Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 3x06 - Szülinapi szinti

2018. január 30. 09:00 - Dzsudibí

Előjátékban Buci és Zsófi szállnak ki az accordból mosolyogva Zsófiék háza előtt, szerintem Buci most mesélte el Zsófinak a múltkori vicces majdnem hármast, azon kuncognak ilyen jól - Bejössz? - invitálja Zsófi - Naná - mondja Bucc, odabent meg valami nőcske azzal fogadja őket, hogy Meglepetéééés!, ez a huncut Bucek csak nem meglepte Zsófit egy rendes édeshármassal, hátha úgy mostmár tényleg visszafogadja?

1.png

36 órával korábban Joci várja mosolyogva Szonját, szájrapuszival köszöntik egymást, én azért értem, hogy Szonja miért is van kicsit összezavarodva a kapcsolatuk természetét illetően. - Jól elvoltatok nélkülem? - Igen, a kanok segítettek - Szonja szeme itt villan egyet, gondolom jobban esett volna a seggáztatás is utólag, ha tudja, hogy Joci egyedül szopik az ikrekkel. - Jó, hogy kipihented magad, mert mehetünk is rögtön a gyámügyhöz. - hogy miért, azt nem tudjuk meg, talán a lopás? Szonja egyre kevésbé lappangó elmebaja? Mindenesetre a gyámügyes joviális mosoly kiíséretében hallgatja végig, hogy Szonját meglepte, hogy az anyaság azzal jár, hogy pelenkát kell cserélni, meg éjjel föl kell kelni eteni, de mostmár minden rendben lesz, ígéri Szonja, kipihentem magam egyéletre a hétvégén! Úgyhogy ezzel ennyi, a gyámügy letudva, Szonja meg boldogan húz haza a pulyákkal.

2.png

5.png

6.png

Kettyós Aranka vacsizni invitálja Dávidot kacér pillantásokkal kísérve - Van valami, amit már régóta meg akarok veled baszélni, nem lesz otthon a férjem, kacsintós fej, kacsintós fej, kacsintós fej. Már ha érted. - Dávid sajnos érti is meg nem is, mert igent mond, ami ide a rozsdás bökőt, hogy igen nagy hiba, de ne legyen igazam. Vagyis legyen, mert ebben az Arankában határozottan van potenciál, már úgy őrült nő ügyileg. Mindeközben Petibá meglátogatja Bucit a melóban, Zsófinak szülinapja lesz, meglepi bulit szervez a Mekibe neki, és szeretné ha Buci is jönne, mert 15 fő felett olcsóbb a sajtburi. - Apád faszát megyek te kis gennyláda - fogadja illendően a meghívást Buci. 

3.png

4.png

Otthon Joci és Dávid próbálják meg Bucit jobb belátásra téríteni - Te Bucek, gondold azért végig, ha nem mész, azzal megint Petibá kezére játszol, te leszel a kis geci, aki nem akar örömet okozni Zsófinak és nem akar konfettit szórni a szülinapja alkalmából a többiekkel. - Hm, van benne valami - dereng végre fel valami értelem Buci arcocskáján, rohan is értesíteni Petibát, hogy ő majd elviszi Zsófit, amíg a többiek készülődnek a bulira, és ha nem baj, egy kis meglepivel is készül neki. 

7.png

Dávid megérkezik Arankához, aki már a főzőcskézés közben nekikezdett egy borocskának, így hamar a lényegre tér - A férjem múlt héten elcuccolt, de tudod mit? Nem is érdekel. És tudod miért? - kérdezi pajkos tekintettel az egyre ijedtebb Dávidot. - Nem, nem tudom - mondja bizonytalanul Dávid, mert azért mégiscsak sejti a választ. - Hát miattad, te kis buta! Melletted újra élek, a szerelmünk új nőt varázsolt belőlem! - Dávid ennél a pontnál felméri a lehetséges menekülési útvonalakat, de egyelőre, számomra érthetetlen okokból még kivár. Vacsi után átköltöznek a kanapéra, ahol Aranka mentegetőzik egy sort - Tudod Dávid, én már nem vagyok 20 éves - villantja meg a combjait - Hát nem - erősíti meg Dávid a kijelentést, de kettyós Aranka láthatóan nem veszi a lapot, legalábbis erre utal, hogy egyre közelebb és közelebb húzódik Dávidhoz, majd egy adott ponton jó ötletnek tartja, hogy ráugorjon. Dávid mentegetőzve felugrik - Most mennem kell - kettyós meg mosolyogva marad a kanapén, és láthatóan máshogy értelmezi a történteket, mint kellene. 

9.png

8.png

Másnap reggel számomra teljesen érthetetlen okokból Dávid mégis elmegy vele sétálni, miután Aranka házhoz megy. Éppen váltják egymást Bucik érkező kölkeivel, akik jöttek gyakorolni, a meglepi Zsófinak ugyanis az lesz, hogy Buci és a gyerekek énekelnek neki. Buci rá is zendít rögtön a nótára - Nincs vesztegetni való időnk - felkiáltással, olyan hangon, ami egy féllábú kappannak is becsületére válna. Eközben Dávid és Kettyós a parkban, utóbbi rögtön udvarlásba is kezd, amint az árnyékba érnek - Egész éjjel rólad fantáziáltam te férfiállat! Mindent ki akarok próbálni, VELED! - majd ezzel a lendülettel négykézláb ereszkedik, Dávid meg megint nem tiltakozik elég erőteljesen (arankagyereonnan). Dolga végeztével Aranka ajánlja magát - Odabent a melóban nem kell erről senkinek tudnia, de ha kedved szottyan hozzám, szólsz, és intézzük. Ha meg nem, akkor meg gondoskodom róla, hogy mégis legyen kedved hozzá - dörgölőzik Kettyós. 

11.png

12.png

13.png

Buci level kettőre lép meglepetésügyileg, szintetizátort vesz, és megtanulja a dalt kísérni fél nap alatt mindenfajta előképzettség nélkül, mert Joci is megmondta, hoyg azok csak gombok, amiket jó sorrendben kell nyomkorászni, meg ezek a modern szintik má úgyis maguktól játszanak mindent. Eközben Szonja is szintet lép, pedig én már nem gondoltam, hogyvan hova, beíratta a kölkeket bölcsibe, fejenként százezerért, mert olcsóbban nem volt, hogy amíg ő napközben intézi a dolgait (MILYEN FASZOM DOLGAI LEHETNEK), addig a kis pulyákok ne zavarják az életét. A bölcsit természetesen Joci fizeti, mert a múltkor is megígérte, hogy gondoskodni fog róluk, meg hogy Szonja ne kapjon agyfaszt. PÉKLAPÁT. Őszintén remélem, hogy a sorozat utolsó részében kinyírják ezt a nőt, hogy történjen végre valami jó is ezen a vonalon.

14.png

15.png

A sétából hazaérve Dávid egy kurva kávét sem tud meginni, Aranka már dörömböl a bejárati ajtón. Dávid lapít, szerencsétlenségére azonban Joci épp ekkor ér haza, így beengedi. - Hülye vagy? - kérdi az emeleten suttogva Dávid Jocit - Ez a nő durván leszopott, akaratom ellenére, és még fogazik is! Küldd el valahogy bazdmeg. - reszket Dávid. Szegény Joci össze-vissza kamuzik Arankának, aki persze rögtön levágja, mi a szitu, és végre veszi a lapot - Akkor hétfőn várom Dávidot az irodában, szigorúan a titkárnőjeként. Aranka távozása után Joci lebassza Dávidot, hogy itt van minden, amire eddig vágyott, törődés, odaadás és nonstop szex, neki meg mégsem kell. Mondjuk azért a kettyós vonalat nem hagynám figyelmen kívül, parkban szopás ide, irodai szex oda. 

16.png

Buci elviszi kávézni Zsófit a megbeszéltek szerint, így mire hazaérnek nevetgélve, a taktavarsányi nyugdíjas klub krémje már készenlétben áll a lakásban Zsófi fogadására. Bulika, nevetgélés, Zsófi meg nagyon örül. Szegény Petibá van most csak kivételesen szopóágon, mert hiába próbál átadni valami marha drága ékszert Zsófinak, az le se szarja, mivel ekkor lép színpadra a 3B nevű formáció, alias Bálint, Bence, meg a harmadikra már nem emlékszem, és előadják a Darabokra törted a szívemet úgy, ahogyan még seki ezen a világon. Zsófi odáig meg vissza, az a szinti minden pénzt megért. 

17.png

18.png

19.png

20.png

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BBrigusz 2018.01.30. 11:41:27

Azon gondolkodtam, hogy Joci az első két évadban is ennyire nyomi volt, csak nekem nem tűnt fel?:D

schanc 2018.01.30. 12:09:57

Ez az Aranka elég ijesztő figura azért.

Generic Jingle 2018.01.30. 13:27:31

Aranka fejre meg mimikára pont olyan, mint Tamara húsz évvel öregebb kiadásban.

Mirocska 2018.01.30. 15:51:49

@BBrigusz: Szerencsétlenkedett akkor is... :)) Engem most az idegesített, hogy egyik részben jól menő vállalkozó, a következőben alkalmazott, aztán megint vállalkozó, de azt mondja, havi két kiló netto a keresete. Mintha az írók nem tudnák eldönteni, hogy hova tegyék ezt a karaktert.

Dzsudibí 2018.01.30. 17:18:00

@BBrigusz: az eleje óta ilyen, valamelyik korábbi évadnál már írtam, hogy szerintem Lengyel Tamás sem érzi annyira a karaktert, meg mintha az írók sem tudnák eldönteni, milyen ember is ez a Joci gyerek, ettől lesz az összhatás totál balfasz.

ascii 2018.01.31. 11:48:44

A vágóteam-nek a seggébe dugnám fel azt a vásárolt szintit. Nyilván dupla hosszura tervezték az epizodokat, vagy az underground művészvilágot is megcélozták, de hogy se eleje se vége a jeleneteknek. Olyan mintha alany és állítmány nélküli mondatokkal olvasnánk egy könyvet.

Joci meg mindig is fos volt, ha képernyőre kerül akkor én feszengek, és tűnődöm sokadjára, h miért nem mondja meg neki vki, h a szinészi pálya nem neki való.

perszepolisz 2018.01.31. 12:16:29

@ascii: igen én is ezt pedzegettem pár hete, szerintem 60 percre vágtak aztán derült ki hogy csak 45 perc lesz leadva és még 15 percet kikókányoltak.

ascii 2018.01.31. 15:36:31

@perszepolisz: én nem is értem ezt a tévéztetésüket, nem csak itt figyelhető meg a vágó kolléga gátlástalan hatalma.
gondoljunk csak a filmekre, hivatkozván a véres jelenetekre, kivágják, párbeszédek felét kinyirják, ezzel értelmetlenné téve a tartalmat.
és ez persze csak a jéghegy csúcsa, én nem is vagyok állandó kertv követő, megszámlálhatatlan bűnt követhetnek el a színvonalas szórakoztatás ellen.

tegnapi részt vmilyen oknál fogva magán a csatornán néztem meg, 2 reklámblokkal, az egyik alatt sikerült kipipálni a nagy esti tisztálkodást, a másikat meg végigbambultam vesztemre, mert ezek az idióták leadták a csütörtöki adás minden lényeges mozzanatát.

én mindenkinek ajánlom, h jó messziről kerülje el a kábelcsatornákat, rugja ki a koax bemenetet, meg amugyis ultragyökér aki a p2p megjelenése óta bármit is a csatornákon néz.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.02.02. 12:36:40

szerintem Joci mint karakter nem illik a történetbe

perszepolisz 2018.02.03. 12:01:20

@PeniValdes: Talán azért nem, mert rajta kívül minden karakter sikeres és főként gazdag. Ő meg egy olvasni nem tudó, zabigyerekes, ruppótlan építőipari munkás. Még Szonja is sikeres, mert fiatal nőként, van hol laknia (nem is akárhol - tényleg az a lakás honnan lehet neki?) van gyereke, pedig dolgozni még nem láttuk.
Nyilván teljesen hiteltelen a 200 ezres bölcsi neki, de ő mégis kiköhögi. Bálint és Dávid pénzügyei is hiteltelenek, de az azért nem annyira feltűnő, mert az átlagnéző lehet, hogy elhiszi, hogy egy ingatlanos, meg főleg egy Dávid szerű figura milliókkal dobálózik, mert ugye egy átlagnéző nem ismer Dávid szerű figurákat.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.02.03. 15:23:45

@perszepolisz: hanem arra,hogy nincs igazi múltja a Szonnyával
süti beállítások módosítása