Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x54 - Rumos mazsola

2018. január 29. 14:00 - BBrigusz

Reggeli idill a lányoknál, Piros visszasírja Anyut, a másik kettő tesó nem igazán. Angéla randija viszonylag jól sikerült Furulyással, de igazából leszarja, a Szilvia-kérdéskör foglalkoztatja inkább.  Kornél ágyba hozza a reggelit Csipkének, kis nosztalgia,ennek a csajnak is van valami fura a fejében, de mindegy. Kornélanyu már szerzett is gyógytornászt a kis  menyének, úgyhogy irány a villa. Kálmánhoz Angéla csatlakozik reggeli közben, és a segítségét kéri a megszerzett kép készítésének helyszínét illetően. Mit ad Isten, sikerrel jár, hisz Kálmánunk nagy Rambo ugyebár, nem ismeri a lehetetlent.

1.jpg

2.jpgKarolát az orvosa hívja, rosszak az eredményei, át kéne beszélni a gyógyszereit. Piros Hajnival folytat konzultációt a szerelmi bánatát illetően, de közösen sem találnak jó megoldást. Piros be is csenget Kornélhoz, össze-vissza makog, jó sokáig bírta a távolságtartást, haha. Kornél ismét tudtára adja, hogy kocc van. Angéla megjelenik a Kálmán által beazonosított telepi kocsmában, és összebarizik egy helyi kocsmatöltelék nővel információszerzés reményében.

3.jpg

4.jpgKarola kapott gyógyszermennyisége egy komplett nyugdíjas csoportnak elegendő lenne, a nő elkeseredett, Hajni vigasztalja.  Angéla továbbra is az alkesz nőnél puhatolózik, megtudja, hogy Szilvia már telepi ribanc volt, Furulyás meg futott utána. Csipke akkurátusan fekete melltartót vett a fehér póló alá, lehet ez a kómás-fashion arrafelé. Kornélt faggatja, hogy volt-e másik luvnya.
5.jpgAngéla gyűjti az infokat Szilvia sötét múltjáról, a vezetékneve sem Gyémánt ám eredetileg, hanem Tóth. Karola meggyőzi Hajnit, hogy továbbra se mondjon semmit Janinak a betegségéről. A szalonba visszatérve Angéla szívózik kicsit Szilviával. Hajni talál egy csoportot Karolának, ahol támogatni tudják egymást a beteg emberek.

6.jpg

7.jpgFurulyás számon kéri Angélát, amiért este ott hagyta szex nélkül, illetve fülest kapott arról, hogy a csaj nyomoz utána. Piros ismét Hajnit boldogítja a szerencsétlenségével, plusz még egy tál rumos mazsolát is benyakal. Karola csatlakozik a segítő csoporthoz, Furulyás biztosítja Szilviát arról, hogy elrendezi az Angélás ügyet. Karolát betalálja egy random arc, valami gyógynövényes csodabogyóval.
8.jpgPiros látványosan ittas, úgyhogy el is dönti, hogy most ő ki fog állni magáért, és beolvas Csipkének, elhúz. Furulyás büszke magára, amiért leszerelte Angélát az alkesz nőnél, pedig nem. Piros már a Herczeg-villa kerítésén zuhan át, ahogy azt kell. Angéla megtudja, hogy Szilvia szebb napjaiban hivatásos diszkótáncos volt.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása