Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x53 - Az ultimate randiest

2018. január 29. 12:00 - BBrigusz

Angéla behúzta saját magát a csőbe, így kénytelen tovább ál-flörtölni Furulyással, aki nem igazán akar hinni a frissen jött udvarlásnak. Angéla felajánlja, hogy töltsenek együtt egy kellemes estét, de a pasi meghátrál. Tombol a családi lányos-szépségnap a szalonban, mindenki tök feszélyezett, semmi kedvük ehhez a faszsághoz, de legalább Anyu boldog.
1.jpg

Csipke nincs elragadtatva Kornél kecójától, sem az új hivatásától. Viki elsírja Pirosnak, hogy Hajni mekkora bunkó volt vele, aki azt tanácsolja, kérdezze Párizsról, vagy SAJÁT MAGÁRÓL, mert azokról imád beszélni. Wow, de bájos.
2.jpgKornélanyu érkezik Csipkéhez, Kornél házon kívül van, közös jajveszékelés, mi lett ezzel a fiúval, ez nonszens stb. Viki barizni próbál Hajnival, be is veti a Pirostól kapott tippeket, de Hajni gyanakvó. Csipke egy mini-Kornélanyu, pompásan meg is értik egymást, Kornélanyu gyorsan el is pletykálja Piros létezését. A 3 lány összedugja a fejét Vikivel kapcsolatban, Hajni és Angéla szerint túl kedves, viszont titkolózó, Piros persze nem érti.Felmerül bennem a kérdés, hogyha már ennyire bővelkedünk a szépségszalonos-kozmetikázós jelenetekben, nem lehetne rituális keretek között kezdeni valamit Piros szemöldökével? Kornélanyu azt tanácsolja Csipkének, hogy vágjon jó képet Kornél új életmódjához, hogy Pirosnak végleg kocc legyen. Szilvia zabos a férje miatt, akit Mucikának hívunk, viszont én ezt a nevet nem vagyok hajlandó többször leírni. Szilvia leoltja kicsit Furulyást, akit ez épp annyira ösztönöz, hogy igent mondjon Angéla randiötletére, aki viszont ezúttal lekoptatja.

3.jpg

4.jpgKornél és Piros összefutnak, a fiú nagyon sorry, ezt a háttérben szóló öngyilkosságra-buzdító zene is szemlélteti. A srác arra kéri Pirost, hogy a lehető legkevesebbet találkozzanak, ergo kopjon le. Hajni leszervezi Furulyással a randit Angélának. Viki és Béla a Büróban kupaktanácsolnak ismét, Béla szerint ezek szerint falkaként működnek, úgyhogy no para, plusz rá kéne nyomulni Janira a közös cél érdekében.
5.jpgLehel ismét lelket ápol, már ő is eléggé nehezen viseli, de felveti Pirosnak, hogy szerinte Kornélanyu kavar ezerrel. Hajni és Angéla a Büróban vedelnek, de Angéla nem túl lelkes a randi gondolatától. Hajni emlékezteti rá, hogy legalább tud puhatolózni Szilviáról  a csávónál. Jani és Viki egy fürdőben első randiznak, hát jó, biztosan én vagyok túl szemérmes, és ez teljesen normális. Ebben a Vikiben van valami nagyon fura, konkrétan kétszer akkorának tűnik szegény, mint Jánosunk, de igyekszem átélni a köztük tomboló romantikát. Furulyás és Angéla isznak, randi van, megegyeznek, hogy így kölcsönösen lehet bosszantani Szilviát, ami jelen helyzetben mindkettőjüknek jó.

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpgLehel arra ösztönzi Pirost, hogy küzdjön Kornélért. Igen, Vikinek Jani tényleg max. egy kisöcsiként lenne elképzelhető, de itt most működik a kémia kéremszépen, higgyük szépen el. Angéla jól szórakozik Furulyással, irány is a legénylakás. Kornél és Csipke újra együtt alszanak végre, de semmi tipi-tapi vagy nyúlka-piszka, ki érti ezt, eltelt fél év bakker…Angéla elkezdi feltúrni Furulyás kecóját, talál is egy régi közös képet Szilviával.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása