Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x38 - Vicc Vilmos/Kacaj Krisztián/Nevetés Nándi

2018. január 08. 12:00 - BBrigusz

Hajni gyorsan felhívja Anyut, és megkéri, hogy látogassa meg őket másnap, mert nagyon boldoggá tenne vele mindenkit. Jani és Márk lerészegedős terve füstbe megy, Márknak kezd leesni a tantusz Jan érzéseivel kapcsolatosan. Másnap reggel Angéla áthívja Manfrédet reggelizni, Piros nem csatlakozik hozzájuk, lelép vásárolni, de előtte még elsírja Angélának, hogy Kornéllal még mindig nem történt semmi. A bölcs nővérke azt tanácsolja, hogy legyen elérhetetlen, érezze azt, hogy be kell cserkésznie a lányt. Karola gyógyturmixot készít Jancsikának, és a titokzatos randipartneréről faggatja. Manfréd és Angéla kedélyesen reggeliznek, amikor Anyu és Béla befut, kínos a szitu persze, Hajni éppen erre utazott.
1.jpg

Manfréd Anyunak áradozik Angéláról, Bélának felcsillan a szeme az üzleti potenciál hallatán, Anyu viszont nincs elragadtatva. Kálmán megszerezte a kért utaslistát Karolának, aki vad sztorizásba kezd. A ’90-es évek Karolája inkább olyan, mintha a hippi korszakból maradt volna ránk, a többi szereplő is eltúlzott és gáz, de persze így lesz érzékletes a retro mese.
2.jpg
3.jpgAnyu sorry, Angéla meg csalódott, hogy ilyen gyorsan leírta Manit, ő, aki az örökös elfogadás híve. Anyu szerint bár Manfréd komoly férfi, de a jövőre kell gondolni, és hogy ne súgjanak össze később Angi háta mögött az emberek. Piros összefut Kornéllal, és valami idióta elutasító tartózkodást produkál, gondolom a nővére tanácsát próbálja megfogadni, de szerintem ez csak arra elég, hogy megerősítsen minket abban, miért is olyan kibaszott idegesítőek a hisztis csajok.
4.jpgKarola flashbackje amúgy vicces, főleg ahogy tök mást látunk, mint amit mond. Feldobja legalább ezt az uncsi eseményszálat. Márk összefut Hajnival, és elcsepegteti neki, hogy Jani valszeg bele van zúgva. Kornélt hívják, hogy úgy néz ki meg van a motor, el is újságolja Pirosnak, aki indokolatlanul kiakad folytatva az előbbi faszságát.
5.jpg Márk jön Janihoz, el is kezdi a gyógyítást gyorsan egy kapszulás kávéval, megjegyzi, hogy amúgy ázott kenyér szaga van, bármit is jelentsen ez. Tovább forszírozza a Hajni témát, és biztosítja Janit arról, hogy no way, hogy Hajni járna vele valaha.

Béla büszke Angélára, és a választására, és szerinte ő az egyetlen akibe a lányok közül szorult egy pici ész.  Mondjuk ezt jól látja. Kornél érkezik a rendőrségre, egy nyomozóval találkozik, be kellene azonosítani a motortolvajt.

Hajni és Jani kölcsönösen sajnálják a történteket, szent a béke. Karola folytatja a sztorit, ott járunk, hogy már a buszon dugott egy csávóval. Hajni jön Angélához, beszólogat kicsit Angélának, aki rögtön visszaoltja, kuss van. Piros érkezik a Büróba, indul a nyavalygás Karolának, aki le is szólja ezt a hülye taktikázást, és végre megszületik az első értelmes megállapítása, miszerint senki nem szereti a hisztis csajokat.
6.jpgMárk duplarandit szervezett a nemrég megismert eladó csajjal, akit ő szexinek titulál, és a barátnőjével Jancsinak és magának. Most nem azért, de az a csaj körülbelül annyira volt szexi, mint a rénszarvasos bundazokni ami épp rajtam van. Karola sztorijában ott járunk, hogy még egy csávóval összekuffantott, ezúttal a budiban, ergo kettő lehetséges apajelöltnél tartunk.

Piros segíti ki a rendőrségen Kornélt, aki amúgy nem igazán boldogul a tettes beazonosításával, de szerencsére a csaj felismeri. A duplarandin Márk nyomja a süketdumát a két libának, Jani látványosan unatkozik, egészen addig, amíg Hajni kiviszi nekik a rendelést, bunkózik egy sort, Jani a védelmére kel beoltva a random csajt, majd elviharzik.7.jpg

8.jpgKésőbb Karola próbálja elérni telón, eredménytelenül, úgyhogy sztorizik tovább. Anyu aggódik Angi miatt, Béla is megerősíti a kételyeiben, szerinte is rossz ötlet ez a Mani. Anyu végül meggondolja magát, támogatni fogja a lányát. Kiderül, hogy Karolánál 3 apajelölt van. Piros sikeresen azonosítja a tolvajt, de a nagy örömködés közepette észre veszik Andrást, amint épp rendőrök vezetik el. Karola sütivel tér haza vigasztalásképp a kicsi fiának, aki épp a frissen vásárolt ruháit készül kidobni. Nagyon szomi, mert uncsik voltak a csajok, Karola szerint meg jó lenne, ha nem majmolná tovább Márkot. Kornél kideríti, hogy Andrást igazoltatták az utcán, de nem voltak nála a papírjai, ezért előállították, plusz nincs is hol laknia, mivel nem tudja fizetni az albérletet.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása