Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8685-8694 rész

2018. január 06. 10:00 - Gillotte

Ádám tehát bevállalja, hogy Gigi gyerekének az apja lesz, és hogy együtt nevelik fel a gyereket. Kár, hogy csak e nemes anyag-felajánlás után tudja meg, hogy Hannába lenne ültetve a mix, ami felvet bizonyos kérdéseket: nem veszi ki magát hülyén az ex-nőmbe ültetni a magomat? Hamar túllendülnek a problémán, és iszogatnak, hogy oldják a feszültséget.

bk_dec4_8_1.jpg

Miki tehát be lett avatva abba, hogy Ági a feltúrandó területre temette a Herrt, és nehezményezi, hogy utolsóként tudja meg, hisz a családot érintő dolgokról elsőként kell tudnia! Ha nem lenne elég megoldandó probléma, Tóbiás is érkezik, hogy elmondja: aki nekik Budai Valentinként mutatkozott be a svájci befektető cég megbízottjaként, az valójában Weintraub Barna, ami nyilván nyitogat pár bicskát Miki zsebében, de rögtön megvan az ötlet: Tóbiás legyen a beépített ember, aki továbbra is randizgat ezzel a Barnával és közben információkat szed ki belőle. Tóbiás be van tojva a dologtól, de Miki csak rábeszéli, és mivel Tóbiás szeretné, hogy Miki fontosnak tartsa a cégnél, belemegy. Barna rögtön ott tölt egy éjszakát Tóbiásnál, és marha kíváncsi lennék, hogy csak aludtak-e, vagy a fickó képes lenne az ügy érdekében a másik kapura rúgni. Ebédre is megbeszélnek egy randit, de Tóbiást riasztja Zsófi Rómából, hogy dolga van, és nincs ki vigyázzon Bencére, úgyhogy Tóbiás már repül is. Barna nem örül a dolognak, de úgy használná ki, hogy vesz valami ajándékot a gyereknek, hogy benyalja magát Tóbiásnál. Hát igen, egy szülő szívéhez a gyerekén keresztül vezet az út.

bk_dec4_8_2.jpg

Peti újra randizik, de ez sem jön be, mert a csaj rögtön ugrik, ahogy az ex-pasija sms-ezik neki, úgyhogy Peti hoppon marad. Egy másik, még kétségbe ejtőbb randin, a csaj fényképezi a kávéját és a sütijét, és pakolja fel a Facebookra, ahol már 27 likeja van! Mielőtt a csaj Petit felkérné 28. likeolónak, a srác inkább véget vet a találkozónak. Hannának panaszkodik el csődjéről, és megemlíti, hogy mennyire hiányoznak neki a beszélgetések Hannával. Mivel mindkét oldalról kapunk utalást, biztosak lehetünk benne hogy pár hét/hónap vergődés után újra összejönnek ők ketten. Peti látja Hannán, hogy valami nyomasztja, úgyhogy némi unszolásra Hanna elmondja, hogy azon gondolkodik, hogy megszüli Gigi és Ádám gyerekét. Peti teljesen kiakad, hogy hogyan juthatott ekkora ökörség Hanna eszébe, ráadásul Ádám gyerekét megszülni, ez aztán hab a tortán, Peti el is viharzik. Nekimegy Ádámnak, amiért Gigivel tönkreteszi Hanna életét, de Ádám rávilágítja, hogy nem kényszerítették Hannát, úgyhogy Peti végül támogatásáról biztosítja lányt, habár továbbra is ökörségnek tartja az ötletet.

bk_dec4_8_3.jpg

Emília az őrsre kerül, és hiába tudja mindenki, hogy ő egy börtönpszichológus, ez esetében teljesen tárgytalan, hiszen az ékszermaffiával együtt fogták el. Szerencsére külön cellába zárják őket, de Emília azért eléggé be van kullantva, és csak azt hajtogatja, amit a filmekben látott eddig: ,,beszélni akarok az ügyvédemmel!” Addig is irány a cella! Még jó, hogy a szuperügyvéd Nóra bizonyítékok híján hazaviszi Emíliát. Hamár szuperügyvéd Nóra, ki ne felejtsem: Gedeon, a gonosz ügyvéd a kedves arcát veszi elő, és elmondja Nórának, hogy ügyvédi irodát akar nyitni, és erre Nórát találja a legmegfelelőbb partnernek.

bk_dec4_8_4.jpg

Természetesen ezen a héten sem maradhat el Laciék nyűglődése. Problémáik vannak egymással, amit azzal próbálnak áthidalni, hogy Stellát elviszik cirkuszba. Stellának Pirosnál töltött hete van, úgyhogy nagyon rákészülnek a viszontlátásra, de épp indulnának Stelláért, amikor a kislány odatelefonál, hogy egy barátnőjénél alszik, úgyhogy mégsem tud menni hozzájuk. Gizi javasolja, hogy menjenek ketten a cirkuszba, de Laci inkább kinyitja a kisboltot, hogy ne legyen bevétel-kiesés. Novákék még másnap is ezen veszekednek, még az is kicsúszik Laci szájából, hogy akkor váljanak el a fenébe, ha ennyire nem jönnek ki egymással. Kár, hogy Stella pont akkor csöngetne be hozzájuk, és mindent hall, és teljesen kétségbe esik.

bk_dec4_8_5.jpg

Bözsinek megfájdul a dereka, de orvost nem akar, úgyhogy Alíz valami kuponokból szerez neki egy masszőrt. A masszőrt a szinkronokból jól ismert Szokol Péter játssza, akinek személy szerint nagyon megörülök. A masszázst nem mutatják, csak Vili hallgatja a konyhából Bözsi jóleső nyögéseit, és úgy dekódolja, hogy Bözsinek fáj amit a masszőr csinál, úgyhogy csak Laci tudja lefogni, hogy ne rontson be az öreg a nappaliba, mint egy dúvad. Bözsi nem sokkal később mámoros arccal jön ki, mert teljesen kicserélte a derekát a masszőr. A szakember meglovagolja a sikerét, úgyhogy ajánl egy gerincpárnát Bözsinek laza tízezer forintért. Jóhogy kell a párna, Bözsi sürgeti Vilit, hogy rendelje meg a neten. Vilmos rettentő ügyesen 1 darab helyett 10 darab párnát rendel, úgyhogy százezer forint le is repült a számlájukról. Szerencséjükre ott van Luca, aki azt javasolja, hogy a felesleges párnákat adják el a neten. Az ötlet bejön, pillanatok alatt megvesznek hét párnát. Persze van, aki alkudozik az áron, és ez zavarja Bözsit, mert így is olcsóbban adják, mint amennyiért ők vették. Luca szerint az alkudozást csak úgy lehet kikerülni, ha egy szabályos webshopot csinálnak a párnáknak, akkor nincs kecmec, annyi, amennyi! Nocsak, Kertészék belevágnak az online bizniszbe! Lesz itt még sírás!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása