Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 8x10 - Az ékszerdoboz

2017. december 15. 15:00 - Chat Géza

gr3.jpg

Hoffman mélabúsan mereng a néma csendben álló dömperek és mosók gyűrűjében. Jó, hogy nem kezd el pityeregni a gyászos szezonja miatt. Alig maradt pénze, de Freddy sikeresen meggyőzi, hogy azért az utolsó koszos fityingüket is érdemes lenne egy eddig még nem használt terület rommá bányászásába ölni. Gyorsan meglátogatják a terület tulajdonosát, aki közli, hogy ott már egyszer kibányászták a holnaputánt az ősök, de ő csak úgy hívja azt a földte, hogy Az ékszerdoboz. Toddnak felcsillan a szeme, hogy az bizony nem semmi. Csak meg ne tudja, hogy a nagyanyámnak is van egy ékszeres dobozkája a vitrinbe, mert az öreg Hoffman markolóval ladikozik át az óceánon, hogy a panel oldalát kibontva megszerezze a családi bizsut. És a teszt - perszehogy - bíztató, úgyhogy elkezdenek nagyüzemben mosni. Földet, nem szennyes alsót. Freddy azonban megszakítja a nagy munkát, mert bejelentenivalója van. Sajnos nem jó hír, sőt. Az a helyzet, hogy lehet, hogy rákos, úgyhogy ő a kórházból fog drukkolni a csapatnak, hogy ne égjenek le, mint a Reistag.

Tovább
1 komment

The Gifted - Kiválasztottak 1x07 - Titkosítás

2017. december 15. 13:00 - Alicia Bailey

Három évvel korábbra ugrunk vissza, Marcos talpig kinyalva, maffia üzemmódban, öltönyben érkezik egy kávézóba, ahol Nyomkereső és Lorna már várnak rá. Mint kiderül Lorna és Marcus ekkor találkoznak először. A fiúka elég kimért és kissé flegma, de határozottan nem olyan morcos, mint napjainkban. Lorna kedélyesen kavargatja az ereje segítségével a kávéját. Marcosnak meg tetszik a csaj, ezért spanyolul bókol neki, de Nyomkereső lehűti a kedélyeket. Azért hívta oda Maffiózó Marcost, mert be akarja szervezni a mozgalomba. Tudják, hogy időnként, ha van hely a drog mellett, egy-két mutánst is átvisz a határon, és ezt tolhatná akár teljes munkaidőben is. Marcos szabadkozik, a maffia mellett nem nagyon van helye ilyesminek, és a főnök lánya is rendesen leszívja az erejét. Lorna szerint pedig egyszerű a képlet, dobja a Maffiababát, és keressen egy tisztességes lányt, ezzel minden megoldódna. Épp csak nem jelentkezik a szerepre. Nyomkereső viszont magasabb szintre emeli a társalgást, amikor olyan beszédet rittyent, amit még a legnagyobbak is megirigyelnének tőle: közeleg a háború, az X-Menek elmentek, otthagyták őket, így nekik kell megharcolniuk ezt a harcot, és nem kis tétje van a dolognak, rajtuk múlik a mutánsok jövője.

tg_1.jpg

Tovább
Címkék: The Gifted
Szólj hozzá!

Viktória 1x07 - A változás motorja

2017. december 15. 11:00 - orsika29b

Udvari minikoncert zajlik a palotában, Handel bandája muzsikál éppen. Viktória kisujja folyamatosan összeér Albertével, cuki ez a korabeli angol prüdéria alatt is virágzó szerelem. A királynő ölég szarul fest, szegényke kénytelen kirohanni hányni egyet. Később a hitvesi ágyban Albi megemlíti Lord Peelt meg a vasútépítés ügyeit, de Viktória hallani sem akar erről, a nép panaszkodik a fejlődéssel járó földkisajátítások okán. Albinak gyanús a hiszti, biztosan beteg vagy Liebling, azonnal küldök orvosért, de Viktória ezt sem akarja, bár kis idő elteltével mégis. Doki el, aggódó férj hálóba be, tiszta ideg, mert a királynő rí. Mindennel megbirkózunk - nyugtatgatja a feleségét - csak áruld mán el, mit mondott az orvos. Hamarosan érkezik a trónörökös - kár volt ugrálni a selyemkereveten -, de Viktória nagyon fél, a férjura meg könnyes szemekkel isteníti és az ölét csókolgatja határtalan örömében. 

25371313_843290112507478_140139205_o.png

Tovább
Címkék: 1.évad Viktória
2 komment

The Originals 4x06 – Bag of Cobras

2017. december 15. 09:00 - A_Rézi

Vincent mélyre ásta magát a város történelmébe. Úgy fest, az erőszakos cselekmények, rituálék időről-időre ismétlődtek, és mindig négy helyszínen: Algiers, Treme, Marigny és a mocsár. Mindez a Sivár műve volna? De vajon miért négy helyen? Vincent térképei már tele vannak jelölésekkel, szóval készül a nagyívű összeesküvés-elmélet. Elijah érkezik látogatóba, de a régens nem hívja be – esélyes, hogy még zabos Kinney halála miatt, no meg Marcelt sem találja sehol. Az ősi erre készségesen elárulja, hogy a főnit bezárták, amíg nem hótziher, hogy ez a lidérc már nem befolyásolja. Vincent meg sem lepődik, hogy a Mikaelsonok megint felül kerekedtek, és biztosra veszi, hogy Elijah-nak már terve is van. Ha viszont segít a Sivár elleni harcban, akkor nem árt, ha ismeri a részleteket, szóval jöjjön be, mielőtt meggondolná magát!

vlcsnap-2017-12-10-18h13m59s493.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

TERÁPIA 3X23 - SZERDA, SÁNDOR (5)

2017. december 14. 17:00 - Zsoofka

                                                                            "Ez most nem a maga-azt-gondolja helyzet...."

Csütörtök van, erősen kezdünk ma. Sándor vén balfasznak aposztrofálja magát, majd hosszú fejtegetésbe kezd a női fiókok és bugyik viszonyrendszeréről. Lassan kiderül, mi az apropó: sajnos nem sikerült a fogamzásgátlót a megfelelő fiókba visszacsempésznie, lebukott szegény. Júlia nem szólt egy szót sem, viszont Áron leszedte a tíz körméről. Aztán, mint aki jól végezte dolgát, a a fiú lelépett Németországba, képzésre... Ő meg egyedül maradt a menyével meg a kölykökkel "ebben a lakodalmas hangulatban."

3.png 

Tovább
Címkék: terápia
Szólj hozzá!

STAR TREK: DISCOVERY 1X05 - Choose Your Pain

2017. december 14. 15:00 - nёmere

A Corvan 2-nél aratott győzelem óta 3 hét telt el, Lorca épp a Föderáció egyik állomásán, egy csomó, nagyon fontos ember előtt fényezi a Discovery-t, és sorolja a sikeres rajtaütéseket. Eléggé nyeregben érzi magát, és borzasztóan élvezi a helyzetet, így hideg zuhanyként éri, mikor Cornwell admirális közli vele, hogy amíg nem tudják a Stamets-től kapott infók alapján pontosan lemásolni a hajtóművet, és nem pecáznak össze elég medveállatkát a többi hajó irányításához, addig vonuljon vissza a hajójával, és ne kalandorkodjon saját szakállra, mert ha az ellenség rájön, hogy ők a titkos fegyver, abból nagy bukta lehet. Lorca teljesen kiakad, valószínűleg nem arra számított, hogy a korszakalkotó húzása után/miatt kispadra ültetik, pedig még annyi kilőhető klingon hajó van!

01.jpg

Tovább
1 komment

Oltári csajok 1x28 - Élethazugság

2017. december 14. 12:00 - BBrigusz

Jánosunk reggelit készített Hajnalnak, éppen kétpofára tömik a rántottát és örvendenek, hogy Enikő nincs jelen. Szívás, hogy éppen megjelenik és közös progit akar a pasikájával, hát akkor hármasban leszünk, hurrá.
Noémi épp a suliba készül, pakolja a táskáját, és újdonságként éri, hogy valaki érdeklődik iránta. Márk örvend, hogy önálló a kiscsaj, a kettest is leszarja amit éppen aláír egy rózsaszín filctollal. A tanító néni biztosan értékelni fogja.

Piros és Angéla érkeznek a birtokra, bár Angéla szerkója inkább egy elegáns vacsorához illik, de sebaj. Variálnak egy sort a terven, ki mit és hogyan fog hazudni Anyunak, amíg a másik nyomoz, indul az elterelő hadművelet a család érdekében.
2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8637-8644. rész

2017. december 14. 10:00 - Gillotte

Bandi bocsánatot kér Julitól, amiért eltörte a kezében a poharat, de azért világossá teszi, hogy vele senki nem kiabálhat, és bánhat lekezelően. Juli megretten picit, úgyhogy amikor Attila rákérdez, hogy mi történt a kezével, úgy adja elő a történteket, mintha semmiség lenne. Attila átmasírozik Mikihez, elmondja a történteket, s úgy döntenek, hogy itt az ideje megakadályozni Bandi további ámokfutását. Attila átnevelő-táborba vinné a kis gyökeret, de Miki szerint elég ráijeszteni is. Bandit így egy szó nélkül megragadják, hogy irány a nevelőtábor. A srác majdhogynem könnyek közt könyörög az életéért, de a nagybácsikák könyörtelenül ráncigálják az autó felé. Már épp szállítanák be Bandit, mikor Miki fog egy slagot, és ráereszti a tartalmát Bandira. Annyira gyorsan történt minden, hogy nem is lehetett állóképet készíteni. Miki tehát biztosítja róla unokaöccsét, hogy nem kell nevelőtáborba mennie, de a Miklós-féle átnevelés közben inkább választaná a tábort. Bandi rendesen összecsinálta magát ettől az egésztől, úgyhogy hatott a dolog, de Juli nem ért egyet a módszerrel, szerinte egy gyereket, akit eddig is folyton megaláztak nem megalázással kéne nevelni. Nevelési tanács egy olyantól, aki elől a lánya másik országba menekült, szép.

bk_oktober30_november3_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

TERÁPIA 3X22 - KEDD, KRISZTINA (5)

2017. december 13. 15:00 - Zsoofka

                                                                     "Az ember elszokik attól, hogy nőnek tekintik."

Ismét múltat idézünk - Zsófi ül a kanapén. Várandós és aggódós. Gyerekei lesznek, pedig még maga is csaknem gyerek. Saját bőrén tapasztalta, mennyire el lehet cseszni a szülőséget, ő jó anya akar lenni, segítséget kér. Gyorsan esett teherbe, de látszólag nagy harmóniában várják a kicsiket. Egy kis lélekerősítés azért ráférne...

nevtelen.png 

Tovább
Címkék: terápia
1 komment

The Leftovers 3x05 - It's a Matt, Matt, Matt, Matt World

2017. december 13. 11:00 - Szencsike

Egy tengeralattjárón kezdünk, ahol egy tiszt az iPodját a kihangosítóra teszi, az egész hajón hallani a vidám francia zenét. Majd levetkőzik meztelenre és várakozik. A felettese érkezett meg, kikapcsolná a muzsikát, de a meztelen csóka leüti őt és elveszi tőle a kulcsát. Meztelenül végigrohan a folyosón, nyomában az üldözőivel, de ő a gyorsabb, sikerült bezárkózni a reaktorterembe. A kulcsokat bedugja a megfelelő helyre, nincsenek kartávolságra, de mérlegpózba áll, egyik kulcsot a kezével, másik kulcsot a lábujjaival forgatja el, megvan a kioldószerkezet, elmond egy gyors imát és BUMM! A franciák nagy bajban lesznek, és ez az a bizonyos robbantás, amiről az előző epizódban beszéltek.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása