Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Finding Escobar's Millions 1x06 - The X

2018. január 15. 09:00 - Scott Pilgrim

A srácok folytatják a keresést és követik Popeye tippjét. Escobar egykori üzlettársa, Gacha nem kispályás figura volt, többek között Kolumbia nemzetbiztonsági épületének felrobbantása is a neve mellé írható. Gyakorlatilag majdnem ugyanannyira gazdag volt, mint Pablo, így simán jó tipp lehet, de mielőtt még elmennének bárhova, beugranak Joe-hoz, az egykori DEA főnökhöz, hogy mit tud elmondani, hisz ő maga vezette azt az akciót, amiben meghalt Gacha. Kifejezetten sikeres akció volt, ugyanis meg lett fúrva, mivel Gacha-nak voltak az akcióban résztvevő fizetett téglái, de még így is sikerült levadászni. Joe elmondja, hogy bár Escobar rémes volt, Gacha még rajta is túltett kegyetlenségben és gátlástalanságban, és az impulzív viselkedése miatt valószínűleg Escobar is tartott tőle. Ez kellő megerősítés a srácoknak, hogy érdemes lesz az ő birtokain kutakodni.

vlcsnap-error705.png

Az első állomás a legpuccosabb birtoka, ahova engedély kell az államtól, ha ásni akarnak. Ásásra kapnak engedélyt ugyan, de arra nem, hogy markolóautóval ássanak. Megtudják, hogy Gacha nagyon gyakran tárgyalt és találkozott a birtokon alvilági emberekkel, például Pabloval is. Ugyan a nyomozások során találtak a helyen 15 millió dollárt elrejtve, akkoriban még nem azokkal a műszerekkel keresték, mint ami a srácoknak van. Ez így egyben már elég ok lesz a srácoknak az ásásra, még ha lassan, körülményesen, és ásóval is, úgyhogy ott is terem a techcsapat. Még úgy is meg vannak győzve, hogy ez jó hely lesz, hogy anno elég komolyan keresték itt a pénzt a nyomozók, Gacha létrehozott a birtokon egy mesterséges tavat, míg a hatóságok leeresztették azt, csak azért, hogy kutathassanak, hátha valamit elrejtettek alatta. Találnak is egy csövet, viszont mivel nem zárhatnak ki semmit, ugyanis Gacha nagyon kreatív volt a pénz elrejtésében, meg is nézi, akad-e benne valami. Rossz hír, a cső csak egy cső, nem pedig ügyesen elrejtett pénz. Úgyhogy mennek a következő birtokra, mert lassan kifutnak az időből és a pénzből. Meg az epizódból is. A következő helyen pechjük van, a techcsapat vezetőjének meg főleg. Esik az eső és villámlik, de mivel már nem pazarolhatnak időt, kénytelenek esőben felkutatni műszerekkel a környéket, többek közt egy hatalmas mérőműszerrel, ami fémből van, hosszú, a techcsapat vezetőjének a hátán van, így gyakorlatilag ő gyakorlatilag kétlábonjáró villámhárítóvá változik, vagyis pontosabban igencsak vonzza a villámlást.

vlcsnap-error119.png

Ráadásul a villámok a mérőműszerek méréseibe is bezavarnak akkor is, ha éppen nem a műszert cipelő ember hátába csap bele. Itt viszont legalább már áshatnak markológépekkel, és mivel emberünk nem adja fel, idővel be is kell indítani a markológépet. Aztán ásás közben találnak ruhákat, és kissé ki is készülnek, hogy sikerült egy hullát kiásniuk. Gacha ugyanis ugye elásott embereket. Végül mégtöbb ásással megnyugszanak, senkit nem ástak ki, hanem csak egy csomó elásott szemetet találtak, többek között ruhákat is. Sebaj, mennek tovább az utolsó bírtokra. Itt a lakásban már kutattak csapatok műszerekkel, de a lakáson kívül még nem, így van esély. Sötét van, hideg van, tele is a hócipőjük a srácoknak, de vészesen fogynak az idővel, így nem pihenhetnek. Aztán egyszercsak bejelez a műszer, és a markolóautó leás egy földalatti kis rejtett pincéig. Miközben megtudnánk, mi van benne, kapunk egy beszámolót valakitől Gacha haláláról, aki a közelben van. Ő azt mondja, nem akarta, hogy mások végezzenek vele, ezért amikor már körbekerítették, akkor fogott egy gránátot és végzett magával. Szóval, tovább a pincébe, és sajnos itt sincs semmi, de a srácok örülnek, hogy láthatnak egy ilyen történelmi helyet. A srácok biztosak, hogy a nyomozás folytatódni fog, de jó eséllyel rossz helyen keresgélnek Kolumbiában, szóval irány Amerika, meg Mexikó, ahol még érdemes lesz talán keresgélni, kacsint, kacsint, második évad. De ez az évad itt véget ért, sajnos nem találtak a srácok pénzt.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása