Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x57 - Pirosnak game over

2018. február 03. 14:00 - BBrigusz

Piros és Lehel a virágboltban ócsárolják Kornélanyut, Lehel optimista, Piros szerint viszont már így is- úgy is bukta Kornélt, ergo célszerű lenne elfogadni a felajánlott alkut. Furulyás felajánlja Szilviának, hogy segít asszisztenst keresni a férjének, hamarosan érkeznek is a szalonba a jelöltek. Mi? Ez most adásidő-kitöltés? Angéla zabos Márkra, amiért leállította az informátorait, irány is beolvasni neki. Jani és Viki after-sex édelgését Hajni csengetése zavarja meg, szerelmet vallani jött, így csalódottan nyugtázza, hogy Viki is jelen van.

1.jpg

2.jpgIsmét gyógytorna a villában, Csipke már utazást tervez, LEGALÁBB IDE AZ ADRIÁRA. Jajj, te is de szimpatikus vagy édes lelkem. –Most nincs pénzünk.- mondja Kornél. –Jó, akkor majd én fizetem.- Csipke asszem még nem annyira érzi át ezt a puritán életvitelt.

A szalonban az első jelölt egy Szilvia 2, csak fiatalabb kiadásban, úgyhogy a nagyasszony ki is penderíti menten. Angéla érkezik Márkékhoz, de csak a roppant szimpatikus Biankát találja otthon, akiből meg is próbál kicsikarni pár használható infot.  Viki jön a Büróba kajáért, mondván nem érkezett meg a pizza amit rendeltek, ami már csak azért is érdekes, mert Jani az előző jelenetben még teriyaki lazacot említett, de kicsire nem adunk ugyebár. Na, most meg azt mondja, hogy a kaja nem is fontos, csak dumcsizni akar Hajnival, hát János, megszívtad, ebből egy hamar nem lesz zaba.3.jpg

4.jpgAngéla próbálkozik Biankával, aki egy igazi tahó, viszont legalább egyszerű, mint egy vasalódeszka, könnyű lenyűgözni a szépségszalon-témával, irány is a szalon, barizás felsőfokon. Viki tudja a tutit, Hajninak az a baja, hogy a legjobb barátja becsajozott, és ez neki nehéz. –Fasza vagy, csak menjél már innen- mondja Hajni. Piros csenget Herczegékhez, Kornélanyu ajánlatát jött elfogadni, deal van.

Bianka Angélát fárasztja a szalonban, gondolom mantrázza magában ezerrel, hogy „ A cél szentesíti az eszközt”, ez a csaj igazi proli, az a típus, aki a svédasztalos reggeliről minilekvárokkal a zsebében jön ki. Hajni és Viki a férfiideáljukat egyeztetik, úgy fest, most akkor béke van, Jancsi legnagyobb örömére. Szilvia és Péter a következő jelöltet fogadja, úgy rémlik ez valami Való Világos arc, a sokadik szériából, felmerül a kérdés, hogy vajon honnan és miért kukázzák elő az ilyen lecsúszott VV meg X-faktor szereplőket egy ilyen sorozathoz? Szilvia persze őt is lepattintja, ahogyan az összes többit, végül egy pasi a befutó.

Piros ismét becsönget Kornélhoz, hogy elmondja neki, nem találkozhatnak többet, Csipke pedig ezt 72-es betűmérettel sms-ben meg is írja imádott anyóspajtásának. Angéla becsicskul Biankának, ahogyan illik, elszalad neki kávéért, közben a csaj Szilvia irodájában felszippant egy csíkot, amit a főnökasszony végignéz. Le is bassza Angélát, mondjuk, most jogosan van kiakadva, ismerjük el.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpgJani a Büróban faggatja Hajnalt arról, hogy mit akart neki mondani korábban, persze a lány nem mond igazat. Márk a szalonban keresi Angélát, de csak Szilviával fut össze, aki nyilván el is hogyvoltozza neki a Biankás incidenst, mert miért ne. Piros látványosan bánatos, Lehel megkapja a lóvét, gyászos háttérzene, Lehel kiakad, nem kellett vóna na, küzdjél a fasziért te lány. Márk zabosan ér haza, számon kéri Biankát, aztán bekajálja a nyomoronc magyarázatát, mondom én, zseni a csávó. Csipke arra a döntésre jut, hogy Kornél után szabadon ő is lemond a vagyonáról. Bianka visszamegy Angélához a szalonba, és felajánlja a segítségét, ha cserébe Angéla is fedez neki Márknál.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása