Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 3x03 - A lopás rossz, értem?

2018. január 22. 13:00 - Dzsudibí

Az előjátékban a három jómadár (feltételezhetően) Petibá kertjében settenkedik, és valami ótvar randa szobornak látszó tárgyat akarnak elemelni a helyéről. - De mi van ha megszólal a riasztó? - aggódalmaskodik Joci - No para, csak éjszakára vam bekapcsolva - Dehát éjszaka van - tekint fel az égbolt éjfekete végtelenjébe Dávid, mintegy prezentálva, hogy ha nincs sötét, akkor a fasznak van bekapcsolva a zseblámpa. - Ejj, a tökömet már, ne rinyáljatok - mondja Buci magabiztosan. Főcím.

1.png

Állítólag 48 órával korábbról indítunk, de engem már nem basznak át, most világos van, az előbb meg sötét volt, ez már megint nem stimmel. Tamara és Dávid ismét Kornélnál múlatja az időt, de nem sokáig, Dávid ugyanis bejelenti, hogy költözik vissza a kanokhoz közös kis fészkükbe, mindenki más meg bekaphatja. Ja, nem mellesleg ő ide többet nem jön, mindenki bassza meg a káucsingját. Amíg aztán Tamara próbálja felszedegetni állának millió darabra széttört darabkáit a hosszúszálú ikeás szőnyegről, addig Kornél máris akcióba lendül, amihez rendkívül romantikus alapot szolgáltat a maláj szüzek sikoltozására komponált háttérzene.

2.png

3.png

A kanok szedelődzködnek, Buci hóna alá csapja keretezett Madonna poszterét, úgy köszön el Zsófitól. A kapualjban összefut Petibával, aki a szeretetteljes testvéri viszont tovább mélyítve, foghegyről veti oda a távozó Bucinak, hogy kéri vissza a pénzét. Péntekig. Jocimama továbbra is minden kifogást felsorol, hogy miért lenne szuper ötlet a felnőtt fiának inkább mégis hozzá költözni, nem a kanlakba, de Joci hajthatatlan. Vágás, immár a kanlakban vagyunk, a díszhímek megérkeztek - Dezsávűm van - somolyog Buci - Te bajod, vakard meg - mondja Dávid. 

4.png

5.png

Fény derül a Madonna poszter titkára is, Buci a papától örökölte - Egyszer sokat fog ez még érni, aszonta a fater - akasztja Bucek a förmedvényt a falra (FERDE BAZDMEG) - Haha, arra sokat kell még várnod pancser - szakért Dávid tömören. - Az öcsém is kapott egy ótvar szobrot - Azaizé híres szobrász? - Az. - Pfff Bucikám, akkó ne guglézd meg az árát, mert agyfaszt kapsz, hogy megint ki járt jobban - mondja Dávid röhögve az ajtóból. Bucit sajnos nem olyan fából faragták, melóban első dolga rákeresni, a SZÖRCS nevű kereső szerint a szobor kereken 10 millát, míg az ő csodás festménye 20 ropit sem ér. Kész is a terv, véletlenül éppen pont ennyivel lóg Petibának, úgyhogy ellopják a szobrot (Petibá ellopta Zsófit, szóval egál), eladja, és majd abból kifizeti az öccsét. Zseniális terv, nem látok benne semmilyen lehetséges buktatót. 

 6.png

Szonjának megint veszett bolha bújt a kis sejhajába, ezúttal a babatakaró alatt szeretne kicsempészni pár szempillaspirált a boltból, de mivel otthon elfelejtette kicserélni a plüssplédet alufóliára, ezért a riasztó a kijáratnál bejelez. Jocit melóból riasztják az őrsre, Szonja kétségbe van esve, hiszen ő nem akart kéremszépen rosszat, csak nem volt pénze, és Joci meg nem akarja megdugni, hát logikusnak tűnt, hogy majd majd két szemhéjpúder kisegíti a bajban. Péklapát, régóta mondogatom.

7.png

8.png

Szonja továbbra is erősen hajt a Mommy of the Year 2018 címre, első helyét biztosítandó egyszercsak beállít Jocihoz az épírkezésen, hogy neki most fodrászhoz kell mennie, mert kutyául érzi magát a bőrében, és ez aduász Joci káró kettest érő éppendolgozomegykibaszottépítkezésen kártyájával szemben, úgyhogy a babakocsival befarol két sóderdomb közé, majd elviharzik. Joci gyerekkel a kezében kuncsorog a főnöknek, hogy mindjárt itt van Jocimama, csak addig esik ki a melóból, miközben a főnök borús arccal csóválja a fejét, olyan kifejezéssel, ami azt sugallja, hogyha vele játszaná meg ezt az asszony, akkor úgy kipicsázná, hogy a fodrásznak nemigen maradna mit beszárítani. 

11.png

Buci felderíti a terepet az akció előtt, ezért feltűnés mentesen fényes nappal, fél lábbal a kerítésen egyensúlyozva készít vagy tizenkétezer képet a szoborról ugyanabból a szögből (jó, befogom a pofám, a telefonom tele van a gyerekekről egy csomó, homályos, ugyanolyan fotóval, ha igazán jó napom van, sorozatfelvételt is vállalok, ahogyan az egy nyálbuborékból szépen lassan kettő lesz, természetesen szemből jövő fénynél, vakuval, ahogy illik).

23.png

Időközben Dávid kapatos titkárnője párás szemekkel közli Dáviddal, hogy lejárt a próbaideje. Dávid gyanútlanul besétál a csapdába, és ünneplés gyanánt rádurrantanak egy üveg borra az irodában (hol lehet ide jelentkezni?). Arankának, aki frizurájának alapütletét Magdi anyustól nyúlta, láthatóan nagyon bejön Dávid aputeste, ezért két pohár bor után ráugrik, Dávid meg nem ellekezik eléggé. Aranka kedves, aki láthatóan nem teljesen komplett, az aktust nyilvánvalóan házassági ajánlatként kezeli, máris hosszú, szenvedélyes csókkal köszön el Dávidtól, aki úgysejtem, még nem tudja, hogy már megint rossz helyre dugta a farkát.

12.png

24.png

13.png

Az aktus miatt Dávid késve érkezik az ákcióra, Buci és Joci már tiszta ideg, mire megérkezik, az láthatóan soha senkit nem zavar ebben a sorozatban, hogy itt folyamatosan mindenki bebaszva vezet. Petibá kertjében aztán munkához látnak, a feladatokat természetesen megint egyenlő arányban osztották el, míg Buci aggódalmas őrkutya tekintettel pásztázza a terepet, addig Joci fúr, Dávid meg arra bíztatja, hogy fúrjon halkabban. Csakhogy Petibá időközben hazaér, természetesen Zsófival (ki vigyáz a kölkökre?), így change of plans, Dávid bemegy, szóval tartja Petibát, amíg Bucek és Joci kicipeli a szobrot. Petibá már alapból gyanakvó, amikor Dávid egyszercsak megjelenik a semmiből, gyanakvását pedig csak tovább erősítheti, hogy Dávid olyan természetességgel viselkedik, mint Louis de Funes szarabb napjain. 

14.png

15.png

Dávid egy pálinka elfogyasztása után a kényegre tér, Buci depis, jó lenne, ha nem kéne megadnia azt a tízmillát. - Nem is kell, csak szopattam vele egy kicsit, de tudod, én nem süllyedek egy bizonyos szint alá - mondja Petibá. Dávid ennél a pontnál egy kicsit maga alá szarik, basszameg, akkor mégse kell a szobor, ezért amint Petibá elfordul, stewardesseket megszégyenítő karlengetésbe kezd, amit természetesen sem Buci sem Joci nem tudnak értelmezni. Innentől az események még szürreálisabb fordulatot vesznek, megjelenik Zsófi, Petibá mintegy területmegjelölő körbehugyozás jelleggel lesmárolja, amit Buci a kertből természetesen végignéz, majd úgy indul meg a ház felé, mint Hannibal az Alpoknak, ottfelejtve a baszomnehéz szoborral immáron egyedül egyensúlyozó Jocit. Végső elkeseredésében Dávid nem tudván mitévő legyen, hangosan elordítja magát, hogy VISSZA A HELYÉÉÉÉREEEE, amit Petibá és Zsófi igen értetlenül fogad, de Buci és Joci is miafasz fejjel próbál értelmezni. Végül, mivel kurva nehéz, a szobor marad a földön, a jómadarak meg húznak haza abban a hiszemben, hogy Petibá van olyan hülye, hogy nem rakja össze a sztorit 10 másodperc alatt.

16.png

17.png

18.png

19.png

21.png

Másnap reggel Aranka könnyes szemekkel realizálja, hogy ebből egyelőre nem lesz házasság, illetve Petibának is jut egy felismerés, hogy a kurva szobor lemászott a talapzatról az éjszaka folyamán, de szerencsére nem jutott messzire, mert csak egy lába van nekije. 

22.png

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orsika29b 2018.01.22. 13:34:24

A legutolsó mondat rímelése telitalálat, nagyon röhögtem :) az egész hv szuper!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.01.23. 10:24:59

túl sokat sompolyognak ebben a filmben
süti beállítások módosítása