Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x56 - Nyomd meg a PAUZÉT!

2018. február 03. 12:00 - BBrigusz

-Mamiiiii!- rohan Noémi Biankához, Márk öröme azért egy kicsit mérsékeltebb, mondván ő éppen a gyereknevelés közepében van, erre ez meg csak úgy felbukkan.Az ex következetesen bőröndökkel érkezik, úgyhogy lesz még itt bódottá.

Hajni, aki hirtelen egy csapásra lett szerelmes (mi pedig ezt elfogadtuk ugyebár), immáron csillogó szemekkel néz Jancsira, és zavartan hadovál hülyeségeket.  Piros igazi őrült módjára Kornél ajtaja előtt vár a fiúra, nagyon-nagyon sorry Csipke miatt. Hajni az éjszakát is ébren tölti, mert a nagy szerelemben aludni sem tud már. Kornélanyu a gondnoklakásban fontoskodik, Kornélapu át is rángatja a Büróba, még mielőtt Kornél agya teljesen elborulna. A fiú magyarázkodik kicsit Csipkének Piros miatt, ő teljesen hűséges volt, még a gondolati bűntől is fényévekre volt, csak Piros belezúgott, de hát ő ugye erről nem tehet. Angéla nagyon hálálkodik valakinek a telóban, közben Hajni azt ecseteli Pirosnak, hogy önkénytelenül Jani fotóit nézegeti és rajta agyal egyfolytában. Uhhh, mindjárt hányok.
1.jpg

2.jpgBianka frizuráját és ruhatárát egyben kellene máglyára vetni, na de ő most mintaanya, és elviszi suliba Noémit, csak egy kisebb anyagi támogatásra van szüksége Márktól. Herczegék összefutnak Lehellel, Kornélanyu rögtön el is kezd faggatózni, hogy a férjecskéje pontosan honnan ismerheti őt. Bianka nagy ötlete, hogy Noémi lógja el a sulit, mert az sokkal bulisabb, mint végigülni a napot a tanteremben. Okos, és következetes…

Hajni érkezik Janihoz, vlogolni kellene, na fasza, mondja Jani, akkor jöhet Viki is. –A szart jön Viki, téged tanítalak meg főzni, oszt’ kész. Piros az önsajnálat mélykék tengerén evez, Lehel pedig szokásához híven türelmesen asszisztál ehhez, de azért megpróbálja némi boldogságra ösztönözni.
3.jpgMárk összefut a suli felől távolodó Biankával és Noémivel, akik nem tudnak hihetőbb sztorit kitalálni annál, mint hogy bombariadó volt a suliban, ezért mindenkit hazaküldtek. Márknak persze pont elég ez a magyarázat, hisz ő sem éppen egy Mensa-tag. Ismét kellene kis lóvé, mondja Bianka, Márk meg annak rendje és módja szerint tejel. -Ne basztasd annyit Kornélt!-próbálkozik Kornélapu a feleségénél. –Na te csak kussoljál, és meséljed el szépen mi volt ezzel a Lehellel.

Hajni ismét a ruhatára fölött szenved, de komolyan, ez körülbelül a harmincadik ilyen jelenet a sorozat indulása óta. Jani érkezik, Piros lesz az operatőr. Értem én, hogy Danics Dóra a tehetségkutató óta nem igazán hallat magáról énekesnőként (már amennyire én követem…), de ki gondolta úgy és miért, hogy ezért inkább színésznőt kellene csinálni belőle?  Nem csak a karakter hihetetlenül antipatikus hanem maga a csaj, de hát mit értek én ehhez.

Folyik a boldog főzőcske, Piros kamerázik, Hajni megint kiakad valami szarságon, így aztán menni fog a csábítás kisanyám, hajrá. –Piri, légy szíves nyomd meg a PAUZÉT!

4.jpg

5.jpg

Jani szerint Hajni egy karótnyelt pina, úgyhogy épp lelépne, amikor befut Viki. Piros ismét Kornélnál kopogtat, kezd creepy lenni a nyomulása, de Csipke beinvitálja. Ennek a Csipkének is van valami fura az arcberendezésében, de inkább már meg sem szólalok, még a végén megkapom, hogy mindenkit csak kritizálok.  Márk és a pincérnő  a bárból nagy munkában vannak éppen, kapunk egy kis segítséget az alkotóktól, mert a csajt éppen telefonon keresik, így hallhatjuk a bemutatkozását, és ismét rájöhetünk, hogy ő Dóra. Mehetne hajóra dolgozni, mert az előző énekesnő gázos volt. Márk összerakja a kirakóst, Biankát kirúgták ugyanarról a hajóról, így se lóvéja se munkája, és valszeg nem pár napra költözött csak be hozzá. Piros és Csipke vad barátkozásban vannak, Kornélt is közösen magasztalják, legalább megvan a közös téma.

Viki elcseszi Hajni kajáját, aki persze teljesen kikel magából, és bunkózva elküldi a csajt, Jani utána. Márk kapja a hívást, hogy Noémi nem volt ma suliban, és láss csodát, bombariadó sem volt, ő meg még lóvét is adott shoppingolásra, na zsenikém erre varrjál gombot. Kornélanyu érkezik Lehelhez, és üzletet ajánl neki, kifizeti az adósságait, ha Piros leszáll a fiáról.
6.jpg
Márk és Bianka vitáznak, fura, de van valaki, akivel szemben a srácnál az erkölcsi fölény. –Oszt a hajóról miért rúgtak ki, te?

7.jpg

8.jpg

9.jpgCsipkéhez ismét Kornélanyu érkezik, amit nem igazán értek, hisz nemrég ment el, de mindegy. Viki nem érti, Hajni miért ilyen geci vele, de legalább Jancsival romiznak egy kicsit. Bianka és Márk fightolnak, Noémi az egy személyes békítő testület. Cuki ez a kislány, el kell ismerni. Kornélanyu Piroshoz is felcsenget, és neki is alkut ajánl; átvállalja Lehel adósságait, ha Piros békén hagyja Kornélt. Rafkós, el kell ismerni. Hajni Angélának is elújságolja a kölcsönös szerelem megható történetét, majd próbálja hívni Janit, aki nem veszi fel, mivel épp Vikivel szexualizál.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása