :)
Csak ugye az agya, ott vannak a gondok :)

Azért Arankát néha megsajnálja az ember, kicsit rámenős, de miért baj az ha 10 percenkét rájön a szophatnék ? :))

Nem tudom hányadikon lakik Joci, de ezt a Jorgoszt kivágnám az ablakon.
süti beállítások módosítása