Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Korhatáros szerelem - 1x09 - Senki sem utál, világos?

2018. február 05. 17:00 - Sancho Panka

A kilencedik rész mindjárt egy jó hangulatú (nem) vacsorával kezdődik, amit Eszter oktrojál a családra, délután ötkor, hogy együtt legyenek, mielőtt Dávid lelépne pultozni. Azt a véleményemet, hogy ennek semmi értelme a gyerekek is osztják, meg egymást is. Dávid szomorúan állapítja meg, hogy őt mindenki utálja, pedig eddig leszarta, Eszter pedig közvetlen közelről hazudja az arcába, hogy „Dehogyis, senki sem utál, világos?”

2.png

A nap teljesen átlagosan folytatódik tovább, Hanna elküldi a picsába Dávidot, Márta moralizál Teri halálán, (akit kb. két hete ismert, de a halála nagyjából azzal a tragédiával ér fel, hogy a fia 8 éve felé sem néz), Lili pedig beállít Eszterhez. Lili szerepe ebben a sorozatban, hogy időről időre feltűnik, és hülyeségeket beszél. Amúgy azért jött, hogy megköszönje a „Ne kurválkodj” tanácsot, amit Esztertől kapott. Eszter úgy emlékszik, ő ilyet nem mondott, akkor lehet, hogy a 10 parancsolat között találta.

Dóra az esti piálgatás közben fennakad egy férfi cipzárján, a hajánál fogva, ez a gyakorlatban a következőképpen néz ki:

3.pngKiderül, hogy az illető Tibor, a jómunkásember, akinek a nemi identitása még nem tisztázódik a cselekmény e pontján.

Dávid megnyeri, hogy elvigye Hannát a ködhegyi csatába, vagy hova a bánatba, amit egyedül képtelen abszolválni, ezért elviszi magával a két retardáltat is, Alexet és Bettit, mert ők meg éppen varázsvarangyot kívánnak nyalogatni a Börzsönyben. Visszaolvasva ezt a mondatot, már elég komolyan a szürrealitás határait feszegetjük.

6.pngAz egyik szerepjáték szereplő –azok közül, akik szemmel láthatóan már jó néhány varázsbékát elnyaltak- megtámadja Hannát, Dávid pedig jó lovag módjára megmenti. Amire egyébként semmi szükség nem lett volna, mert csak azt éri el vele, hogy Hannát kizárják a játékból, mivel kiderül, hogy még nincs 18 éves. Mondanom sem kell, Hanna ettől még kevésbé zárja szívébe Dávidot. A délutánnak kézzel fogható haszna is lesz, mivel meglátják Júliát Prímás Bandival csókolózni.

Közben Lili is bevallja Eszternek dögönyözés közben, hogy egy idősebb fószer megkérte a kezét, akit a munkahelyén ismert meg, később kiderül, hogy az illető 75 éves, és az 50 feletti gyerekei megakadályozzák a menyegzőt. Ebben a sztoriban ennyi volt, nincs itt semmi látnivaló, ez az egész szál bizonyára az adásidőt Cserpes Laurának – mozgalom műve.

4.png

Mártát Teri temetésén nem fogadják annyira szívesen, aminek nem tudom az okát, de Teri annyira kúl helyen van ravatalozva, hogy ha valaki tudja, hogy ez hol van, az feltétlenül szóljon, mert beleírom a végrendeletembe.

5.png

Este Dóra Tiborral randizik, ahol meg az nem egyértelmű, hogy ez most egy randi, vagy csak munkamegbeszélés, de miután megittak egy üveg bort, már szinte mindegy is, csak az fura, ahogy Norbit kerülgetik. Másnap reggel viszont kiderül, hogy hiába fura, cseppet sem alaptalan, mert Norbi rendesen meg van sértődve, hogy a jómunkásember nem meleg, és Dóra még ráadásul vele hál.

Eszter és Márta lelkiznek egyet, Márti rí, hogy szegény Teri, és különben is, de hamar Dávidra terelődik a szó, „tudja, hogy utálod”, „persze, de az kit érdekel” – mártírkodik Márta, aztán persze jön az, hogy majd egyedül maradok. A helyében ezért én a fiamra lennék dühös, de ez nem az a sorozat. Eszternek viszont annyira megesik rajta a szíve, hogy felhívja Viktort, és elmondja neki, hogy jó lenne, ha mostmár, így nyolc év után, kapcsolatba lépne az anyjával. Viktor ennek egész hamar eleget is tesz, mert Másnap reggelre Márta már rohadt boldog, hogy végre beszéltek, és milyen remek ember az ő fiacskája. Mondanám, hogy az anyai elfogultságnak is lehetne határa, de ezek szerint nincs.Természetesen ez csak az előkészítése volt egy sokkal nagyobb poénnak, mivel másnap reggel maga Viktor is megjelenik teljes valójában, aminek lényegében csak Márta örül, de ő nagyon.

8.png10.png

Gergő meg van ijedve, de Viktor megfenyegeti, hogy „ne aggódj Kishaver, lesz még időnk, elég sok”. Kamarás Iván egyszerre félelmetes és együgyű, amennyiben ez volt a rendezői utasítás, akkor nagyon jól csinálja.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása