Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 3x05 - Mivel a múltkor nagyon sok csöcsöt kaptunk, ezért most nem volt egy sem

2018. január 29. 15:00 - Dzsudibí

Nyitó jelenet: Dávid és Tamara szundikálnak egymás mellett egy kórházi ágy lábánál, Tamara könyökölve, mert MMKK elegánsnak köll maradni. Vircsi ébredezik az ágyban - Hol vagyok? - hörgi barlangi Jeti üzemmódban - Kórházban szívem - világosítja fel Tamara. Az aggódalmas tekintetekből arra következtetek, hogy nem a 17. szülinapjára betervezett ajándék mellplasztika miatt vagyunk itt. 

1.png

1 nappal korábban járunk, a kanlakban Dávid és Buci segítenek Jocinak a pulyákkal, Buci kevésbé energikusan. - Megnézhetnéd, hogy Kisjoci beszart-e - javasolja Dávid a tespedő Bucinak, ám ő túlságosan el van foglalva azzal, hogy fancsali pofát vágjon - Tegnap már megnéztem, akkor nem volt szaros, amúgyis lilul a feje szarás közben, most meg normál szinezetű, szóval tuti tiszta - állapítja meg a kisded szakértő Buci, akinek egyébként láthatóan előrehaladott babaundoritisze van, mely állapoton az sem segít, hogy Ajax - Manchester meccs van a tévében. Reggeli közben jön csak a vallomás, hogy mi baja a mi Bucinknak - Ezek a gyerekek nem szeretnek engem - biggyeszti le a lepénylesőt, ezek után kész szerencse, hogy mivel sem Joci sem Dávid nem ér rá, egész nap a mélydepresszióban fetrengő Bucival lesznek összezárva. 

3.png

4.png

5.png

Joci unszolására végül Bucek kiviszi a kölkeket a parkba, szolid RayBan reklám bele a kamerába, majd indulás. A parkban aztán Bucinak is kisüt a nap, amikor rájön, hogy két tápszerrel működő puncimágnest toligál fel-alá, és milfek tucatjai csüngenek rajta és a babakocsin. Dávid eközben beszervez egy szerinte Zsófira hajazó bulát (valóban, a szóban forgó hölgynek is két füle van, illetve nem kánkánozva mászik fel a lépcsőn), akinek az lesz a megbizatása, hogy elcsábítsa Petibát, majd a bizonyítékokat átadják Zsófinak, aki majd ezután rájön, hogy mégiscsak a rossz testvérrel kezdett ki, és örömkönnyei hullámain fog visszaevezni a szerelem rózsaszín kisladikján Buci óvó kezei közé. 

7.png

8.png

9.png

10.png

A rövid megbeszélést követően Buci, Dávid és a kőbányai Mata Hari bepattannak az accordba, hogy a nő személyesen is megnézhesse magának Petibát, nehogy rossz kanra repüljön rá a bárban. Bucinak ugyan nem esik jól, hogy a csaj már Petibá puszta látványától benedvesedik, de amikor az bocsánatot kér, Buci hárít - Mán megszoktam. Szerencséjükre Petibá pont a Miszter sörözőbe tart, így a bula elköszön Buciéktől, innentől intézi a dolgot egyedül. Dávid sóvárogva néz a formás segg után - Azér elfogadnám barátnőmnek - törli le a habos nyálat szája széléről - Hülye vagy? - kérdi Bucek - Másokkal szettel pénzért. - Há jó van, senki sem lehet tökéletes - zárja rövidre az örök érvényű igazsággal Dávid a beszélgetést, inkább ez, minthogy X lábai legyenek, nem?

18.png

19.png

21.png

Hazatérve még el sem helyezkednek kényelmesen, mikor Dávid hívást kap Tamarától, Vircsi kórházban, megivott egy üveg rumot, híííí azanyja, ebből kurva kutya másnaposság lesz. Dávid és Tamara a kórházban persze összekapnak, hogy kinek is a hibája mindez, én amondó vagyok, hogy a rum tehet mindenről, nem elég, hogy szar az íze, de még drága is, szegény Vircsi meg erre költi azt a sovánka zsebpénzét. Tamarának fingja sincs, hogy kinél múlatta az időt Vircsi, amire érthető okoból Dávid azonnal ugrik, Tamara szerint normális, hogy a kamasz lányuk nem mindig számol be hollétéről. Dávid már emeli is a hangját, mire Tamara lesussogja, tudnám miért, 1 liter rum elfogyasztása után akár cintányérozó majomhorda is masírozhatna Vircsi fejecskéje mellett, akkor se nagyon zavarná édes álmát. 

14.png

Buci éppen kémkedik Vanda (Mata Hari) és Petibá után a bárban, amikor Dávid hívja, hogy vigye haza a kórházból Danikát. Buci jó magyar módra beparkol a KIZÁRÓLAG MENTŐK felirat alá, majd Danikával hazafelé még megállnak a bár előtt mégegyszer - Csak egy pillanatra beugrok, megnézem egy ismimet, várjá meg itt Danika - Danika szegény meg, akinek eddig mindhárom évadban a jóságos, nyálcsorgató bambagyerek szerepe jutott, mosolyogva engedélyezi a hadműveletet. Buci a bárpultnál aztán fényképeket készít, de azt már láthattuk az előző részekben is, hogy ilyenkor különösen jól megy neki az álcázás, Vandának nettó két és fél másodpercébe telik, hogy kiszúrja a tömegben, hogy aztán hazaküldje, mondván, a meló ezen részét nyugodtan bízza a nála képzettebbekre. Otthon közös fogmosás Danikával - Azér ez elég gáz - hogyvoltozza a történteket Buci - Há ja - vonja meg a vállát Danika - de láttam már gázabbat az Izaura tv-n.

12.png

11.png

13.png

Másnap reggel Vircsi ébredezik - Holvagyok - hörgi megint - Kórházban - mondja újra Tamara - megittál egy üveg rumot, te kis szeszkazán. - Nem is ittam - mondja Vircsi, miközben a száján kiáramló alkohol gőzétől 3 csomó haj hullik ki Tamara fésületlen frizurájából. Hazaérve aztán leülnek beszélni, Tamara és Dávid nyugodt hangon adagolják a megváltást Vircsinek - Jaj Vircsikém, mi vagyunk a hibásak igaz? Azért viselkedsz így, mert veszekszünk? - Igen - mondja Vircsi - hát persze, hogy ti vagytok a hibásak. Senki nem foglalkozik velem, a suliban már mindenkinek van robogója, csak nekem nincs, nem figyel itt rám senki! - nyíg Vircsi, miközben Dávid fejében körvonalazódik egy terv, amiben szerepel egy édes, piros kis robogó, átkötve nagy, csillámos szalaggal, fékvezeték gondosan átvágva. 

2.png

Buci türelmetlen, nem bírja kivárni, hogy Mata Hari hívja, ezért már korán reggel tárcsázza a nőt, aki igen titokzatosan csak annyit közöl a telefonban, hogy nkább majd személyesen tájékoztatná Bucit ÉS Dávidot. - Mi, Dávidot, há neki meg mi a fasz köze van ehhez az egészhez? - kérdi gyanakvón Buci, lelki szemei előtt Zsófi már édeshármasban nyomja Dáviddal meg Petibával, és nem úgy, ahogy Buci a múltkoriban, hanem igaziból. - Hát az, hogy helyetted ő fizetett ezért az egész nyomozósdiért te kis feledékeny hülyegyerek - válaszolja Vanda - Ja hogy azér - csap hirtelen kisimuló homlokára Bucek.

15.png

A kanlakban találkoznak, Vanda ismerteti a tényállást: - Figyu skacok, vissza kell adnom a megbízást. Eddig 100%-os sikerrel csábítottam el az áldozataimat, de Petibá ooooolyaaaan cuuukiii - ennél a résznél Buci arca igencsak elborul - Én még ilyen férfival nem találkoztam, udvarias, kedves, és még csak megdugni sem akart, mert szerelmes valaki másba, hát az ész megáll! - Buci ennél a résznél már cirka 40 évvel öregebb, mint amikor nekikezdtek. Vanda el, Buci meg egymás után dönti le a viszkikólákat. - Hát én egy semmirekellő szar vagyok gyerekek, öreg vagyok, csalfa vagyok, büdös a lábam, és mostmár be is vagyok baszva, hát kinek kellenék én? - kesereg a kanoknak, és már éppen kikészítené az első vígasz csíkocskát, amikor jönnek a kanok, akik pontosan tudják, mi kell most neki - Te Buci, te egy normális, átlagos férfi vagy. A nők ilyet akarnak, hidd el. Pont ilyet, mint te. Bucek egy szempillantás alatt kivirul - Igen, a nőknek pont olyan férfi kell, mint én! Bleh, még csak az kéne. 

16.png

17.png

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schanc 2018.01.29. 21:56:43

Kőbányai Mata Hari :D :D
Azért a robogós nyígás nem volt gyenge. Utána Dávid fel is ajánlotta Tamarának, hogy a békesség kedvéért neki is vegyen-e :P

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.01.30. 08:23:52

én nem értettem hogy MataHari miért adta fel? Nekem az tök hiteltelen volt
süti beállítások módosítása