Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

TERÁPIA 3X35 - PÉNTEK, ADÉL (7) - ÉVADZÁRÓ

2017. december 30. 10:00 - Zsoofka

                            "Kiszabadult egy elviselhetetlen élethelyzetből."

Hááát nem egy sikersorozat volt ez az utolsó hét, sőt az egész évad sem... András ennek megfelelő hangulatban lézeng Adél előszobájában és bebocsátásra vár. Lássuk:

1.png

Tovább
Címkék: terápia
komment

Aranyláz Alaszkában 8x11- Félidő

2017. december 29. 11:00 - Chat Géza

ke_pernyo_foto_2017-12-28_22_35_48.png

Parkernek akad egy kis gondja. Kivételesen nem Rick szerencsétlenkedik valamivel, hanem az új terület tulajdonosa jött kellemeltlenkedni. Az a helyzet ugyanis, hogy a szezon elején megkötött szerződésbe sikeresen megfogalmazták, hogy mekkora az a földterület, amit FEL KELL TÁRNI azon a helyen. És hát persze, hogy egy játékvödörnyi kis földet se mostak még át tisztességesen, mert emberhiány van. Plusz a többi területeken is akadt egy-két szopóroller, amit ha köllött, ha nem, de csapágyasra kellett hajtani. Szerencse, a tulajdonos faszinak dózer volt a jele az oviban, így felajánlja, hogy besegít Parkernek. Ez eddig nagy királyság, de Parker egyik D10-es dózerének lánctalpa eltörik/leszakad/megmurdel. Akár meg is lehetne javítani, hisz pont dolgozik neki egy non-stop készenlétben álló szaki, de jobb lesz, ha hagyják a francba, amíg Parker , miközben egy másik gépből dolgozva a permafroszt réteget, rá nem jön, el nem kezdi piszkálni a szemét, hogy ott áll az a monstrum. Hát ne álljon ott! Szól az öregnek, hogy feszüljön neki a másik dózerral és tolja a le a dombról. Ezzel Parker sikeresen eltörte a dózer láncfeszító elemét. Szerencsére Mitch mégis simán visszapattintja egy másik többtonnás géppel. Aztán a parkoló pályán maradt dózert is sikerül két gép összehangolt munkájával letolni a dombról. Mivel a veterán dózeres bácsi is besegített, ezért egész héten kapott aranyban gazdag földet a Mosátán, sőt, Rick is gondmentes hetet tudhat mögött, így félidőnél sikerül kettejüknek 240 unciát összeszedniük, amivel így 1850 unciájuk van összesen. Még Ricket se küldi el a sündörgős segglukba a heti 60 unciás teljesítményéért, csak annyit mond, hogy majd a szezon második felét jobban megnyomják.

Tovább
komment

TERÁPIA 3X33 - SÁNDOR (7)

2017. december 28. 10:00 - Zsoofka

Lassan eljutunk az idei terápiás folyamat végére és eléggé szarul állunk: Zsoltot már nem kezelheti tovább a jó pszichológus, Krisztina meg köszöni, de nem kér többet belőle. Mi lesz vajon Sándorral? Ezen a fronton sem mennek túl jól a dolgok: Dargay kedden felkeresi a kiccsaládot és már csak az üres szekrényt és az árva fikuszt találja ott. Áron letört és kiábrándult: Apuka hazacuccolt Erdélybe, öregek otthonába. A fia ezt személyes kudarcnak éli meg, de nem volt más választása. Nem tudtak tovább együtt élni. Ez a terápia meg inkább volt káros, mint hasznos - mióta oda járt az Öreg, minden sokkal nehezebb volt. Az elviselhetetlen feszültség robbanással fenyegetett, nem hibás itt senki, de az Öregnek mennie kellett. Most épp a vonatra vár, valahol a Keletiben.

1.png

Tovább
Címkék: terápia
komment

TERÁPIA 3X32 - KRISZTINA (7)

2017. december 27. 10:00 - Zsoofka

                                                                       "Nincs már türelmem, elfogyott"

Kedd van, vagy inkább szerda? Krisztina jön, de egy nappal későbbi a dátum... Biztosan történt valami performansz kedden, ezért keveredtek össze a páciensek... És még valami újdonság: Krisztina nem egyedül áll az ajtóban. Dr. Belényesi Róbert is elkíséri. Az úr konkrétan azért jött, hogy megköszönje Dargaynak azt a sok jót, amit a házasságáért tett. Jaj. Már itt egyértelművé válik számomra: nem egy műsort nézünk.

1.png

Tovább
Címkék: terápia
komment

TERÁPIA 3X31 - HÉTFŐ, ZSOLT (7)

2017. december 26. 10:00 - Zsoofka

                                "Ilyenkor van értelme, amikor maga itt van..."

Hétfő van, ma elbúcsúzunk Zsolttól. A múlt héten egész messzire eljutottunk vele. Elmesélte, hogy mégsem bántotta Ritát, "csak" átvitt értelemben felelős a haláláért. Olyat mondott, amitől a csaj leugrott... De mivel lassan megismertük Rita betegségét, sajnos ez az egész folyamat orvosilag levezethető. Zsolt mégis felelősnek érzi magát, és ezért bűnhődni akar.

1.png

Tovább
Címkék: terápia
komment

The Leftovers 3x07 - The Most Powerful Man in the World (and His Identical Twin Brother)

2017. december 26. 09:00 - Szencsike

Még a boldog nyugalom napjaiban járunk, Nóri és Kevin fürdőznek egyet, és a temetésükről beszélgetnek. Nóri hamvasztást akar, Kevin azt szeretné, ha kitömnék. Igen, mint a lelőtt vadakat, így Nóri még a szobába is kiteheti. Legyen, de szakállat fog ráragasztani! Vagyis Nóri szeretné, ha szakállat növesztene? Közben Lily sírni kezd, de a párocska inkább egymással foglalkozik. Mindezt az emléket Kevin akkor idézi fel, amikor a tóba fojtják. Ugorjunk megint vissza az időben, az elaltatott társaságból Garvey papa ébred elsőnek, kint már tombol a vihar, ő meg azért tombol, mert Kevin visszatért, de az átkozott Laurie lebeszélte őt a világ megmentéséről! Michael szerencsére kinéz az ablakon, és látja, hogy Kevin lova kint áll, Papa már rohan is, és kihúzza Kevint a vízből. Szegény még meg se fulladhat rendesen, máris megakadályozzák, hogy elvégezze a feladatát. Papa azt hitte, hogy együtt fogják csinálni, de Kevin nem kér a felhajtásból, tudja mit kell Evie-nek mondania, tudja kik Grace gyerekei és mit kell megkérdeznie, megtalálja Christopher Sundayt, akitől megtanulja a dalt is. Igen, ennyi lenne, igen. Akkor eresszék vissza!

1.png

Tovább
komment

Birmingham bandája 4x04 Dangerous

2017. december 25. 11:00 - lopezalapazi

In medias res egyből azzal a munkásnővel kezdünk, aki annak a fiúnak az anyja akit Arthur megölt a ringben.  Merthogy a fiú most lenne 21. Már ha élne, ugye. – mondja a mama cseppet sem neheztelően, mert már rég megbocsátott, főleg Arthurnak, akit különösen szeretne látni a fia emlékbuliján. Tommynak persze szöget üt a fejébe a hirtelen szíveslátás, nem is lenne Tommy, ha csak ülne hülyén.

felv.png

rm1.png

Ennek örömére a Peaky-keménymag gyorsan megtartja szokásos rész eleji zenés felvonulását A-ból B-be. Ott egy rövid megbeszélést tartanak, mert Arthurt csak kiteszik csalinak a házi rendezvényre. A többiek meg különböző stratégiai pontokról fogják nézni az eseményeket, Másik Johnék pl marhapofát árulnak babakocsis nőknek, az egy kicsit vicces, még alkudoznak is, fő a hitelesség.

Tovább
komment

Berlin Station 1x06 – A közös akció

2017. december 25. 09:00 - szde

Daniel egy könyvesboltba jön, német-amerikai megbeszélésre a Isoava-ügyről (a terroristáról). A meghívott kölni főnöknek nem tetszik dolog, várható-e újabb Shaw-leleplezés? Ezért itt tartjuk az ülést, mondja a nagyfőnök, Valerie pedig mindenkit beavat az akcióba: Bora egyik rokonát fogják kiküldeni arának (Claire), és bár Isoava hangosan nem mondott igent, nemsokára találkoznak a megadott címen, és az átadáshoz kell a német segítség. Daniel-Esther ellenszenv, a német nő apja stázi ezredes volt.

vlcsnap-2017-12-14-14h03m37s300.png

Tovább
komment
süti beállítások módosítása