Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x35 - Néha érdemes lefelé is tekinteni

2018. január 04. 13:14 - BBrigusz

Kornél a Büróban szenved valamiféle szereléssel, amikor egy random emberke érkezik, az álláshirdetésre jelentkezni, mondja ő. Hajni és Jani egy közös reggelizés közepette hogyvoltozzák a történteket, megszületik a megállapítás, hogy Angéla a gonosz nővér mesterien manipulálja Márkot, hogy övé legyen a kastély. Angéla, Szilvia és a Manó tanácskoznak, Anginak új ötlete van ugyanis; napvédő krém, ami Szilvia szerint faszság. Kornélnak segít az ismeretlen fickó, akiről kiderül, hogy mégsem ismeretlen, Kornélnak bevillan valahonnan, el is viharzik, és meghagyja Pirosnak, hogy tartsa fel őt, játssza el, hogy ő Karola.
1.jpg

Angéla buzgón magyarázza az ötletét, Szilvia próbál kekeckedni, de a Manó teljesen el van ájulva, így mivel Szilviának el kell mennie, nélküle is vevő Angéla ötleteire. Piros továbbra is eljátsza Karolát, a random pasi meg mindjárt idegbajt kap a töketlenkedéstől.
2.jpgMárk elpanaszolja Janinak, hogy Angéla kihasználja és nyomul rá, és annak ellenére, hogy Jánosunk nem egy géniusz, leesik neki, hogy Márk bele van zúgva a csajba. Márk színt vall, de Jani megígéri, hogy kussolni fog. Kornél érkezik Kornélapuhoz, kiderül, hogy a reggeli csóka egy régi üzlettárs, el is indulnak a Büróba.
3.jpgMárk jön Hajnihoz a Büróba bocsánatkérés céljából, de a csaj nem igazán vevő rá. Kiakaszt ez a folytonos köhécselés meg krákogás Hajnitól, nem hiszem el, hogy ez senkinek nem tűnt fel, mennyire gáz.

Szilvia elismeri, hogy Angéla terve jó, mindenki boldog, dübörög a biznisz. Kornél és Apu megérkeznek a Büróba, de András, a random ismerős elviharzik. Szilvia szerint kicsit túl sok a bizalmaskodás Angélával, miközben szart se’ tett bele az üzletbe.

Hajni lebassza Janit, amiért elpletykálta Márknak, hogy bogyókat szed. Jani szerint le kellene szarnia, mert már nincsenek együtt. István elhúz külföldre, Márkot szarul érinti, hogy nem is mondott róla semmit. Végül apa-fia béke van, meg amúgy is a hózentrógerek koronázatlan királya marad a kecóban felügyelni.
4.jpgKornélapu elmeséli kisfiának, hogy András Bá’ masszív alkoholistaként lépett le a közös cégtől miután sikkasztott kicsit. A pénzét elbaszta, Kornélapunak meg bűntudata van amiért nem istápolta kellően. Hajni ezúttal Karolának nyomja a sódert, hogy Angéla meg Márk mekkora gecik, Karola szerint Márknak csak segítség kell a gyereknevelésben. Jön a konklúzió, hogy ezek ketten bejönnek egymásnak.
5.jpgKornél meg akarja keresni Andrást, de nem tudják merre ment a csóka. Hajni jön Angélához a szalonba, elhencegi, hogy Márk bocsánatot kért tőle, és újra akarja kezdeni vele a kapcsit. Angéla közli, hogy mindig megszerzi, amit akar, Hajninak leesik, hogy itt érzelmek vannak biza’. Manfréd hallgatózott, megtudja, hogy Angélának nincs lóvéja.

6.jpg

7.jpg

8.jpgPiros szívecskéket vágdos otthon színes papírokból, épp mint egy 6 éves, Kornél pedig arról faggatja, nem tudja-e merre van András. Hajni megosztja Janival a teóriáját, miszerint Márk és Angéla egymásba vannak zúgva, ezért bosszút kell itt állni. El is megy Márkhoz, hogy felvilágosítsa, Angéla csak kihasználja őt. Piros és Kornél a szórólapozó Andrást keresik, rá is bukkannak. A pasi sztorizik nekik kicsit, Kornél meg elmondja, hogy Apu tökre segíteni akar. Manfréd udvarol kicsit Angélának, mert nagyon bejön neki, hogy a csaj gátlástalanul átgázol mindenen, fel is ajánlkozik gyorsan, mint férj. Mivel Angélának elakad a szava, hagy is neki egy kis gondolkodási időt és lelép.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása