Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x50 - Felező

2018. január 28. 10:00 - BBrigusz

Mani borítja a bilit, tudja, hogy csalás törPént, Szilvia forrong, Furulyás becsicskul, Mani meg belengeti, hogy kuss van, vagy ő lelép a pénzével együtt. Indokolatlan balhé Kálmán és Márk között, Jani csak néz, mint a moziba, majd nyugtázza az eseményeket, mondván ők mindig így tolják.

Karola azt tanácsolja Pirosnak, hogy oda kell menni oszt’ lesmárolni a fiút, legalább pontot teszel a végére, meg engem sem fogsz ezzel tovább fárasztani. Kornél a szerelmi bánat tengerének mélyén, Kornélapu jön, és próbál életet lehelni belé, illetve felveti, hogy szerinte Kornél már Pirost szereti és nem Rózsát.  Péter és Mani között pattanásig feszül a húr, szánalomra méltó képsorok.

1.jpg

2.jpg

Márknál járunk, aki a legutóbbi Válótársak epizódban is megcsillogtatta színészi képességeit. Kálmán jön hozzá bűnbánó fejjel, utána nézett Maninak, de semmi terhelőt nem talált, se gyerek, se feleség, na bazeg. Noémi mit sem sejtve az apja segítségét kéri a háziban, aki közli vele, hogy szart se érdekel mit írsz, a lényeg, hogy hosszú legyen oszt’ kész, vagy írjál keveset jó nagy betűkkel. Mintaapa kérem szépen, ezért tart ott a társadalmunk, ahol. Apa, nincs kedvem házit írni, inkább menjünk fagyizni, oké menjünk. Na jóóóóóvanakkor. Vissza is térünk a kertvárosba, ahol Noémi becsönget a titokzatos csajhoz, és eljátssza, hogy elveszett. A másik zseni ahelyett, hogy felhívná a rendőrséget, beviszi magához a kiscsajt. Huhhh.

A szalonban fotózás van, hát persze, itt is lehet, bár én azért ajánlanám Márkék lakását, ott simán szokott ez menni. Szilvia nagy kegyesen bejelenti, hogy szeretné, ha Angéla is részt venne a fotózáson. Miután Karola nem bírta tovább hallgatni Piros süketdumáját, Lehelt fárasztja tovább, aki végre hangot is ad a nemtetszésének. Mani és Furulyás nyálat csorgatva figyelik a művészi fotózást, Angéla tündököl, Szilviát meg a fotós is lealázza kicsit.
3.jpg
Márk befut az ál-elveszett Noémiért, és vad spanolásba kezd a csajjal, aki Eszter, és rögtön meg is vendégeli aput és lányát. A csaj nem túl közlékeny, azt azért megtudjuk, hogy a férje éppen üzleti úton van. Márk javaslatára irány fagyizni together. Szilvia machinált valamit Angéla maszkjával, így az levakarhatatlan. Piros a kórházban Rózsa állapotáról érdeklődik, akinek a vezetékneve amúgy Csipke. CSIPKE bazdmeg, CSIPKE RÓZSA. Mondanám, hogy kurvára kreatív, de ezektől a beszédes nevektől lefordulok a kanapéról, de komolyan.
4.jpg
Márkék már a Büróban, Eszter elmondja, hogy a férje nem szereti,ha kimozdulnak otthonról, barátaik sincsenek, a csávója utálja a társasági életet. Be is fut Apa, aki láss csodát, Mani az, Márk kéjes vigyorral be is mutatkozik neki, Mani ezúttal Szalay vezetéknevet mond, és ég a pofája aktívan. Piros jobb híján Rózsának nyomja a szöveget, hátha ő nem küldi el a picsába. Végülis jó próbálkozás, hátha legalább egy kómás meghallgatja. Ezt is elbassza persze, kihúz valami csipogó kütyüt, orvosok be, dráma. Kornél is befut, Te mit keresel itt teee?
5.jpgMárk közli Manival, hogy az van, hogy össze kéne törni Angéla szívét, vagy beszivatja nagyon. Snitt, Angéla már ki is van borulva, az eddigi magázódás már a múlté, Mani azt mondja neki, hogy találkozott valaki mással, és megunta őt, úgyhogy ez egy brékáp. Remélem itt örökre elbúcsúzunk a kispajtástól, mert már rohadtul unalmas volt.

Piros és Kornél cukiskodás, mindenki hibás, de közben senki sem, hülye a helyzet, bla bla.  Márk be is találja az utcán Angélát, tökös legény duma, megszerezlek, asszonyommá teszlek, pofozkodás, itt is dráma öcsém. Kornélnak bűntudata van Rózsa miatt, mert Pirosba szerelmes, na végre, lehet, hogy dugás lesz, ámde eközben –rendkívül meglepő módon- Rózsa felébred.

6.jpg

7.jpg

8.jpg
Túl vagyunk a felén amúgy, még 50 rész, brace yourself.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása