Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Berlin Station 1x07 – Életjel

2018. január 01. 09:00 - szde

Tovább folytatódik a B-kategóriás akciófilmünk, Claire egy raktárhelyiségben van, Iosava-né vallatja, hol a férjem?

vlcsnap-2017-12-15-18h29m23s248.png

Eközben Hector mosdóban van, hányna, ha lenne mit, és közben flashbackel. Daniel zavarja meg, ugyanis a terrorista neje jelentkezett. A nagyfőnök az egész stábot ismerteti a helyzettel, Hector fegyvert lóbálva akarja hajkurászni a lányt, Daniellel is összeveszik, majd főhősünk önként és dalolva vállalja, hogy követi a hősszerelmest, és mindenről tájékoztatja nagyfőnököt.

vlcsnap-2017-12-15-18h31m48s695.png

A konferenciateremre váltunk, Iosava-né jelentkezik, amint a férjét visszakapja és nyugodtan elmehetnek Szíriába, visszakapják Claire-t. A következő hívásnál pedig mindkét fél bizonyítékot mutat a másiknak, hogy életben van a két személy.

Daniel utoléri Hectort, aki kiakad, a terve Claire megtalálása, elsütik a poént, hogy Robert egy autós üldözés után Vin Dieselnek képzeli magát (szerintem inkább Emilien a Taxi-filmsorozatból; helló Luc Besson!), a németek meg úgy, ahogy vannak, dögöljenek meg. Eléggé taccsravágták most Hectorunkat, ha eddig nem ő lenne a Shaw, most tuti elkezdené a dolgokat.

A konferenciateremben megtudjuk, hogy a románoknál van Iosava, Claire-t pedig vissza kell kapni (egyben és életben), nagy a tanácstalanság, Sandra nem érti, miért dőlt be egy nyugati nő a terrorizmusnak. Szerintem ugyanazért, amiért Hector létrehozta Shaw-t.

vlcsnap-2017-12-15-18h37m14s819.png

A németeknél mindenki Hans és Esther arra voksol, hogy mégis a CIA rabolta el a terroristát, de a német főnöknek bizonyíték kell, amíg vádaskodik.

A kétfős szupercsapat megtalálja a furgont, amibe Claire belevéste, hogy I DO, Hector elmeséli, hogy a lány elvett tőle egy gyűrűt, Danielnek meg beugrik, hogy van egy olyan városrész, hogy Wedding, tiszta szerencse, de egész kreatív, eddig ez tetszik a legjobban a sorozatban. Amúgy a Wikipedia szerint Wedding Berlin legszegényebb negyede, 26%-os a munkanélküliség, és a különféle bűnesetek is elég gyakoriak a 2016-os felmérések szerint, szóval reális, hogy Claire-t is ott tartják fogva. Hector telefonál Valerie-nek, aki megígéri, hogy Barna Medve segíteni fog nekik, Daniel pedig nagyfőnököt update-eli a történésekről. Nagyfőnök levonja a következtetést, hogy Hector nem beszámítható. Csak most? Szerintem ez a tetőn sörözés óta világos.

vlcsnap-2017-12-15-18h43m49s128.png

Robert az izraeli kontaktjával találkozik, bizonyítékot kap Ioasa-ról, és megtudjuk, hogy Hans régen nem volt meleg. (Előre is elnézést a vizuális emberektől.) Az aktáért cserébe egy CIA-s aktát kérnek az izraeliek, és Tel Aviv számít kedvenc káromkodósunkra.

Esther egy lebujban valami román prostit keres, aki már régen volt nővel, és eléggé kiakad, amikor megtudja, hogy nem is lesz szex, hanem be kell mutatnia új barátját a főnökének, akinek a nevén volt a furgon, amivel Iosava-t elrabolták.

vlcsnap-2017-12-15-18h49m17s847.png

Valerie Borához jön a kórházba, ő is ki van akadva, őt itt kérem szépen, meglőtték, és még mindig akarnak tőle valamit? Kicsit nyugisabb hangnemben Claire felől érdeklődik.

A konferenciaterembe Robert érkezik a képekkel, még épp időben, de Iosava-né nem ilyenre számított, ezért cserébe Claire-ről is csak egy képet mutat, nesze neked, életben van stílusban, 1 óra múlva újabb hívás, akkor már beszélni akar férjurával. Robert aranyköpése: csak menni előre tovább.

Hector énekel a kocsiban, Daniel furán nézi, én meg együtt énekelek hősszerelmesünkkel.

vlcsnap-2017-12-15-18h54m14s708.png

Esthert bemutatják a román stricinek, aki rögtön az üzletre is tér, a pasi elkezdi fojtogatni, drukkolok, hogy sikerüljön neki, de sajnos a német kém testőrt is hozott meg fegyvert, amúgy drótozva is be van, szóval itt is dalolás következik.

Claire és Iosava-né vallási diskurzust folytatnak, régen az asszony is úgy élte az életét, hogy a legkönnyebb legyen, de megvilágosodott, és a rendszer beteg. Meg Berlin überszabad.

A lebujban a románt elviszik, Esther pedig közli Hans-szal, hogy az amerikaiak voltak. Eközben Robert az aktát keresi, amit Izrael kért, Sandra rajtakapja, és figyelmezteti, hogy írja be a katalógusba, hogy elvitte.

vlcsnap-2017-12-15-18h59m21s624.png

A szupercsapat Valerie-vel találkozik Barna Medvénél, fegyvereket kapnak meg azonosítatlan telefont, indulhat a Claire-vadászat. Claire eközben kiszabadul, kinyírja az egyik őrt, a tetőre menekül a másik elől.

A konferenciateremben nagyfőnök megtudja, hogy Iosava már nincsen Németországban, Temesvárra viszik, ami egy MAGYAR HATÁR MELLETTI román város, ezt nagyon kihangsúlyozzák, már sokadszorra a sorozatban, talán a következő évad Budapesten fog játszódni? A románok 1 milliót kérnek a videókapcsolatért, de egyenelőre még technikai nehézségeik vannak. A videóhívásban megint ultimátumot ad Iosava-né, két pofon közt, amit Claire-nek oszt ki, ha egy óra múlva nem lesz itt a férje, akkor a lány meghal.

vlcsnap-2017-12-15-19h05m25s211.png

A szupercsapat megtudja, hogy jó úton járnak Weddinggel, de gáz van, siessenek, kell a pontosabb cím. Ennek hatására betörnek valahova, ahol a tulaj pont tudja kis ráhatással, merre vannak a keresett személyek. Hector kezd átváltani pszichopatává, Daniel kintről hallgatja, de megérte, mert indulhatnak is a raktárházba.

vlcsnap-2017-12-15-19h09m48s257.png

A nagyfőnök kétségbe van esve, Langley nem segít nekik, párbajra küldik őket egy vízi pisztollyal, anno mi egész jó csatákat tudtunk vívni ezekkel. Sikerül a kapcsolat terroristáék közt, a férj elszólja magát, hogy pálmafákkal van körülvéve, az meg ugye, Romániában nem gyakori. Iosava-né bekattan, a szupercsapat kintről érkezik, kis pszichológiai ráhatás, hogy engedje el Claire-t, de cserébe hasba lövi, a lány meghal, pár rész óta először vesztünk el állandó szereplőt, pedig már kezdtem megkedvelni. Hector bekattan, előbb fegyverrel sétálja körbe Iosava-nét, majd egy elegáns mozdulattal kitöri a nyakát.

vlcsnap-2017-12-15-19h13m38s221.png

Daniel felhívja Valerie-t, hogy a nő meglépett, Claire pedig meghalt, és szükség van valakire, aki névtelenül betelefonál, különben a szupercsapat repülhet vissza Amerikába még a temetés előtt.

A nagyfőnököt Hans hívja, aki szembesíti, hogy tudja, a CIA volt az elrablás mögött, és készüljön a következményekre, mert a sztori most megy ki: Shaw Stephen Frost-ot buktatta le. Kölnben már elfogatóparancsot is adtak ki ellene.

vlcsnap-2017-12-15-19h17m40s775.png

Daniel közben Hectorról flashbackel, egy sikátorban sétál, ahol I AM SHAW plakátokon vannak különféle emberek, majd beugrik neki az, amit szerintem már a második rész végén illett volna tudnia, hogy bizony-bizony a kulturális attasé helyettese a tégla.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása