Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x08 - Kölcsönmotorral csajozni menő, oké?

2017. november 10. 19:30 - BBrigusz

Napfényes reggel a szalonban, Angéla érkezik, Szilvia már láthatóan nagyon várta. Össznépi izgulás, várunk valami blogger csávót, mindennek tökéletesnek kell ám lennie. Ah anyám, ez a Szilvia szerintem mindannyiunk életében felbukkant már valamilyen formában; a tipikus idegesítő, mindig magyarázó, rikácsoló sznob vénlány, akit ha meglátsz, mindig elönti az agyadat a düh, és arra gondolsz, hogy hozzábaszod az első tárgyat ami a kezeid közé akad. Mandulaolaj sincs, Zizi sincs bent még, a világ is mindjárt összedől.
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Aranyláz Alaszkában 8x05 - No gold, yes cry

2017. november 10. 15:00 - Chat Géza

Azt bírom ebben a sorozatba, hogy a semmivel, de tényleg, az egy helyben topogással is úgy meg tudnak tölteni 40 percnyi vegytiszta adásidőt, hogy közben nem cseszem fel magam. Nem úgy, mint  a The Walking Dead esetében, ahol se most már az élvezhetőség, a logika a kanyarban sincs, bezzeg a leszaromság az könyékig ott van a sorozat végbelében. Nade az Aranyláz meg nem is csak a TWD-hez képest, hanem magában is zseniális, hogy ha Parkerék csapata egész héten egy nyomorult csavart húzna csak be, abból is meglenne a tartalmas, 15 perces szegmens. Mert ott a narrálás, a gyönyörű drónfelvételek, a kupaktanács, hogy mi legyen a csavarral, hogy miért kell azt meghúzni, Parker dühös, Rick is mérgelődik, a csapat összeáll, ott is megy a végszavazás, hozzák a szerzámot, a csavarhúzót, történetesen eltörik, szerencsére van másik, meghúzzák a csavart, elmondják 7-szer 7 tök különböző módon, hogy ez miért jó, visszatér Parker, mindenki boldog és már megy is a sörözés, Ennyi. Mesteri. És ezen a héten nagyjából ugyanez történt, csak nem egy csavar behúzása volt a középpontban, hanem az, hogy Rick mosója állt, mivel fagyott volt az aranyban gazdag föld. Ezt úgy orvosolták, hogy lekotorták a felszíni réteget, aztán hagyták, hogy a nap tegye a dolgát. Ezzel három nap esett ki, ami látszott is a mérlegeléskor, ami összesen 180 uncia körül hozott. Kevés, pláne úgy, hogy csökkenő tendencia látszik.

Tovább
Szólj hozzá!

Diane védelmében 1x01 - Pilot

2017. november 10. 13:00 - Alicia Bailey

A férjem védelmében nagy sikere után nem kellett sokat várni, hogy kijöjjön a spinoffja és hozzánk is eljusson. Még februárban kezdte vetíteni az HBO, és hamarosan jön a második évad is, ami annyit jelent, hogy szerették odaát. No meg, hogy lesz róla hogyvolt.  

Egy évvel A férjem védelmében története után járunk, de ezt nem a filmből tudjuk, hanem a leírásából. A sorozat névadójával, Diane-nel kezdünk, aki épp Trump beiktatását nézi. Az arckifejezése alapján döbbent, csalódott, hitetlenkedő, dühös és még sokáig sorolhatnám a jelzőket. És mindez egyetlen arckifejezésbe sűrítve. (Zseniális a nő.) A lényeg, hogy nincs oda az ötletért. Képtelen tovább nézni, ezért kikapcsolja a tévét, nagy lendülettel feláll, és elindul, úgy tűnik, a választási eredmények és ezek véglegessége őt is döntésre sarkallta. 

tgf_1.jpg

Tovább
2 komment

Viktória 1x02 - Udvarhölgyek

2017. november 10. 11:00 - orsika29b

Indításképpen a királynő kikocsizását láthatjuk, de sajna nem őt élteti a tömeg, hanem az édes jó anyukáját. Hatása van még a botránynak, nehezen kopik le a sár. Lord Cumberland felettébb aggódik az uralkodó alkalmatlansága okán, bírná a társrégensi szerepet a mamával. Viktóriának most éppen beszédet nincs kedve mondani, Lord M meg a karibi-szigetekre vonatkozó rabszolgatörvény eltörlése miatt idegeskedik, mert az ellenzéki tory párt így próbálja megbuktatni a regnáló kormányt. A királynő roppant szívesen tenne valamit Lord M érdekében, de az nyugalomra inti. Viktória tanácsolhat, bátoríthat, figyelmeztethet, de nem követelőzhet. Sir Conroy a saját gesztenyéjét sütögetve az anyakirálynő címet szánná a mamának, ezt elő is vezeti Viktóriának, aki unottan elrágcsál egy szem szőlőt és pikk-pakk leszavazza a javaslatot. Tűzről pattant kis 18 éves ez, szavamra.

23192555_824466354389854_1881112001_o.png

Tovább
Címkék: Viktória
Szólj hozzá!

Absentia / Elfeledve 1x07 - A & B

2017. november 09. 15:00 - Scott Pilgrim

Emily egy lakásban ébred, Jack éppen a sebét látja el, majd bead neki egy injekciót. Közben folyik a sajtókonferencia a talált holttestekről. Később Emily összeszedi magát, Jack közli, hogy nem súlyos a sérülés, kiszedte a golyót, és amúgy egy motelben vannak. Emily szembesíti, mit tudott meg róla, Jack mondja, hogy azért tűnt el, mert kétszer elvonóra járt. Jack eléggé dühös lesz, hogy őt vádolja Emily, majd szó esik a talált pacemakerről is, és nem igazán hisz Emily-nek, hogy a teljes igazságot mondja, a temetőben talált hullákról faggatja. Nick elmegy meglátogatni Flynnt, aki éppen egy gyerekkel verekszik. Szétválasztják, kiderül, hogy azért ugrott neki, mert az azt mondta, hogy az anyja gyilkos és halott. Bent azt kérdi Flynn, hogy ugye ez nem igaz, Nick megerősíti ebben a hitében, majd mikor felmegy, megpróbálja meggyőzni Alice-t, hogy költözzenek vissza, de az továbbra is tartja, hogy addig nem, amíg meg nem oldja Nick az ügyet, utána majd beszélnek a továbbiakról.

vlcsnap-error052.png

Tovább
Szólj hozzá!

The Gifted - Kiválasztottak 1x02 - Átjárók

2017. november 09. 13:00 - Alicia Bailey

Mondanám, hogy ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, de ez nem lenne igaz. Várnunk kell még egy kicsit, mire megtudhatjuk, mi lett Strucker Apu és a Mágneses Lányka sorsa. Helyette visszaugrunk az időben egy évet. Családi idill Struckeréknél, bowlingoznak. Anyu nem túl tehetséges. Apu játékosan be is szól neki. Anyu szerint a golyó a hibás, mert repedt. Tiszta sor. Ezután odaszól egy molett nőnek, aki maga Strucker nagyi személyesen, biztos nem játszol? De a jó nagyi inkább csak ül felhúzott lábbal és tesped. Apu is nógatja egy kicsit, de a karika fülbevalós matróna hajthatatlan. Ezután Andy mester lép színre, ééés tarol! Lányok a fiúk ellen játszanak. Szöszi jön, de Andy nem szereti a fairplayt, gurítás előtt megpróbálja egy kis beatboxszal idegesíteni a nővérét. Ennek ellenére egy híján mind eldől, ám Szösszentyű sem szereti a tiszta játékot, titokban használja a képességét, amitől az utolsó bábu is elalél.

the_gifted_1.jpg

Tovább
Címkék: The Gifted
Szólj hozzá!

Oltári csajok 1x07 - Harcosok klubja

2017. november 09. 10:13 - BBrigusz

Naszóval. Hajni nem éppen vevő Jani félrekuffantós ötletére, szokásához híven átmegy Hiszti Pankába.

Angéla  a kecóban morog, mert Piros eldugította a lefolyót. Kornél szereli, közben vetkőzik, Angéla meg kéjelegve flörtöl vele, Piros néz. Hajnal is megérkezik, ő is beszáll a nyálcsorgatásba, jaj nekem valami van az ágyammal, dobja be a problémát. Most mindenki ráizgult az ovis kislány szerelmére?
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Oltári csajok 1x06 - Mindenki tesztel mindenkit

2017. november 08. 20:14 - BBrigusz

Kornél és Piros hazaérnek az egér-szabadonengedésből, szokásos szerencsétlenkedés, hjajjj de bonyolult dolog a szerelem, állapítják meg.

Márkhoz Jani érkezik, akinek a létezését már egészen el is felejtettem, kínait hozott, indul a zaba.  A csalárd ifjú önbizalomtól telve magyaráz a helyes eszközhasználatról, és arról, hogy még aznap este visszaszerzi Hajnit. Srác, szerintem akkor érdemes lenne a nővére nevét kiírni a dalból, csak mondom.

Az üzleti vacsi közben folytatódik a jópofizás, Manfréd szerint Angéla el fogja lopni a krémet biza.
1_1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Stranger Things 2x01 - Madmax

2017. november 08. 15:00 - Ancsinszka

Az előző évad vége nyitva hagyott pár kérdést, ezért tűkön ülve vártuk már az új évadot. Vajon milyen utasítást kapott Hopper seriff, mikor beszállt az öltönyösök autójába? Willnél mikor jelentkeznek komolyabb tünetek a csigahányástól? Eleven hova tűnt? Persze nem csak a válaszok reményében örülünk a sorozat folytatásának, mert már azt is vártuk, hogy újra magával ragadjon minket a remek, 80-as évekbeli hangulatával és misztikusságával. A sztori viszont nem Hawkinsban kezdődik, hanem egy fiatal suhancok által elkövetett rablásba csöppenünk bele, illetve a rablás utáni autós üldözésbe Pittsburgh környékén. Az anyósülésen ülő lány - aki úgy néz ki, mint Vasquez a Bolygó neve halálból – nagyon elszánt arccal adja az utasításokat a sofőrnek, hogy kicselezzék a rendőröket. Egy alagút felé hajtanak, majd miután beérnek Vasquez junior ökölbe szorítja a kezét, és azt mondja „boom”, majd beomlik az alagút. A mögöttük teperő rendőrautó vezetője tövig nyomja a féket, hogy elkerülje a becsapódást. A zsaru társa értetlenkedik, hogy mi pöcsért kellett így befékezni? A sofőr az autóból kiszállva tátott szájjal nyugtázza, hogy csak haluzta az alagút beomlását. A rablók örvendeznek, majd Vasquez juniort mutatják, amint letörli az orrából kifolyó vért, és látjuk a karjára tetovált 6-os számot. De hiányzott már az intró!

strangerthingsintro.jpg

Tovább
Címkék: stranger things
4 komment

The Leftovers 3x01 - The Book of Kevin

2017. november 08. 13:00 - Szencsike

Elkezdjük a sorozat befejező évadát, 8 epizód múlva meglátjuk mi lesz a sorsa a kedvenc családunknak. Ugorjunk vissza néhány száz évet az időben, és nézzük meg, ahogy telepesek létrehozzák a kis közösségüket valahol. Közben egy kedves női hang tudósít, hogy senki, csak az Úr tudja, mikor jön el a világvége. Az Elragadtatásról is beszél, valaki marad, valaki majd elmegy, de fel kell rá készülni. Közben megmutatnak egy dátumot, 1841. január 21-én valami történni fog a telepeseinkkel. Egy családot követünk, apa, anya és az egy szem fiúgyermek. Egyik éjjel fehér ruhában figyelik a csillagokat, mintha várnának valamire. Később a templomban az atya egy újabb dátumot mutat meg, miután egy galambpostából megkapta az új híreket.  1844. április 16. Azt hiszem valóban  az Elragadtatást várják. Az asszony mindenesetre optimistább, mint a férje. A megadott dátumon újra megismétlik a fehérruhás csillagbámulást és imádkozást. Nem történt semmi, a templomban egyre kevesebb az ember, jön egy újabb galambocska, az atya komor, de a dátum 1844. aug. 6. Sajnos a férj már nem hisz benne és a gyerekkel együtt otthagyja a még mindig reménykedő asszonyt. Elérkezett az újabb éjszaka, az asszony egyedül várakozik, ezúttal szakadó esőben. Reggel a közösség hangos nevetése közepette térhet haza. Ő az egyedüli, aki még mindig hisz az Elragadtatásban, a férje és a fia már lemondtak erről.  Bár ezután az éjszaka után talán az ő hite is megingott. Fáradtan, talán mérgesen, talán csalódottan, de egyenesen a templomba megy, ahol már több fehérruhás alak fekszik a padlón, talán holtan. Ő is lefekszik melléjük...

1.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása