Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x59 - Egy esemény nélküli rész eseményei

2018. február 07. 15:00 - BBrigusz

Folyik a jövendölés, szerelem, árulás, és siker, ez vár a lányokra, meg persze az eltitkolt halál-kártya, már csak azt kell megfejteni, hogy melyik kártya kinek szól.  Nevet kellene találni a kutyusnak, amit Bianka láthatóan arra használ, hogy magához kösse Noémit. Márk és Kálmán ellenzik a kutyatartás-ötletét, de végül a szerető apuka szíve meglágyul. Noémi a zsebpénzével dicsekszik az anyjának, na bakker, lehet jobban járna ha kiszórná az ablakon.
1.jpg

Anyu éppen a jósláson kattog, hát hogy lehet az, hogy csak három kártyát kellett húzni, jaj-jaj, fel is hívom Tündét, ennek utána kell járni. Annyira irigylem ennek a nőnek a problémáit, bizonyára nála jótündérek felelnek a mosatlanért, elintézik a bevásárlást, befizetik a számlákat, így neki csak a tarot-kártya marad, amin izgulni lehet.

Kálmán azt tanácsolja Márknak, hogy vágjon jó pofát a kutyához Noémi érdekében, a drogos kis lakótársukat meg intézi ő. Hajni érkezik a Büróba Karola gyógyszereivel, aki láthatóan beszedett valamit, mert pörög, mint állat. Márk és Noémi összefut Angélával, úgyhogy Márk kihasználva az alkalmat lelép, indulhat a csajos-kutyás progi. Tünde Vikit vallatja, csak szerintem játssza túl Hűvösvölgyi ezt a szerepet? Vikinek kezd összeállni a kép Hajnit és Janit illetően.
2.jpg

3.jpg
Kálmán helyre teszi a hisztiző Biankát, mondjuk szó mi szó, érdekes a házirend, őt nem érdekli, hogy házon kívül mit csinál a csaj, de a lakásban nincs drog. Angéla és Noémi a szalonba indulnak kutyát fürdetni. Anyu is befut a Büróba, és Vikinek adja azt a bizonyos nyakláncot. A kiskutya tiszta, a szalon romokban, persze Angéla nem bánja.
4.jpgKarola a Büróban pozitív idézetekkel próbálja lelkesíteni a morgós Kálmánt, mondjuk ráér, tök üres a hely. Piros elhogyvoltozza a jóslást Hajninak, próbálják kitalálni, hogy melyik kártya kié lehet, Hajni kedélyesen emlegeti a Márk-Angéla sztorit, úgy fest, sikerült a továbblépés, nekem viszont nem, Piros szemöldökét nem tudom értelmezni még mindig.

Viki ismét hangot ad a kétségeinek, de Béla leszereli as always. Hajni rájön, hogy Karola nem szedi a gyógyszereit, én meg mindig röhögök azon, hogy itt kozmetikus, vendéglátós, mindenki tűsarkúban dolgozik, életszerű egy 12 órás műszakhoz. Szilvia tombol, sértegeti Noémit, Angéla bekeményít.
Hajni számon kéri Karolát, aki már nem hisz többé a modern gyógyításban, a kamu-bogyójára esküszik. Idilli képsorok: Márk, Angéla, Noémi és a kutya, csoportos cukiskodás.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpgBianka nem tud fizetni a dílerének, így nincs cucc, kénytelen Noémi malacperselyéhez nyúlni. Tünde búcsúzik, mert ő már csak ilyen, mindig mindenhol átutazóban, hiszen ő egy pillangó. Szerinte van valami furcsa Vikiben, de ezt Anyu cáfolja, nincs itt semmi titok. Kálmán falmászásra hívja Karolát. Búcsúzkodás, Tünde el, majd indokolatlan boldog családi kártyaparti, tisztára, mintha egy Modern család évadzáró lenne, csak low-cost kivitelben.

                 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása