Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Berlin Station 2x03 – Egyenesen a szívbe

2018. február 06. 11:00 - szde

Egy napsütéses napon kezdünk, Valerie a kopasz taggal kávézik – mármint nem a neonáci gyerekkel, hanem a politikusnő tanácsadójával, akinek Josef Emmerich a neve –, akkor mégis elfogadta az ajánlatát. Közben Robertünk telefonhívást kap Danieltől, ők még akkor Spanyolországban vannak, most megtudjuk, mi történt Berlinben, amíg ők ettek, száguldoztak meg kinyírtak egy embert.

vlcsnap-2018-01-21-15h28m26s682.png

Emmerich megtalálta a poloskát Katerina lakásán, azt hozta vissza Valerie-nek, aki eleinte letagadja, hogy sosem látta, neki ehhez semmi köze, de a pasasnak van egy ajánlata a számára: kiűzni a pártból a nemkívánatos elemeket, azaz Katerinát és Otto-t. Este pedig fogadás lesz a PFD főhadiszállásán a jelölti vita után, szeretettel várja rá Valerie-t, a neve fent lesz a meghívottak listáján.

A főhadiszálláson Buja Bestia (BB) és Robert beszélget Valerie-vel, aki ugye lebukott, és nem tudja, hogy elmenjen-e a fogadásra. Főnöke szerint menjen. Robert távozik, helyette jön April, nagyon lelkes, nagyon alulöltözött a többiekhez képest, mindent össze kell szednie Emmerichről, amit csak talál. Miután elment, Buja Bestia közöli Valerie-vel, hogy az este mindent a hivatal fog fizetni, le is vág elé egy köteg százast, de a nő nem kér belőle, meg fogja oldani saját maga. Aprilt meg viszi magával támogatásnak.

vlcsnap-2018-01-21-15h31m01s743.png

Stevie gyógyszert szed, majd találkozóra megy a nagykövettel, aki elmondja neki, hogy lesz este egy fogadás sok-sok támogatóval, és Nick, az oslói részleg vezetője is jelen lesz, aki nem kért engedélyt a német utazásra, szóval érdekli a nagykövetet, mégis mit csinál itt. Stevie szerint ez Buja Bestia asztala lenne, a nagykövet szerint viszont az övé. A pasas tudni akarja, hogy mit akar itt Nick, mert akar valamit, amúgy a pasas kicsit őrült, jó vele vigyázni.

Robert Estherrel és Buja Bestiával találkozik, a német nő tudni akarja, hogy kicsoda Chevalier, akit bevontak az ügybe, de egyik amerikai sem szándékozik elmondani neki a helyzetet. Miután Esther elmegy egy „mindenről tudni akarok, mert ez egy közös akció” felkiáltással, Robert beavatja főnöknőjét, hogy Hector Chevalier. A nő szerint mindegy ki, ha elvégzi a munkát, de Robert szereti a törvényességet. Hectorunk múltjáról pedig mélyen hallgat, egyenlőre.

vlcsnap-2018-01-21-15h34m39s106.png

April Emmerichről tart előadást Valerie-nek, a pasas írónak készült, a doktoriját Nietzsche-ből írta, lehet meleg, későn nősült, nincsen gyerek. Ezek után Valerie elmondja, hogy a lány jönni fog vele este, mire az meghatódik, mert nem hitte, hogy lesz még közös akció, de tehetséges is meg hajlamos a külön utakra, szóval jöhet.

Később Valerie a fogadásra keres magának elegáns és klasszikus ruhát, az eladónő egy piros egybenadrágkosztümöt mutat neki, de Valerie-nek valami üzletiesebb kell. Ez pedig egy ugyanolyan ruha, csak szürkében, még egyszer kérdezi az eladónő, hogy jöhet-e a piros, de maradunk a grafitnál. Otthon készülődik, útban a fogadásra Aprillel találkozik, aki figyelni fogja kintről, a tüntetők soraiból. Bent az épületben Emmerich jön, bemutatja Katerinának, aki szerint aki a Fehér Ház barátja, az a PFD-é is. Miután távoznak, Valerie kiszúrja Stevie-t a tömegben.

vlcsnap-2018-01-21-15h40m50s514.png

Stevie meg Nicket, aki a bárpulthoz igyekszik, ott le is szólítja, Oslo-ban mostanában felhős az ég, nemhivatalosan, meg italt sem kér, mert már van neki, nemhivatalosan. Valerie-vel egy eldugott helyen találkoznak, a nő még mindig nem beszélhet a munkájáról, Stevie meg még nem kért bocsánatot az első évadban történtek miatt, meg legyen óvatos, mert nem tudja, hogy Buja Bestia miért küldte, meg vigyázzon a nagykövettel. Valerie üdvözli Kelly-t, ölelés, Valerie el.

Miközben Emmerich beszédet mond, Valerie besurran Katerina irodájába, és bepoloskázná a számítógépet, de a német pasas eléggé rövidre fogta a monológját, és rajtaüt a nőn, mert óvatosnak kell lenni, ez a legfontosabb, amúgy meg jönnek Katerináék. Hogy ne legyen gyanús, mit keres egy vadidegen az irodában, Valerie bekamuzza, hogy Emmerich csak körbevezette meg annyira akar egy közös képet a politikusnővel, hogy elküldhesse a barátainak DC-be. Kifelé menet ez a kép törlődik, Emmerichet meg megtanította a mamája udvariasan viselkedni, tehát ha tetszik neki egy lány, akkor hazakíséri napszaktól függetlenül. Közben megállapítja, hogy Valerie még mindig nem bízik benne, pedig már kétszer is megmentette, és egy italra is meghívja.

vlcsnap-2018-01-21-15h48m31s534.png

Robert Buja Bestiával az ellenfél fogadásán vesznek részt, itt van a nagykövet is, majd hogy gyorsan megszabaduljanak a férfitől, a nő közli, hogy másnap korán kezdenek, de Robert még inni akar, így elmennek egy bárba, amit Buja Bestia már régen ki akar próbálni.

Emmerich tudni akarja, hol van Valerie nyomkövetője, és ha igazán bízik benne, akkor azt most kikapcsolja, a nő így is tesz, April pedig tiszta ideg lesz, telefonál is az egyik ismerősének, egy ázsiai számítógépes zseninek, akinek az a dolga, hogy monitorok előtt ülve bemérjen telefonokat. A srác seperc alatt elintézi, hogy megtalálják a mobilt, még akkor is, ha a nyomkövető ki van kapcsolva.

Stevie követi Nicket, de már eléggé kijött a gyakorlatból, plusz egyáltalán nem olyan nehéz követni egy embert, akin öltöny van, míg az utcában lévőkön póló, pulcsi, így elveszíti emberét.

vlcsnap-2018-01-21-15h52m25s317.png

Roberték isznak, Buja Bestia még nem sok mindent látott Berlinből, káromkodósunk ajánlkozik is, hogy ő szívesen körbevezeti, de előbb a lakásán, ugyanis az este ott folytatódik szexel bezárólag.

Valerie egy bárba ment Emmerichhel, a nő még mindig csapdát sejt, de szerintem a pasi csak rá van gerjedve, amúgy nincsen viszonya Katerinával. April közben befut a pulthoz, Valerie gyorsan mosdóba is megy, de előtte Emmerich fátyolos hangon közli, hogy tetszik neki, ahogy a nő kiejti azt, hogy Josef. April azt hitte, elszúrta az akciót, de Valerie megnyugtatja, hogy nincsen gond, innentől tudja ő intézni a dolgot. Kint Emmerich várja egy itallal, Valerie-t pedig az érdekli, áll-e még a meghívás a PFD központjába.

vlcsnap-2018-01-21-15h44m46s899.png

Poloska készen, Valerie estéjének vége, de Emmerich remélte, hogy most kezdődik minden, meg is csókolja a nőt, aki visszacsókolja, majd a fejét rázza kétségbeesetten, hogy ez neki nem megy.

Stevie-t otthon Nick várja, sem ő sem én nem emlékszünk, hogy meghívta volna az oslóit a lakásába, de mindegy, az nem megölni akarja, csak érdeklődik, hogy miért követte. Stevie egy mesét ad be neki, a pasas meg elmondja – mert ő ilyen jófej –, hogy a nagykövet kérésére van itt *Stevie csodálkozik*, aki tudni akarja, hogy a norvég választásokon mi várható a PFD sikere után.

vlcsnap-2018-01-21-16h01m36s657.png

Robert másnap egyedül ébred, Buja Bestia sehol sincs, Stevie-nek meg már megint rémálmai vannak, így hát felkeresi egykori kollégáját, aki nem tudja, hogy most egyedül van-e vagy sem, mert a nőt még mindig nem találta meg. Stevie hogyvoltozza Nicket és a nagykövetet, majd a felfordulásra világít rá, és láthatólag megsértődik azon, hogy rá nem nyomult annak idején Robert, csak a jelenlegi főnökével kavart össze. Eközben egy üveg bort is kinyit, Robert szerint ez reggel 9-kor még elég korai, ráadásul az egy nagyon drága bor és a fia is ma érkezik hozzá.

De mielőtt felvenné a gyereket a reptéren, benéz az irodába, ahol Buja Bestia szabadidőruhában van, nyilván nem volt ideje hazamenni átöltözni, Valerie-t várja. Megtudjuk, hogy Noah, Robert fia, egy egész szemeszterre jön hozzá, most nyolcadikos, és ennek a tegnapinak nem lehet folytatása. Buja Bestia úgy néz rá, mint aki nem akarja elhinni a dolgokat, és közli, hogy csak részegek voltak, meg mindketten egyedülálló középkorúak, a feszültséget meg valahogy le kell vezetni. Robert eléggé fancsali képet vág, szerintem ő benne lett volna egy komolyabb kapcsolatban, de csak helyesel, hogy ő is pontosan ugyanezt akarta mondani.

Megjelenik Daniel és Hector, a pszichonáció duót valahol elhagyták, nekem nem hiányoznak.

vlcsnap-2018-01-21-16h05m40s126.png

Stevie a nagykövettel találkozik, számonkéri rajta a tegnapi történéseket, a pasas meg Valerie-ről akar tudni, mert Stevie lojalitása nem lehet akadály. Stevie szerint az a lojalitás, hogy ő 40 évig szolgált, majd kapott egy halálos ítéletet és EZUTÁN is hajlandó szolgálni, ha magánnyomozó kell neki, akkor az Aranyoldalakban talál jópárat, még válogathat is. A nagykövetnek pontosan erre a Stevie-re van szüksége, ennek örömére kávéznak egyet.

Robert immár Noah-val jön haza - a gyereket pedig lecserélték vagy fogyott 20 kilót és szőke göndör hajat növesztett -, de kap egy sms-t, így lefekteti a gyereket aludni, basszus, 14 éves, nem 4, ő addig bár órára elmegy, de utána apa-fia programok lesznek. Noah jogosan bedurcizik, becsapja maga mögött a szobája ajtaját.

vlcsnap-2018-01-21-16h08m51s352.png

Valerie jön, April pedig köszönetet mond neki, hogy elvitte magával az este. Buja Bestia lapokkal várja, nagyon örül, hogy bejutottak Katerina gépébe, mert most már a PFD összes számlájához hozzáférnek, és ha rajtakapják a nőt, akkor lecsapnak mindenkire. Emmerichről is érdeklődik, tegye csak el tartalékba, ha még kellene nekik a későbbiekben.

Robert jön, Danielt keresi, de cserébe a szuperduó másik felével kell beérnie. Hector pár dolgot szeretne a szolgáltatásaiért:

  • körözésének megszüntetését
  • befagyasztott számláinak kiolvasztását
  • utazási tilalmak visszavonását.

vlcsnap-2018-01-21-16h12m18s239.png

Valerie jön a ruhaboltba, mégis meggondolta magát, felpróbálja azt a piros ruhát, mert a csinosnál többre vágyik. Nesze neked, Buja Bestia, hogy tartalékba tegyük Josef Emmerichet. 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása