Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 3x01 - Az elnapolt vérszerződés

2018. január 08. 13:00 - Dzsudibí

Január első hete két nagy visszatérést is tartogatott a világ számára: a Válótársakét, illetve jómagam is újra itt vagyok, hogy a szarból várat építsek, hogy a borús hétfő reggeleket hiphop szivárvány illatúvá varázsoljam, és hogy több százmillió hogyvolt olvasó arcára csaljak mosolyt csodás, humormorzsákkal ízlésesen meghintett írásaimmal. Nem tudom, hogy az előbbi nagy esemény beharangozását miért felejtette el kissé ezúttal az RTL, se TV reklám, se óriásplakát, se Fókusz különkiadás (utóbbit megértem, bár nem esik jól). Talán érezték, hogy ez az évad már nem lett az igazi, vagy Bucek piramisos alakítása a TV2-nél mély, gyógyíthatatlan sebeket ejtett az ex-kollégák szívében, és bosszúból jól megtorpedózták a saját sorozatukat azzal, hogy minden csinnadratta nélkül, mármár sunyiban indították útjára a harmadik évadot, mindenestre itt vagyunk, mert Game of Thrones csak jövőre lesz, addig meg csak el kell ütni valamivel azt a drága időnket.

1.png

Ott tartottunk ugyebár, hogy Zsófi Petibával szűrte össze a levet, Joci apa lett, Szonját még mindig nem verte laposra senki, Dávid visszaköltözött Tamarához, Bucek meg tuti nem feng shuizta meg annak idején a kanlakot, mert ő továbbra is szopóágon vala. A nyitójelenetben Bucek és Dávid két baszom nagy böllérkéssel botladozik az éjszakában, innen üzenem, hogyha éjszakai disznóvágás a téma, akkor alaposan fokhagymázzák meg az abált szalonna tetejit, különben nem ér az egész szart se. 1 nappal korábbról indulunk, Buci bekeményít, Zsófinak mennie kell a házból, mivel most ő lépett félre Petibával. Olyan nüansznyi ápróságok sem tántorítják el ettől, minthogy Zsófival nincsenek együtt, tehát technikailag ez nehezen értelmezhető megcsalásnak, illetve hogy házasságuk alatt gyakrabban lépett félre, mint ahányszor nutellás kenyeret majszoltak reggelire, de Zsófi ezúttal egyetért, mert amúgyis gondolkoznia kell. 

2.png

3.png

4.png

Dávidéknál minden visszaállt BAU alapállásba, azaz Dávid főz, mos, takarít, Tamara meg újra feltette a lakatot az erényövére, és még jóéjtpuszi sincs. Egyelőre nem üvöltenek egymással, de reméljük, ez csak átmeneti, mert a második évadban nagy részt ők vitték a showt. Szonja a babák napirendjét rágja Joci szájába, majd családi életképek, szelfizés, kacagás, táncitánci, én meg egy kicsit belehányok a számba. Dávid eladja a kanlakot (???), a papírokat Buci irodájában írák alá. Miután nyélbe ütötték a dolgot, Buci gyorstalpalót tart Dávidnak, hogyan csábítsa el Tamarát, aki nem hajlandó széttenni a lábát - Legyél vele bunkó kisapám, azt szereti! - de Dávidnak nem tetszik, hogy nem adhatja papucs önmagát. - Nem vagy te lakáj bazdmeg. - zárja rövidre Bucek, majd balra el.

5.png

7.png

6.png

8.png

9.png

Szonja igen komolyan veszi, a nem együttlétet, ezért azt javasolja Jocinak, hogy zavarjanak le egy gyors menetet, amíg a gyerekek alszanak, mintegy baráti jelleggel. Joci ellenáll, mivel szerinte túl korai lenne a szülés után, ami még akár lehetne jó kifogás is, ha nem fél éves gyerekeket találtak volna újszülöttek szerepére. Szonját se kell félteni ugye, kipakolja a kipakolnivalót, magára ránt valami ótvar flitteres rongyot - Mentem bulizni, csá gyíkok leléptem - Joci meg kapargathatja az állát a konyhakőről. 

10.png

12.png

Dávid megfogadja Buci tanácsát, hazaérve sáros csizmával rúgja be az ajtót, és csak fokhegyről odavetve bassza oda Tamarának, hogy hagyja a faszba a virágok rendezgetését (mi a tökömet tudnak ennyit virágot rakosgatni), vacsizni mennek, jó vagy nem jó, akkor is. Tamara átlát a szitán - Engem nem versz te át Dávid, velem ne bunkózzál, nem gerjedek be! Az étteremben aztán a végtelenségig folytatódna a faszozás, ha be nem toppanna Zsófi, aki most éppen Petibával gondolkodik majd kaja közben. Tamara nyálelválasztása rögtön beindul, Dávid annyira megsértődik, hogy közli, akkor Tamara fizeti a számlát. A kurvavagy - nemvagyokkurva odáig fajul, hogy végül csak a kocsiban kötnek ki egy gyors numerára.

11.png

16.png

15.png

17.png

Szonja bebulikázik, és hazaállít egy faszival, majd viháncolva bevonulnak a hálóba, míg Joci a kanapén nézi a meccset, teljesen oké a szitu. Azaz mégsem, Jocinak elege lesz, és otthagyja a gyerekeket Szonjára és újdonsült udvarkójára, ami remek ötletnek tűnik, tekintve, hogy Szonja a lábán nem áll meg, egy repedt asztallábat nem bíznék rá, nemhogy 2 gyereket. 

13.png

14.png

Joci Bucihoz menekül, aki az ajtónyitás idejére pont úgy hagyja ott a vasalót, ahogy a nagykönyvben meg van írva, rajta az ingén. Bizonyára sokaknak okoz meglepetést, hogyaz ing kiég, mire visszaérnek, Joci röhögve oktatja Bucit - A vasalásnak van pár trükkje, megtanítsalak? - igen, kéremalássan, például sose told fullba a kretént, és ne hagyd ott a vasalót fektetve, mert aztán magadra gyújtod azt a szépséges családi vityillót a végén. Joci éjszakára szeretne bekéredzkedni, már csak Dávid hiányzik, aztán nemhogy kész az eredeti felállás, de még kibővül a csapat Buci két szép szál fiacskájával, mintegy utánpótlás csapatként. - Osztán mi vót a baj Joci? - Szonja felhozott egy kant egészségügyi dugás jelleggel. - Jóóóóój, de rossz arc ez a Szonja, hogy ilyeneket csinál, ttte. Hát oszt te mér nem döngölöd meg? - kérdi Buci tágra nyílt szemekkel. - Mert már nem akarom döngölgetni. - WTF? Olyan van, hogy az ember egy nőt nem akar megdöngetni? - Buci arcán teljes értetlenség. 

18.png

19.png

20.png

Dávid és Tamara otthon beszélik ki, hogy miért nem működik máshogy a szex, csak ha veszekszenek előtte. Tamara kiböki, amit már eddig is tudtunk - Csak akkor vagy férfias, ha bunkó vagy. Amikor nem bunkózol, akkor puha vagy, mint a frissen sült köményes kifli, nekem meg úgy nem kellesz - erősítve meg ezzel az átlagon aluli értelmi képességekkel rendelkező férfi nézőkben azt a tévképzetet, hogy a női NEM, az tulajdonképp mégiscsak igen, csak durvábban kell kérdezni next time. 

21.png

Így váljon valóra minden kívánságom, a következő snittben ugyanis Dávid már Bucinál kopogtat, BULI VAN jeligére, de semmi buzulás. Sörözgetés közben Petibá és Zsófi viszonya a téma, Dávid szerint párbajjal kéne eldönteni, kié legyen az asszony, Buci szomorúan hajtja le a fejét - Sajnos Petibá köcsögkaratéban is jobb nálam. - Akkor gyújtsd föl a házát! - csillan föl Dávid szeme, ahogy az elfojtott piromán kisgyermek éledezik kicsiny szívében. - Az azér mégiscsak túlzás. - Hát azért valamit kell csinálnod, hog szar legyen neki is. - állapítja meg bölcsen a Kanok Tanácsa, így jutunk el a nyitójelenetig, amikor is a böllérkésekkel nem a disznó lesz megszúrva, hanem Petibá kocsijának kerekei.

22.png

23.png

24.png

Hogy ez milyen univerzumban vezethetne potenciálisan odáig, hogy Buci a szeretett nő szívét visszanyerje, azt én nem tudom, mindenesetre a hadjáratról hazatérve bepálinkáznak, és Buci hálás. Hálás, hogy olyan barátai vannak, mint Joci és Dávid, és háláját vérszerződéssel kívánja megpecsételni. Dávid rögtön belelovalja magát - Megvágjuk a tenyerünket, és pacsizunk miközben a telihold fénye megvilágítja a szentségesebbnél is szentságesebb köteléket, mely férfiembereket összeköthet. - Nagyon jó ötlet! - mondja Buci. - Legközelebb meg is csináljuk.

25.png

Reggel nagy közös mesenézés van a gyerekekkel a másnapos pálinkagőzben, Buci csoszog elő - Hány óra? - miközben ott fityeg a kurva óra a kezén - Nektek nem kéne iskolába menni? - kérdi az utánpótlás kancsapat képviselőit. Ekkor fut be Zsófi, akinek nem telik 10 másodpercébe, hogy kiszedje a kanokból, hogy ők szírták ki Petibá kerekeit. - Én csak a sofőr voltam! - menti magát rögtön Joci, hol van már a tegnapi szent vérszövetség. Zsófi a gyerekekkel el, Buci meg gyorsan kipattint egy sört a nagy ijedtségre, mert már elmúlt 9 óra. A következő részben már jön Alföldi Robi, ráfér a sorozatra, mert az első résztől most azért nem fostam össze magam.

26.png

27.png

28.png

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2018.01.08. 15:29:14

Stohl karaktere egyenesen undorító. Férfi létemre mondom ezt.
Joci és Szonja mérsékelten érdekes, Dávidban és Tamarában van kraft, mármint történetileg.

perszepolisz 2018.01.08. 21:12:49

Elég lapos rész volt szó se róla. De a sori védelmében!
Az újszülötteket mindig, minden sorozatban, filmben féléves csecsemők "játszanak' Legyen az amerikai, vagy magyar, Oscas díjas ,vagy nem. Mindig.
süti beállítások módosítása