Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8743-8752 rész

2018. február 11. 12:00 - Gillotte

Emília azonnali hatállyal felmond a börtönben, amiért az igazgató meghamisította a jelentését a Zsoltot elverő őrről. Szerencsére hamar kap állást, de elég messzire: Montrealban. Mivel lassan zötyögne ki a busz Ferihegyre, úgy dönt, hogy kiköltözik, nem akar ingázni. Félix úgyis elhagyta, a lányával is fasírtban van, nincs miért maradni. Bár a lányát nem szívesen hagyja itt Rudival, mert csak elzüllik, úgyhogy szól pár szót a montreali közvetítőnél, hogy szerezzen már az ottani egyetemre pszichológia szakra ösztöndíjat, hívja fel Natasát, de ne mondja, hogy ki intézte. Natasa hamarost meg is kapja a hívást, és rögtön gyanús neki, hogy a semmiből pont oda kapna ösztöndíjat (amire teszem hozzá nem is jelentkezett) ahová az anyja megy. Számonkéri Emíliát, aki kikéri magának még azt is, hogy felmerül Natasában az, hogy az anyja intézte neki a dolgot. Natasa elszégyelli magát, és gondolkodik, hogy mit tegyen. Hamar arra a döntésre jut, hogy ez kihagyhatatlan lehetőség, és Rudinak nem esik jól, hogy ennyire könnyű a döntés. Emília nagy nehezen ráveszi magát, és megkérdezi lányát: elfogadnád akkor is az ösztöndíjat, ha kiderülne, hogy nem véletlenül kaptad éppen Montrealból? Natasa rettentően kiakad az anyjára, és saját magára is, amiért lépre ment. Azonnal bocsánatot kér Ruditól, és úgy dönt, marad. Annyira pipás az anyjára, hogy még elköszönni sem nagyon akar tőle, pedig Rudi nagyon noszogatja. Ő le is megy Emíliához az udvarra, kap egy ölelést a szipogó pszichológustól. De hogy ne legyen szomorú a sztori vége, az utolsó pillanatban, a taxinál mégis utoléri Natasa az anyját (,,mama, várj!”), és sírva-nevetve elbúcsúznak egymástól. Nagyon hirtelen történt Emília kiírása, személy szerint sajnálom, remélem, nem azzal folytatódik, hogy az egész családot kiírják.

bk_jan22_26_1jpg.jpg

Tóbiás nagyon kivan Kristóf miatt, gyakorlatilag használhatatlan (és teszem hozzá, szerintem elviselhetetlen is). Gizi és Alíz kitalálja, hogy rendeznek a Rózsában egy melegbulit, hogy Tóbiás válogathasson. Játék is tartozik az esthez: az összes fiú kap egy karszalagot, rajta egy számmal, és szavazhatnak egymásra, az est végén pedig az a csúcs, hogy a legtöbb szavazatot kapó szrtiptízel. Érthetetlen okból Krisztián, a góré is kap szalagot, és ő kapja a legtöbb szavazatot. Semmi pénzért nem táncolna, de Tóbiás a fülébe súg valamit, amitől Krisztián vérszemet kap, és együtt vetkőznek derékig. Hát Tóbiás helyében én is mutogatnám a hasam! Később, mikor otthon Alíz és Krisztián beszélget, szóba kerül, hogy mit sustorgott Tóbiás a nyertesnek. Krisztián elmondja, hogy azt, hogy válasszon ki valakit, aki tetszik neki és csak neki vetkőzzön. Ez a valaki volt Alíz. Összejönne a csók, csak Natasa pont arra jár, úgyhogy szétrebbennek. Zsolt is rájuk nyitott már egyszer, úgyhogy garantált az újra-összejövetel. Egyébként a melegbuliból nagyon nagy bevétel jön, Zsolt nem győz ámulni rajta.

bk_jan22_26_2.jpg

Balázs tovább nyomul Hannánál. A menő Porschéjával gurul a lány mellett az utcán, aztán addig áll az út közepén, míg Hanna be nem száll. Mivel a többi autós ingerülten dudál, Hanna kénytelen engedni és beszáll a kocsiba. Azért haragszik egyébként, mert mióta Balázs kiszállt a sorozatból, egyáltalán nem jelentkezett Hannánál. Most kaptuk a hírt, hogy a valóságban a Hannát játszó színésznő terhes, na vajon hogy fogják beleírni? Összejön Balázzsal, és elmennek Ausztriába, vagy lefekszik Balázzsal, és terhes lesz tőle?

bk_jan22_26_3.jpg

Juli nagyon ki van akadva Mikire, amiért azt akarja lenyomni a torkán, hogy Balázs legyen a nemzetközi összekötő munkatárs, hiszen ez olyan, mintha Miki egyáltalán nem venné figyelembe Juli véleményét. Nóra figyelmezteti Mikit, hogy Juli előbb-utóbb odavágja az egészet, és elmegy a fenébe, ha folyton harcban állnak ők ketten. Miki így azzal áll elő Julinak, hogy Balázs kapjon egy próbamunkát, és ha jó, maradjon, ha meg nem, felveszik azt, akit Juli ajánl. Deal.

bk_jan22_26_4.jpg

Kertészéknél nagyon megy az online egészség-webshop, rendelnek ,,különleges” termékeket is eladásra, amiket nem neveznek nevén, de sejthetjük, hogy valami szexuális segédeszköz lesz. Diszkréten várják a csomagokat, hogy átvehessék őket, és megnézzék, pontosan mit is rendeltek, de Gizi toppan be, hogy be kéne ugrani az öregeknek az iskolai büfébe, mert nem bírják ketten Novákkal. Luca ott van, és felajánlja, hogy várja a futárt, és Bözsiék ráhagyják. Megérkeznek a dobozok, és mivel Milánnak a KisSzékben van jelenése, Bandi segít Lucának bepakolni őket az udvarról a lakásba. Igen ám, de az egyik doboz rezeg. Kinyitják, azzal a szándékkal, hogy majd kikapcsolják, hogy ne merüljön az elem. Ekkor pillantják meg, hogy ,,ez egy izé, amivel izélni szoktak” – Bandi jól összefoglalja, de kíváncsi lennék, hogy ténylegesen mi az, mert nekem elsőre egy morzsaporszívót juttat eszembe. A fiatalok nem tudják, mit csináljanak, hiszen a cuccok nyilván valami hibából kifolyólag jöttek, és az öregek a szívükhöz kapnának, hogy ilyeneket is küldtek, úgyhogy felviszik Miki lakásába az ,,izéket amivel izélni lehet” és gyorsan felállítanak egy online webshopot. Luca kéri Bandit, hogy ez maradjon titokban, hogy Bözsiék ilyennel üzletelnek, ha direkt, ha véletlenül, majd hazamegy, ahol kiderül, hogy az öregek tudtak a cuccokról, hisz direkt rendelték, árubővítés célzattal. Bandi közben Miki lakásában pakolja cuccokat, amikor Milán nyit be (kulcs nélkül hogyan?!) és lefényképezi Bandit a kezében az izével, és jól elszórakozik azon, hogy Bandi már nem csak ,,pszichogyerek” hanem perverz is. Milán eldicsekszik Lucának a fotóval, amit lőtt, és Luca szépen megkéri, hogy ne hozza már ilyen helyzetbe Bandit, úgyhogy Milán megígéri, hogy nem teszi fel a Barátok köztös Facebookra a képet. Azt viszont nem mondja, hogy nem mutogatja ház-szerte a fotót. Bandi ennek ellenére tartja magát az ígéretéhez, és nem árulja el, hogy az öregek rendelték a cuccot, amiért Kertészék nagyon hálásak neki.

bk_jan22_26_5.jpg

Zsolt este ücsörög a parkban, élvezi az életet, amikor a börtönőr, aki szarrá verte ismét ad neki egy gyomrost, hogy szálljanak le róla az ügyvédnővel együtt, különben nagy baj lesz. Nagy nehezen hazamegy, de rosszat álmodik utána, könyörög, hogy ne verjék, és miután magához tér, nekiáll fekvőtámaszozni, és milyen jól jön! Másnap ugyanis, amikor megy Nóra irodájába megtárgyalni az ügyüket (nem értem, minek mikor egy házban laknak, de ám legyen) ott találja Nóránál a börtönőrt. Nóra elszalad egy diktafonért, hogy felvegye, ahogy az őr fenyegeti, s eközben Zsolt belopódzik a szobába, és a botjával nekiáll fojtogatni a fickót. Még jó, hogy Nóra visszatér és lebeszéli Zsoltot az öldöklésről. Az őr persze azzal fenyegetődzik, hogy feljelentést tesz, de Nóra azzal csillapítja, hogy oké, de akkor ők is elmondják, hogy odament hozzájuk arcoskodni.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2018.02.11. 16:27:31

Porsche?
Az egy fiat barchetta , jatékautó hülyegyerekeknek;)
süti beállítások módosítása