Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8695-8704 rész

2018. január 10. 15:00 - Gillotte

Gedeon, a gonosz ügyvéd átmegy rettentő kedvesbe, hogy megnyerje Nórát egy közös ügyvédi irodához. Ő lenne a rossz zsaru, Nóra pedig a jó zsaru, ideális párosítás – mondja. Nórának vannak fenntartásai, nem is mond rögtön igent, de némiképp motiválja, hogy sokadjára úgy megy be a Berényi irodába, hogy szanaszét pakoltak az asztalán és nem találja a saját dolgait. (Jé, mióta van Nórának asztala? És minek?)

bk_dec11_15_1.jpg

Hanna továbbra sem biztos abban, hogy szeretné-e ezt a dajkaanyaság dolgot, hogy megszüli Gigi gyerekét. Csak nem értem, akkor miért kellett előre mondani Giginek, ha még nem biztos. Mindegy, azt mondja Hanna Petinek, hogy kicsit mintha szeretne anya lenni, akár kilenc hónapra is. Pff…Hanna, az agytröszt, aki mindenkinek megmondja a tutit, most szembeköpi magát teljesen. A témának az vet véget, hogy megérkezik Tóbiás, és hozza magával Bencét, és mily meglepő, dolga van, úgyhogy Peti és Hanna lesz a bébiszitter amíg Tóbiás távol van. Egész jól eljátsszák a papás-mamást, míg nem érkezik Gigi, hogy programra hívja Hannát. Épp jókor toppan be, ugyanis Bence elkezd fuldokolni, Hanna és Peti csak néz, mint borjú az új kapura, Gigi az egyetlen, aki tudja, mi a teendő, és kiszedi Bence szájából a játékot. Amikor a történet Tóbiás fülébe jut, nagyon csúnyán letolja Hannát, amiért Gigi közelébe engedte Bencét, úgyhogy Peti elküldi Tóbiást melegebb éghajlatra.

bk_dec11_15_2.jpg

Natasa és Irma értesül arról, hogy Emília börtönben volt egy picit, és Emília azt is elmondja nekik, hogy miért, de Félixnek nem. Szerencsétlen férfi olvassa Emília készülő könyvét, és el van ájulva az ékszerkereskedős résztől, ami annyira élethű, mintha testközelből ismerné Emília ezt a világot. Irma rosszallóan néz lányára, majd Félix távoztával meg is említi, hogy tán el kéne mondani a férfinak, hogy a könyv nem fikció, pláne, hogy Emília kétszer azért szakított Félixszel, mert a férfi hazudott neki, és most Emília is hazudik. Emília halogatja a vallomást, csak sajnos Félix találkozik Natasával, emlegeti, hogy de jó az ékszer kereskedős rész a könyvben, és Natasa mit sem sejtve megjegyzi, hogy hát igen, jó, hogy mindez megtörtént, könnyebb ihletet nyerni. Félix tehát megtudja, hogy Emília benne volt egy ékszer kereskedésben, és nagyon rosszul esik neki, hogy a pszichológusnő hegyibeszédet tartott neki az őszinteségről kétszer is, erre ő hazudik neki. A férfi már csomagol is, úgyhogy Emília magára marad.

bk_dec11_15_3.jpg

Natasa Rudiéknál lakik ugyebár, és próbál tanulni az üvöltő tévé és hangos röhögések ellenére. A végén csak csatlakozik az italozáshoz, és reggel annyira másnapos, hogy kénytelen elhalasztani az aznapi vizsgáját. Ez hamar Emília fülébe jut, aki az idegtől nem látva rögtön átmasírozik a lányához Natasa maradék cuccával együtt, és sok sikert kíván a lánya új életéhez. Natasa csak pislog, de ha lehet fokozni a problémákat, Emíliának most sikerült. Irma nagyon letolja a lányát, amiért ilyen hülyeséget csinált, úgyhogy Emília bocsánatot kér Natasától. Natasa a bocsánatkérést elfogadja, de azt nem, hogy az anyja gyereknek kezeli, és megszégyeníti a barátai előtt. A lány hatalmas döntésre szánja el magát: igazából őt nem is érdekli a pszichológia, minek is vacakol vele tulajdonképpen? Úgyhogy fogja az összes egyetemi cuccát, és egy dobozba pakolja azzal, hogy ő most szépen megtalálja önmagát, ami nem az az út, amit az anyja kijelölt neki.

bk_dec11_15_4.jpg

Bandi és Laura kapcsolata nehézkesen indul, eleve Bandi nehezen viseli, ha megérintik, de Laura állja a sarat, és ,,megszelídíti” Bandit, olyannyira, hogy Bandi teljes szerelembe esik a lány iránt. Míg Bandi elugrik segíteni Vili bácsinak a webshop elindításában (amit Luca rendkívül rossz szemmel néz) addig Laura a Rózsa udvarán ücsörög, ahol Nóra rákérdez arra, hogy mik a lány szándékai Bandival. Laura állítja, hogy kölcsönösen bírják egymást, úgyhogy Nóra foglalkozzon a saját dolgával.

bk_dec11_15_5.jpg

Barna megint Tóbiásnál tölti az éjszakát, és reggel zuhanyozni invitálja, de Tóbiás inkább reggelit készít. Míg Barna tusol, Tóbiás a reggeli készítése helyett inkább áttúrja Barna kézitáskáját, és lefényképez pár fontosnak tűnő dokumentumot. Még aznap este Kristóf látogat vissza egy kevés időre. Alízék marasztalják egy éjszakára, úgyhogy Kristóf összefut Tóbiással, úgyhogy átmegy meglátogatni Bencét, hamár ott van, de nem marad sokáig. Nem tudom, miért hozzák mindig vissza Kristófot, hátha azért, mert nem írják ki véglegesen, kellenek az ilyen önzetlen emberek ebbe a sorozatba, mint Kristóf! Természetesen innen-onnan lehogyvoltozzák neki az ismerősök, hogy miről maradt le, így Hannától azt is megtudja, hogy Tóbiás kémkedik Mikinek, úgyhogy Barna cuccai közt keresgél (akinek egyébként csak mi tudjuk, hogy feltűnik, hogy gyanúsan állnak a cuccai a táskájában). Kristóf jól beiszik és aztán Alízéknál alszik. Beszélgetés közben felmerül, hogy Krisztián hogy megjárta, egyszercsak kapta az sms-eket különböző országokból, hogy a Rózsa számlájáról ment le a pénz, ráadásul szinte az összes. Kristófnak szerencsére van feleslegben, úgyhogy ki tudja segíteni Krisztiánt, hogy legalább a fizetéseket át tudja utalni.

bk_dec11_15_6.jpg

Laci lefényképezi Gizit is, hogy javuljon a hangulat, így a Novák ABC reklámtáblájának egyik oldalán Gigi van, a másik oldalán Gizi. Novákné nem vágja magát földhöz attól, hogy a reklám egyik oldalán szerepel, úgyhogy Laci nem éri el a kívánt hatást, sőt. Novák nagyon el van szontyolodva, úgyhogy a boltba betérő Emíliának panaszkodik, aminek az a vége, hogy Gizi és Laci bejelentkeznek Emíliához párterápiára.

bk_dec11_15_7.jpg

Miki felcsönget Gigihez, és elmondja neki, hogy tud arról, hogy Gigi el fogja adni Barnának a földet, amit amúgy Gigitől bérelne a Berényi cég. Átver téged ez a Barna, kislány – mondja Miki, úgyhogy a könnyen befolyásolható Gigi hallgat Mikire, úgyhogy Mikinek adja el a földet, amit Barnának adott volna. Gyorsan megkötik a szerződést, amit Miki már aznap Barna orra alá tol. Barna arca érdekes színeket ölt, rögvest nekiáll fenyegetőzni, úgyhogy épp időben jön Attila lobogtatva Barna különböző országokból való hamis személyi igazolványainak másolatát, amit a lakásába lopódzva szerzett meg. Attikám, rossz hatással van rád Miki, úgy érzem! Mindenesetre beígérik Barnának, hogy ha Giginek egy hajszála is görbül, börtönbe juttatják.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása