Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x58 - Baricsajszinő

2018. február 07. 14:00 - BBrigusz

Angéla csenget Márkhoz kimenteni Biankát, nem kokó volt az, hanem gyógyszer, és ez a szent igazság, mert hát Angélának nem áll érdekében hazudni.Tünde néni ismét felbukkan a színen, egész pontosan Anyuéknál a lovardában. Hajniék esküvője felől érdeklődik, mert valami különös okból nem tud a történtekről. Úgy tűnik a családi kötelék épp csak annyira szoros, hogy egy egész vagyont hagyjon a lányokra, de a rendszeres kommunikáció már nem játszik. 

1.jpg

2.jpgSzilvia csak kavarja a szart- mondja Angéla –Engem Bianka nem érdekel, tojok bele magasról. Márkot persze felelős apukaként azért frusztrálja a téma, ettől Angéla le van nyűgőzve, bár folytatja a kamuzást. Tök jó, hogy itt van Tünde, így megint porondon van a megcsalós szitu, mehet a csoportos hűű meg háá. A Viki-sztorit is elhogyvoltozzuk, csak a miheztartás végett, úgyhogy Tünde néni irány BP rendet tenni.

Angéla találkozik Biankával, -Leszarom, hogy drogos vagy, csak ne az én szalonomban csináld. Viszont jössz eggyel, úgyhogy lökd az infot. –Oké.
3.jpgHajni szerint nem kell sajnálni a felbomlott eljegyzést, jó ez így. Tünde átveszi az ügyeletes cseszegető szerepét, irány pasizni, mi lesz így a kastéllyal. Béla azért sunyin közbeszól, hogy nem úgy van az ám, kit érdekel Hajni, másik lányé is lehet a hozomány, nemde? De-de. Hajni próbálja elhitetni önmagával is meg velünk is, hogy őt nem érdekli a lóvé, kevés sikerrel.

A frissen megalakult Bianka-Angéla dinamitduó valami retró kocsma szerű lebujban köt ki egy lúzer dagadt, hawaii-inges tulajjal. Mindig meg tudnak lepni a készítők az életszerűtlen szövegkönyvvel, de a „baricsajszinő” azt hiszem, eddig viszi a prímet. A nyomoroncot Karesznak hívják, aka Dj White Trash aka Trash, de remélem nem kell őt sokáig néznünk, úgyhogy fogadjuk el a nevét, és lépjünk tovább szépen. – Mi ez az alak?- teszi fel a kérdést Angéla Biankának, én pedig nem értem miért várt jobbat ettől a csajtól.

Anyu lecseszi Bélát, mert gáznak tartja, hogy az szóba hozta a hozományt, pedig ő csak tisztázni akarta az erőviszonyokat, go Viki, go! Karesznak van egy új mixe, ami -idézem- nagyon sirály, úgyhogy pörögni kellene a rúdon lányok. Márk kioktatja Szilviát, szálljál le a gyerekem anyjáról, nem kell a vádaskodás. Jajj, te pancser, itt van a videó, kussoljál. A nagyasszony jófej, még azt is odaveti, hogy Bianka hol tartja a drogot. (Márk feledhető Válótársak-beli felbukkanása amúgy megvan? )
4.jpgBéla helyre teszi Vikit, ideje bájologni egy sort Tünde néninek, mert kell a lóvé. Viki utál hazudni, bár folyamatosan azt teszi, úgyhogy kicsit unja már, de azért nagy duzzogva teszi, amit Béla mond. Tünde néni ajcsit ad Hajninak, egy varázstükröt. Hát, jó. Ezt engedjük is el, meg az ezt követő dialógust is, a lényeg, hogy Hajni bevallja a nagynéninek is, hogy szááárelmes Janiba.

Angélának tele a töke Karesszel, Bianka lelép, így nyugodtan felteheti a kérdéseit. Tünde nincs elragadtatva Vikitől, Anyu persze annál inkább. Viki máris úgy érzi, mintha együtt nőtt volna fel a testvéreivel, és Janitól is odáig meg visszáig van. Márk a családi társasozás közben kiborítja Bianka táskáját, hogy saját szemével láthassa, amit Szilvia mondott neki.  Viki, Hajni, és Tünde a Büróban, amikor Jancsi is befut, indul is a kerítés ezerrel. Angéla bepipul a gyökér kocsmáros pasira, és kiszedi belőle az infot, miszerint Szilvia anno hivatásosként űzte az ipart. Nem igazán értem, miért őrizgeti mindenki élete titkaként egy ribi múltját, de mindegy.

5.jpg

6.jpgBianka elég gyorsan 2 mondatban leszereli Márkot, Tünde pedig a szalonban várja Angélát, ő is kap valamit, mégpedig egy ametiszt-medált. Márk összepakolja Bianka bőröndjét, tipli van, Noéminek nem szólsz, csak elhúzol csendben. Tünde száguld végig a városon, már Pirosnál jár a virágboltban, ő aranyfonalat kap, mondván ez majd elvezeti ahhoz a lányt, akit szeret.  A mesebeli elemek megkoronázásaként előkerül a jóskártya, Noémi az anyja hollétéről kérdezi Márkot, aki azt mondja a kislánynak, hogy az anyja lelépett, de nem volt ideje elköszönni.
7.jpgAngéla megzsarolja Szilviát; részesedést akar a hallgatásért cserébe. A nő őrjöng, bármennyire is idegesítő a karakter, el kell ismerni, hogy Agócs Judit az egyik legzseniálisabb szinkronhang kishazánkban, Sara Sidle-ként például kifejezetten emlékezetes volt szerintem. Piros a saját és a testvérei sorsát akarja megjósoltatni Tündével, aki a halálkártya láttán vészjóslóan elbizonytalanodik.
Bianka visszatér egy kiskutyával.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása