Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x51 - Csipke Rózsa és a Herczeg újra egymásra talál

2018. január 28. 11:00 - BBrigusz

Kornél és Piros végre témánál vannak, amikor Piros teljesen életszerű módon felveszi a telóját, mivel Anyu keresi, és még közli is, hogy nem zavarja, mondja nyugodtan mi a nyűgje. Anyu szokásához híven idegesítő, de nagy bejelenteni valója van ezúttal.

Hajni basztatja Janit, mi a bajod, mondjad el, látom, hogy valami van, mert dolgozol, és nem szoktál, és ez kibaszott fura. Anyu a lányokról sztorizik Vikinek, még ő is elismeri, hogy Hajni a drámakirálynő.
1.jpg

Angéla a kencés-szakítós malőr után hazaérve Bélával fut össze, idegállapotban van a csaj (#maunika), erre még azt is megtudja, hogy Bélus ismét a család részét képezi. Kornélhoz befut az anyja, ennyit a szexről, szegény fél éve böjtöl, erre a mami ezt is szétcseszi. Rózsa fel van ám ébredve, úgyhogy usgyi, mondja Kornélanyu, na basszameg, akkor menjünk. Mindenki el, Piros a galérián, szép munka.
2.jpgHajni Karolával is megosztja, hogy valami nem kóser Janival, merthogy melózik ugyebár, és be van fordulva, biztosan csaj van a dologban. Viki pánikol, szerinte sokkal parább a szitu, mint ahogy Anyu képzelte, Béla nyugtatgatja, ne fossál. Be is fut a csaj a Büróba, Janival kokettál. Angéla ki van bukva, mondjuk megértem, le van rohasztva az arca, kirúgta egy törpe, és még Béla is visszatért. Piros szakad a röhögéstől, amikor kiderül, hogy Mani szakított Angélával, együttérzésből jeles.

3.jpg

4.jpgA kórházba érve Kornél elsírja Kornélapunak, hogy majdnem szexelt Pirossal, úgyhogy most kicsit gázos a szitu, Kornélapu szerint nem az. Csipkének a kómából felébredve tökéletes a frizurája, és a naturális – wannabe smink is megvan, mire érkezik a Herczeg. Értjük ugye? Csipke Rózsa és Herczeg fiú. Anyámborogass.
5.jpgHajni tovább folytatja Jani fárasztását, meg persze mindenki másét is , aki nézi ezt. Angéla próbálja maradásra bírni Anyut, de ő most hajthatatlan, visszamegy a lovardába. Reméljük ott is marad, és nem kell többé látnunk, mert rohadtul fárasztó. Angéla megosztja vele, hogy Béla csődbe vitte a lovardát, de ő persze nem hisz neki. Kornél felhívja Pirost, aki még csak nem is haragszik azért, amiért otthagyta pucéran egyedül. Nagy szerelemvallások, amit Kornélanyu persze kihallgat.

Béla hálás Pirosnak, amiért segített Anyu visszaszerzésében, szerinte nagyon aranyos kislány. Jesszum pepi. Csipke és Kornél egymásra találnak, Kornélanyu a háttérben erőteljesen presszionál, na ugye fiam, ő a te bulád. Hajni továbbra is Janin és Vikin pattog, Karola kibaszottul unja, érthető módon, de azért odaveti neki, hogy Jancsika miatta nem tud becsajozni, majd végül elmondja neki, hogy love van.

A következő pillanatban Hajni már Jani szobáját túrja Pirossal, aki nagy lelkesen az élményeit meséli neki, és közben valami arra utaló nyomot keresnek, hogy Jani tényleg szerelmes a csajba. Nem tudom, miért kell biztosabb nyom, mint hogy az anyja elmondta neki, de mindegy. Béla fenyíti kicsit Angélát, aki még mindig kemény. Hajni és Piros találnak egy rakat romi fényképet, így biztos a biztos. Hajni flashbackel, és végre leesik neki, hogy ő volt a fasz, mert Jancsi próbálta elmondani neki többször is.

6.jpg

7.jpg

8.jpgAngéla próbálja a testvéreit Béla ellen uszítani, akik nem túl vevők az ötletre. Kornélnál Kornélanyu rendet tesz, Kornélapu is mellé áll, de legalább elcsitítja a feszkót. Anyu és Béla érkeznek, és Anyu vad gyónásba kezd, nem tököl sokat, van egy tesótok grátisz, itt van ni, Viki az ajtóban, hoppácska.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása