Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marvel's The Punisher 1x07-Célkeresztben

2018. február 08. 15:00 - Cserjés Pimpó

"Nekem mindegy, csak a színe legyen vörös, mint a hajnal alja,vörös, legyen minden, legyen vörös!" Ez jutott eszembe a nyitóképnél. Szőke Srác mosakszik. Mintha elégedettség látszana az arcán, de megbánás semmiképp. A srác totál bekattant. Apának feltűnik, hogy a gyerek télen félmeztelenül van. A hátratett keze véres, de az nem. Apa, aki bántóan éleslátó előrevetíti, hogy ártani fog valakinek a gyermeke. Kis házigyógyszerezés. Vedd be fiam, igaz nekem írták fel, de vedd be te. Jó lesz az, nekem is használt, neked is fog. Pisztoly a szájba, de nem húzza a ravaszt.

vlcsnap-2018-02-05-10h02m52s023.png

Frank edzi magát. Fürtös főz. Nem jött be a mikrós kaja? Közben megy  a mutyi a Bennett hadműveletről. Padavan szomorúkutya szemekkel néz Csinire. Nem, te nem jöhetsz be. Privát megbeszélés Billy fiúval. Mondom én hogy felcserélődtek a szerepek. Billy fiú érdeklődik, hogy hogy állnak a kapcsolatban. Általában ez a nőket érdekli nem? A férfiak csak úgy elvannak benne. Saját tapasztalataim szerint. De Csini megint a lényegre tér. Hősönk él-e, hal-e. Újabb játszmába bonyolódnak. Frank halott Billy szerint. Padavan nem boldog, Csini lealázza. És megtudjuk, hogy miért irányítják a szép emberek a világot.

Bennett ott van ahol lennie kell. Egy amerikai katonai bázison. Csini nagyon gondolkodik valamin. Folyosói kupaktanács van. Madani ügynök poloskát sejt az irodájában. Agent Orange és Billy megbeszélnek. Taktikusan. Mivel Csininek nincs nyoma, HACSAK nem talál el Frankhez, nincs miért aggódni. Kedves régi emlékek bukkannak fel. Milyen volt amikor csóri afgánok tudták, hogy úgyis meg fognak halni.A régi szemkiverős sztori is előkerül. Akkor Hősünk is éreztette vele, azt amit a szegény afgánok éreztek. Ezért megy a bosszúhadjárat. Morty Bennett élete meg lesz mentve. 

Kedves Bennett vacsorázgat, egy szemrevaló nővel. Csak nem az amire gondolok? De de. Jó kis szado-mazo lesz ebből. Pezsgőnyalás a padlóról (remélem előtte felmosták). De van a csajnak humora, hiszen észrevette hogy egy hely kimaradt a padlón. Frank eközben közeledik. Vacsorapartner közben bekeményít, már a csipeszeknél járnak. Kicsit Ponyvaregényes ez a jelenet a szájpecekkel. Frank stílusosan belép egy símaszkban. Igenám, de mások is be akarnak szállni a buliba. Frank ismerteti a jatékszabályokat Benettel a szekrényben. Csendben marad vagy meghal. A szájpecket önként visszateszi a szájába. Frank akcióba kezd.Nem szarozik az ajtóval, kilép az emeleti ablakon.A telefon adatainak áttöltése, amiért ez az egész hacacáré volt, sikerült.

vlcsnap-2018-02-05-10h03m59s956.png

A nagy dilemma, hogy lehet e amerikai katonát ölni, ha az a kötelességét végzi. Ergo Hősünk lelőheti-e menekülés közben. Etikus-e? Természetesen a dilemma egy fiatal katona képében meg is jelenik. Nem öli meg, csak megsebesíti. Szőke srác jól kialudta magát apa bogyóitól. Papa éppen les egy régi meccset. Kis tanmese az életről. Szerintem ezzel egy pöppet elkésett. Frank nem előre, hanem átlátja a dolgokat. Áldásos dolog az, bár néha átokként is meg lehet élni. Tudja, hogy ez egy csapda. Már várnak rá. Bennett elindul. A kérdés hova. Szőke srác bevásárol. Ha nem róla lenne szó, még azt gondolnám, hogy ez egy normális kis hétvégi barkácsolás lesz.De nem, ő ahogy látom bombát készít. 

vlcsnap-2018-02-05-10h04m56s140.png

Rögtönzött megbeszélés Billy fiú, Agent Orange és Bennett között. MInden jó, ha a vége jó. Illetve lenne. Dehát B-nek ki kell ürítenie a zsebeit. A telefonját meg általában abban hordja az emberfia.. . Hőseink sztorizgatnak a családról. Biztos jó is az ha van az embernek. Társ, gyermek, ettől élet az élet. Hiszen ez az egyik legmélyebben belénk kódolt ösztön. Csini poloskakeresésben van. Aki keres az talál, tartja a mondás. De ha talált, akkor mit kezdjen vele? Második rajtaütés így a végére Bennetten. Billy fiú most nem hibázza el. B-nek már nem verik el többet pajkos szépleányok a fenekét.Hősünk mindeközben ki akarja iktatni a célpontját aki a régi félszemű kandahari barátja. Csak egy dologgal kalkulálta el magát. A golyóálló ablakkal. Azt hiszem ezt Frank beszopta.

vlcsnap-2018-02-05-10h06m02s512.png

 

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása