Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 3x09 - Utolsó előtti

2018. február 12. 09:00 - Dzsudibí

Előzetesben Kettyós akcióban, egy szál kombinéban Dávid előtt tekereg - Bármit tehetsz velem, BÁRMIT - lihegi, Dávid lehorgasztott fejjel mérlegeli a lehetőségeit. Főcím.

1.png

2.png

Zsófi és Tamara trécselnek a kertben, Zsófi hamar megbocsájtja Tamarának, hogy Vircsire hagyta a gyerekeit, majd lelépett, míg felelősségteljes kamaszlánya bulit szervezett édes jó anyja távozásának méltó megünnepléseképpen, így nem volt aki Bencére és Balázskára felügyeljen. ÉS MÉG FÜVEZETT IS, a drogos állattya. - De azért jó volt? - udvariaskodik Tamara, Párizsra meg a Károlyi kertre célozva - Jajj, nagyon - somolyog titokzatosan Zsófi, de miután Tamara baszik rákérdezni, Zsófi mesél magától - Péter megkérte a kezem! - Jujj, és mit mondtál? - Hát nem tudtam mit mondani, mert akkor hívott Balázs, hogy a lányod a medence partján cuccozik. De nem mondd el senkinek! - kéri Zsófi, Tamara pedig biztosítja diszkréciójáról, bár őszintén szólva én nem tudnám egyértelműen megmondani Zsófi arckifejezéséből, hogy ennek most örül, vagy sem. 

3.png

Jocika nem adja fel, még mindig Rönét basztatja, hogy TUTI nem ő verette-e meg a renitens bérlőt, de Röné természetesen ártatlan, mint a ma született Lőrinc, nem tud ő semmiről semmit. Buci Zsófinál próbálkozik, menjenek el egy hétre Dubájba, Kaprira, vagy ahova Zsófi akarja, Buci fizet mindent, és nincs csalafintaság, külön szoba, erényöv, minden ami kell. Zsófi azért nem esik hanyatt - De mit fog ehhez szólni Petibá? - ráncolja a homlokát - Le se fosom azt a kis buzeráns köcs... izé, akarom mondani, hát bizonyára ő is megérti, hogy én azért a gyerekek apukája maradok, míg világ a világ - mézesmázoskodik Buci, de Zsófit nem győzi meg, egyelőre. 

5.png

Dávid titkárnőt keres, a felhozatal alapján úgy tűnik divatba jött, hogy interjún inkább a hiányosságokkal villogjon az ember, abból mondjuk speciel nekem is több van, Dávid mindenesetre szerintem lassan visszasírja Arankát, még ha durván szopott is. A gyenge felhozatal ellenére Aranka rlsen van és az iroda előtt várja az egyetlen épkézláb jelentkezőt, hogy azt is elriassza olyan történetekkel, melyekben Dávid üldözte őt szerelmével, majd eldobta, mint a használt rongyot. Nem kevésbé érdekes tény, bár a történet szempontjából valóban irreleváns, hogy a képeken látható padokon régebben jó sokat cigiztünk, főleg ha sok volt a meló, mert valahova ilyenkor menekülni kell, üdvözlöm a Nestlés csajokat, hiányzik a kávé! Aranka aztán Tamaránál folytatja az ámokfotást, és itt végre megértő fülekre talál.

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

11.png

Joci Bucihoz menekül tanácsért, aki végre jól nyakonbassza, már persze csak képletesen, hogy Jocika mennyire ostobenkó. - Ez a faszi egy maffiózó, hát nem látod? A tag nem fizetett, majd két óra múlva pépesre verik, te meg elhiszed, hogy itten az univerzumnak valami kifürkészhetetlen, szájbabaszott nagy véletlenekkel tűzdelt összeesküvéséről van szó? - Jocika lassan, de biztosan rakosgatja össze magában ezt a marha bonyolult négydarabos puzzle-t, így a következő útja Rönéhez vezet, hogy beadja a felmondólevelét. - Te Jocika. Hát mostan gondolkozzál mán. Tudod a címeket. Tudsz mindent. Nyakig benne vagy te is. Tulajdonképpen azt is mondhatjuk, hogy minden a te ötleted volt. Te meg lelépnél? Na, Jocika, nemodabuda. Akarsz a barátom lenni? Segítek: biztosan nem akarsz nem a barátom lenni, mert aztán könnyen történnek dolgok a barátainkkal, a gyerekeikkel, az anyukájukkal, vagy a lakótársaikkal. - sorolja Röné, pedig nem tudja, hogy ahhoz, hogy Jocika is megértse az elhangzottakat, ahhoz úgy kellene fogalmaznia, hogy kiheréllek vajazókéssel, ha lelépsz, te kis geci, mert Jocika most napokig fog gondolkozni azon, hogy akkor most ki kinek a barátja, meg hogy hogy jött Röné anyukája a képbe.

12.png

Tamara Kettyós távozása után azonnal száguld Dávidhoz, hogy számonkérje. Miután Tamara kiőrjöngi magát, véletlenül kiböki, hogy Petibá megkérte Zsófi kezét PárizsBA, de ez titok! Dávid tartja is az infót, ameddig emberileg lehetséges, azaz addig a pillanatig, amíg Buci el nem hagyja a szobát egy pillanatra, mert akkor azonnal megosztja a dolgot Jocikával is. Amíg aztán a kanok szemforgatva hallgatják, ahogyan Buci csillogó szemekkel mesél a nyaralásukról Zsófival, Kettyós belopózik a házba, és feloson Dávid szobájába, hogy magára öltse az előjátékban már megismert kombinét. Pezsgő, gyertyák, Dávid meg gyanútlanul megy fel a szobájába, pedig ő csak pihenni szeretne. Aranka vonaglik, és olyan nagy szavakat használ, mint szerelem, meg végzet. Hogy végül sikeres-e az akció, az számomra nem egyértelmű, mindenesetre Dávid hazadobja kocsival, így Buci és Joci kettesben maradnak. Jocinak már a kutya nem mondta, hogy a lánykérés titok, és láthatan magát érzi illetékesnek, hogy Bucival is megossza a hírt. 

13.png

14.png

15.png

Buci azonnal Zsófihoz rohan, aki Bucinak persze már máshogy hogyvoltozza a történteket - Nem kért meg, csak azt mondta, hogyha nem lenne ilyen bonyi a szitu, akkor megkérNE - próbálja jobb színben feltűntetni a sztorit Buceknak. Bucek másnap reggel Dáviddal osztja meg a terveit - Elbaszom az accorddal, max 5 évet kapok, abból a háromnegyedét leülöm, és minden fasza lesz - prezentálja a börtöntémában már igencsak jártas Buci az egyetlen lehetséges megoldást. - Te figyi. Nyírd ki nekem Arankát, ha már így belejöttél az öldöklésbe - kéri Dávid, de Bucinak jobb ötlete támad - Nyírd ki te, és akkor lehetnénk cellatársak! - lelkesül be Buci - Te bazdmeg, Joci meg kinyírja Rönét, és akkor megyünk hárman, még főzni sem kell! - koronázza meg a master plant Dávid.

16.png

Joci elmegy Szonjához, hogy bejelentse, egy ideig nem tud jönni az ikrekért, mert végre sikerült kisakkoznia, hogy Röné kinek a barátaira gondolt. Szonja szerint ROMANTIKUS, hogy bűnöző lett az ikrek kedvéért, majd jól megölelgeti Jocit. Joci a melóban beteget jelent Rönének, aki NYILVÁN nem lát át a szitán, mindenesetre úgy néz Jocira, hogy ha valaki így nézne rám, bennem biztosan megállna a szar is. Dávid panaszkodik Tamarának, hogyha Aranka munkaügyi pert indít, akkor az sokba fog kerülni, Tamarának is, így Tamara nagylelkűen felajánlja, hogy majd ő intézi a dolgot, Dávid meg minden mindegy alapon engedélyezi a hadműveletet. Tamara szalad is azonnal Kettyóshoz - Te Kettyós, idefigyuzzál. Te meg én, mi megértjük egymást. Barátnők vagyunk a kezdetek óta (ennél a résznél még Kettyós szemöldöke is megrebben), a férfiak meg gyerekek. Dávid is. Nem tudja mit akar, de én tudom, és ebben te zavarod. Úgyhogy én most, mint barátnő a barátnőt kérlek, hogy szakadjál le róla. Köszönöm - Majd egy cuppanós arcrapuszi után sietve távozik.

17.png

20.png

21.png

Buci anyucihoz rohan panaszkodni, éppen Péter is ott szotyizgat a kanapén. - Anyuci, szólj rá, mert neki nem elég, hogy másodikban elvette a dömperemet. Tudod, a pirosat, aminek forgós volt a kormánya. Aztán negyedikben addig csavarta a kezem, míg neki nem adtam a műbőr tolltartómat a színes filcekkel. Múlt héten a marcipános milkámra fájt a foga, aztán meg a kocsiban meg egy csomószor hozzámnyúlt és DIREKT nézett. Most meg a Zsófi kell neki, anyuci szólj rá, hogy ne csinálja - nyekereg Buci - Petike, hát ne csináld - tesz egy erőtlen kísérletet a Mámmá - Zsófi joga eldönteni, hogy kivel van - zárja rövidre Petibá. A fiúk távozása után Anyuka azonnal Zsófit tárcsázza, menjen át hozzá este, jó kis film lesz a tévében, a címe: Anyuka most rendet rak. 

18.png

19.png

Jocika jobbnak látja végül bevonni a rendőrséget is, Szimat őrnagy azt tanácsolja neki, hogy dolgozzon továbbra is Rönének, és segítsen nekik elkapni, hogy aztán 10-15 évre dutyiba zárják. Kérdem én: ha ilyen nagy hatalmú ember ez a Röné, vajon nem fogja Jocikát miszlikbe apríttatni mással, ha börtönbe küldi? És mi lesz 10-15 év múlva, amikor szabadul? Szegény Jocika, szerintem téged itten megint csak kihasználnak, de ne legyen igazam.

22.png

23.png

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schanc 2018.02.12. 10:46:49

Valószínűleg sokat néztem más sorozatot mostanság, de az véletlen, hogy a második Tamara-Kettyós beszélgetést úgy vették fel, hogy az ajtó mögött ott látható egy puska? Szinte izgultam Tamaráért, nehogy az legyen a beszélgetés vége, hogy lelövik.

Dzsudibí 2018.02.13. 07:11:28

@schanc: miket ki nem szúrsz :)
süti beállítások módosítása