Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x60 - Amennyire ez egy család, annyira Angéla is családtag

2018. február 12. 16:55 - BBrigusz

Rózsa már egy kész Béres Alexandra, Kornél viszont még mindig a csóróságra esküszik, amivel ő nem igazán tud azonosulni. Kálmán érdeklődve figyeli Bianka semmittevését, akinek az a nagy terve, hogy családi ebédet főz. Karola ezerrel pörög a titkos bogyójától, Hajnal viszont szkeptikus a csodaszert illetően.

Lehelt gyötri a bűntudat, amiért Piros elfogadta Kornélanyu alkuját, így elhatározza, hogy nem fogadja el az ötletet. Szilvia idegbeteg, Furulyás viszont higgadtságra inti, majd meglátogatja Angélát. Szilvia megadja magát, csak gyere be a szalonba- mondja Furulyás. Kornélanyu és Rózsa ismét sznoboskodnak, a csaj aggódik Piros miatt, és a villában szeretne lakni. Angéla ruhája vonzza a tekintetem, kurvajó, nekem is kell egy ilyen. A szalonba érkezve Szilvia biztosítja róla, hogy minden a legnagyobb rendben, a szerződés is már készülőben van, nem lesz itt gáz.

1.jpg

2.jpgHajni a parkban puhatolózni próbál a terápiás csoportban Karola gyógyszere után. Kálmán és Karola falat másznak, a nő nyomatja magába a bogyókat. Márk és Noémi le vannak nyűgözve Biankától, rendkívül csodás ugyanis, hogy ebédet főzött. Hívjuk is meg Angélát-örvend a kislány, Bianka  azzal jön, hogy nem lehet, mert a családi ebédre csak családtagok jöhetnek, mire Márk teljesen helytállóan megjegyzi, hogy annyi köze van ennek az összerántott társaságnak a család fogalmához, mint Kabát Petinek a Pitagorasz-tételhez, úgyhogy nyugodtan jöhet ide bárki.

4.jpg
3.jpgKornélanyu elmeséli a fiának, hogy pusztán anyai szeretetből lefizette Pirost, akit bizony simán meg lehetett venni kilóra, pedig ő örült volna, ha Piros kiállja a próbát, de nem, ilyenek ezek mind. Kornél máris odáig van az anyja önfeláldozó-képességétől. Lehel visszautalta a lóvét, ami kis Szörnyella De Frászunknak, mert ő nem akar Piros boldogságának útjába állni. Márk átadja Angélának Noémi meghívóját, aki Szilvia ösztönzésére igent mond a nagy boldog családi ebédre/vacsira.

5.jpg

6.jpg

7.jpgAngéla, Márk és Noémi nagyban nyomják a családias cukiskodást, szegény Bianka Shagil Beckur példáját követve kiszorul a bizalom köréből, forrong is magában rendesen, szerintem már most arról fantáziál, hogy a kis csíkjaival töltené inkább az időt a levesezés helyett. Ráadásképp az édeshármas együtt indul kutyát sétáltatni, de Bianka sem most jött le a falvédőről, mosogatás helyett kokózik egy kicsit.

8.jpg

9.jpg

10.jpgHajni végre megtudja, kitől tud licsis bogyót szerezni, jó áron hozzá is jut egy adaghoz. Piros meglátogatja Kornélanyut, hogy az alku semmissé tételéről makogjon, de a banya persze fél perc alatt leszereli. Szilviában felsejlik a gyanú, hogy Angéla kigolyózásához a Noémihez fűződő viszonyán keresztül vezet az út. Kornél leosztja Pirost, hatalmasat csalódott benne, mert elárult mindent, ami köztük volt, siratóházas zene, a srác annyira felbassza magát, hogy jól megdugja Rózsát. Szilvia meglátogatja Angélát, hogy befenyítse kicsit, ha nem kussolsz, szólok a Gyámügynek, értem?
Hajni rátalál az ájult Karolára. Mintha ilyen lett volna már, nemde?

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása