Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 3x08 - Jocika

2018. február 08. 09:00 - Dzsudibí

Előzetesben a kanlakban vagyunk, Joci döbbent arccal támolyog be a konyhába - Itt van két rendőr, velük kell mennem - Dávid és Buci máris pattannak és szaladnak ki az előtérbe, ahol szigorú tekintettel várakozik Bajusz őrmester és Pöcök hadnagy. - De hát miért? - kérdi Dávid tátott szájjal. - Súlyos testi sértésért - mondja Joci, és és őszintén remélem,  hogy végre jól fejbe baszarintotta Szonját a húsklopfolóval, sajnos félek tőle, hogy nincs akkora szerencsénk. Főcím.

1.png

Ezúttal egy nappal korábbról indítunk, a kanok reggeliznek békében, Buci szerelmesen mosolyog hol Dávidra, hol Jocira felváltva. - Hát milyen jó is ez, nem? Nők nélkül, nyugalomban. - mondja hátradőlve, mire Dávid horkan fel - Gondolod, hogy nélküled nem vettük észre, te pöcs? Éppen élveztük volna a nyugalmat, amikor te belepofáztál, hogy milyen nyugalom van, és ezzel elbasztál mindent - zsörtölődik, ami vagy azt bizonyítja, hogy ő is nő, vagy azt, hogy lehet, hogy nők nélkül sincs nyugalom. (Üzenet az rtl-nek: szerintem sokkal viccesebb lenne, ha a Fal reklámmal időnként kitakarnák Buci fejét.)

20.png

Joci kapja az új megbízásokat Rönétől. - Memorizáld a neveket, aztán tépd szét a papírt - adja utasításba Röné. - De miért? - kérdi fluimucil Joci. - Khm, izé, az ő védelmükben, nehogy kitutódjon, hogy tartoznak nekem - mondja szemrebbenés nélkül Röné. - És miért nem utalnak? - kérdez tovább agytröszt József, de ennél a pontnál már Röné is elereszt egy joviális mosolyt, olyat, amit az ember a kivételesen retardált ismerőseinek szokott tartogatni - Jocikaaa, nem akarnak utalni, na, jobb így, személyesen. Aranyos Jocika pedig megy és behajt, maga után hagyva megannyi magába roskadó, dühös tekintetű embert, de neki ez nem tűnik fel, mert ugye ez csak lakbér. 

2.png

3.png

4.png

Bucinak jó kedve van, ugyanis Zsófi becsörög - Kávézzunk - Buci meg odáig meg vissza, hogy Zsófi randizni hívta, hiszen mi másért akarna kávézni. Bucek kicsiny szíve a kislábujj, Zsófi mondandója pedig a tömörfenyő asztalláb, melyek találkozását minden esetben az előbbi fél sínyli meg jobban, Zsófi Párizsba menne Petibával hétvégére, a szitter meg drága, ezért Buckót kéri meg, hogy ugyan vigyázzon már a kölkekre egész hétvégén. - Nem nagy ügy, ez csak egy hétvége, nno, sétálunk, meg néha dugunk, nem kell mellre szívni Kisbuci - nyugtatja az egyre vörösebb fejjel ücsörgő Bucit - Bázd meg Zsófi, elmész te a picsába - bassza le a kávéscsészét Bucek, majd balra el, szerintem ez azt jelenti, hogy most köszöni szépen, de nem tudja vállalni a felvigyázást. Pedig szeretné.

7.png

5.png

Jocika, akit mostantól megérdemelten csak így fogok nevezni, leadja a begyűjtött pénzt Rönének - Meg se számolod? - kérdi Jocika, miután Röné villámgyorsan elsüllyeszti a borítékot a mellényzsebben - Dehogy, hát megbízunk mi egymásban, nem? Minden rendben vót? - pöfékel Röné - Persze minden - számol be Jocika - Egy helyen nem nyitottak ajtót, de egyébként igen. - Hát most mondd meg - sóhajt Röné - az ember jótékonykodik itten, ezek meg visszaélnek vele, ez a tag hónapok óta nem fizet lakbért nekem, hát szarom én a pénzt? - lovallja bele magát - Na azért nem ezen a pár ezresen fog múlni a mai vacsi, nem? - kuncog Jocika, de Röné nem találja ilyen viccesnek a dolgot, az üzlet az üzlet, a lakbér meg lakbér kéremszépen - Hassál nekik oda, Jocika. Jocika el, majd Röné megszámolja a pénzt, nagy huncut az öreg!

6.png

Jocika odahat, másodszor durvábban csönget, ki is nyitják. A kertben fogadják - Jónapot kívánok, Jocika vagyok, és a nyilvántartásunk szerint van másfél millió lakbér elmaradásuk - ragaszkodik Jocika továbbra is a lakbér témához - Lakbér, mi? - röhög a renitens bérlő - Jópofák vagytok, de a tököm fizet nektek, húzzál innen - majd megtaszajtja Jocikát egy kissé, mire Jocika felhúzza magát, és belelöki a medencébe a jóembert.

21.png

22.png

Buci a titkárnőnek panaszkodik, mekkora gennyláda ez a Zsófi. - Bucika gondolkozzál kicsit - kezdi türelmesen a titkárnő. - Petibá leszervezi a romantikus kiruccanást, repjegy, szállás, minden, Zsófi erre nem mondhat nemet. És ki lesz a kisgeci a végén? Hát persze hogy te, aki nem vagy hajlandó vigyázni a gyerekekre. Nagy taktikus ez a Petibá! - fejti ki a titkárnő, Buci meg szájtátva próbálja processzelni az elhangzottakat. EZek után kiskutya hangon hívja Zsófit, hogy túlreagálta a dolgot, vigyáz ő szívesen a kölykökre, de Zsófi már azóta Párizsban van teleporttal, a gyerekek meg Tamaránál. Eközben Joci visszaér az építkezésre, panaszkodik Rönének - Ez a fószer nem fizetett, és még rám is támadt, de jól belöktem a medencébe! - hogyvoltozik - Ejj, látod milyenek az emberek, hát már a lakbér se szent nekik - sóhajt megint Röné - Ápropó lakbér - vakarja a homlokát Joci - amikor mondtam neki, hogy elmaradása van, röhögött, és hát nem is tudom... Olyan vót, mintha azt akarná sugallni, hogy nem lakbérrel lóg - Jajj Jocika - veszi elő megint apai mosolyát Röné - szaladjál vissza dolgozni, ne gondolkozzál te annyit.

8.png

9.png

Dávid sincs a helyzet magaslatán, előbb durván rá kell dörrennie Arankára, hogy ne zaklassa már, majd még ő vigasztahatja a szidás miatt pityergő nőt. A kedves szavak aztán olajat jelentenek a tűzre Kettyósnál, vagyis megint szabad a pálya, ezért egy értekezlet közepén post it-en csúsztatja Dávid elé a rendkívül fontos információt Dávid elé, miszerint nem visel alsóneműt. Az értekezlet után Dávid számon kérné, hogy ez már megint nem annyira szakítós, de az Aranka - Szakítás meccsen erősen Aranka áll nyerésre megint, egy jobb szélről beadott tűpontos passzt követően magabiztosan rúgja be a labdát az orál kapuba, Dávidnak lehetősége sincs védekezni.

23.png

10.png

Renitens bérlőnek sincs jó napja, két melegítőfelsős úriember a medence partján csinál úgy, mintha a földön rúgdosnák, miközben hegyi troll hangon olyanokat mormognak, hogy - Fizessél - meg - A Rönét azt senki se bánthassa, érted? - miközben szegény renitens bérlő nagyon hörög a a földön. Joci eközben jó papucs módjára megy az ikrekért, hogy Szonja és Jorgosz randizhassanak. Amíg Joci pakol, Szonja csilingelő hangon tart továbbképzést JORGOSZ témában Jocinak - És képzeld, Jorgosznak étterme van! Itt a sarkon, ismered? És képzeld el, hogy Jorgosz minden reggel a piacon maga vásárol. És képzeld, Jorgosznak olyan kampós fasza van, amire fel tudja akasztani a kiskosarát! - sorolja Szonja Jorgosz érdemeiz, aki mosolyogva hallgatja a dicséretket, miközben Joci halántékán egyre jobban dagadnak az erek. 

11.png

12.png

13.png

14.png

Hazaérve a kanlakba aztán nem sokáig élvezheti a vacsit, mert érkezik Bajusz és Pöcök, Dávid bemegy vele az őrsre. Bucinak pont jól jön a hirtelen egyedöllét az ikrekkel, rögtön csörög Gabinak (GABI, végre mondták már a nevét), a titkárnőnek, hogy jöjjön már át segíteni. Gabika jön is, de amikor Buci felajánlja, hogy akár ott is alhat, akkor Gabika lekoptatja, mondván Bucek nem az esete. Eközben Joci vallomást tesz, de ahhoz már Dávid segítsége kell, hogy kiderítsék, az időpontok nem stimmelnek, mert a rendőrök egyeül ezzel nem birkóznak meg. Joci tanácstalan, miért őt jelentették fel, amikor nem is csinált semmit. Jajj, Jocika, te olyan aranyos vagy. 

24.png

Petibá és Zsófi a Károlyi kert előtt borozgatnak, de úgy csinálnak, mitnha Párizs lenne. Petibá szerelmesen néz - De jó lenne Zsófikám, ha nem lenne a tulok öcsém. - Há de mér lenne jó? - kérdi Zsófi párás szemmel - Mer akkor kérdeznék tőled valamit. - Hát kérdezzed, nincsen most itten - mondja Zsófi mit sem sejtve - Hát akkor megkérdezném, hogy leszel-e a feleségem - mondja Petibá, de ekkor csörög a telefon, Bazsika az, nincs aki betakargassa, mert Tamara elment faszizni, Vircsi meg ordenáré nagy bulit szervezett és nem ér rá most a srácokkal vesződni. Zsófi azonnal riasztja Bucit, aki eközben Gabikát fűzné még mindig, de hiába, mert az köszöni, nem kér Buciból. Buci elhozza a kölkeket, másnap reggel Zsófi már az ajtón dörömböl, hogy elvigye őket. Ez jó ápropó Bucinak, hogy bocsánatot kérjen, amiért fasz volt, Zsófi láthatóan igencsak meg van lepve a hirtelen jött őszinteségi rohamtól. 

16.png

15.png

Jocika Rönénél vár válaszokat égető kérdéseire - De ha nem én vertem meg, akkor ki vót? És miért akarta rámfogni? Nem te vótál, Röné? - sorozza a főnökét Jocika, de amaz már kész válaszokkal várta - Jocikaaaaa, gondolkozzál kicsit lelkem. Hát te magad mondtad, hogy rendes voltál ezzel a taggal, mire ő rád támadt. Hát szerinted egy ilyen mocsadék gennyládának hány másik haragosa lehet még? - miközben magának kell szeletelnie a limonádéba a citromot, egy szánalmasan kicsiny ház még szánalmasabb méretű teraszán, a félig leeresztett felfújhatós medence mellett. - Te Jocika, ha nem kell a meló, azt mondjad. Én rendes ember vagyok, megsajnáltalak, azért adtam neked ezt a munkát, de ha nem kell a lóvé, akkor szóljál - vált át Röné Keresztapába.

17.png

18.png

19.png

Dávid végül elhatározza magát, és elmegy Arankához, hogy pontot tegyen az ügy végére, és szakítson vele, de ezúttal már tényleg, ugyanis kirúgja. Ide a rozsdás bökőt, hogy Kettyós ezt nem fogja annyiban hagyni. 

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schanc 2018.02.08. 12:17:10

A Csendest én is kiszúrtam, hogy az a párizsi háttér :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.02.08. 15:50:40

Létezik az országban olyan melós az építőiparban aki ennyire "naív" mint Joci ?
Nem.
Fogyatékosabb mint a Mi kis falunkban bammeg :O
Buci legalább nem esik ki a szerepéből, ugyan azt hozza amit a való életben, a világ összes nőjét meghúzná, ennyike.

RTB 2018.02.09. 08:59:20

@szociál: hát igen, Stohl karaktere ellenszenves lett. Azért Jocit a mai rész végén nagyon megsajnáltam, de ez egyenes következménye annak, hogy mennyire naív. Ilyen komolyan nem létezik a való életben, ráadásul gyakorlatias ember a munkája alapján és mégis (lásd lakbér beszedés)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.02.09. 12:31:09

@RTB:

Majd az új hogy e voltból megtudom mit bénázott megint Jocó, képtelen vok nézni ezt a foscht :)

RTB 2018.02.09. 13:10:11

@szociál: szem nem fog szárazon maradni:)
süti beállítások módosítása